Vasara nusimato 2 šventės, o visiškai nesiorentuoju kur butu galima švesti. Norėčiau mažos, jaukios kavinukės
dazniausiai kiekviena normalesne kavine turi atskira sale kokiai tai sventei iki 20 zmoniu!!!Man asmeniskai tai "Arkos" (centre, bulvare) labai patinka ...baliavoji sau atskira, o savaitgali tai visada gyva muzikike...tai pasisok galima....
QUOTE(tomamil @ 2008 10 31, 00:03)
dazniausiai kiekviena normalesne kavine turi atskira sale kokiai tai sventei iki 20 zmoniu!!!Man asmeniskai tai "Arkos" (centre, bulvare) labai patinka ...baliavoji sau atskira, o savaitgali tai visada gyva muzikike...tai pasisok galima....
"Arkos" ir kavine" Prie teatro " yra mano megstamiausios, bet " Arkose, kai buvo 14 zmoniu, tai vietos buvo permazai, o " Prie teatro " kavine man atrodo , kad neturi atskiros sales
O ka manot apie kavine " Vitrazas " esancia netoli Saules radijo ?
QUOTE(tomamil @ 2008 10 31, 00:03)
O gal zinai kiek Lt skaiciuoja vienam zmogui ? Ar galimas savas alkoholis ir t.t. Papaskok ka zinai
QUOTE(Ručike @ 2008 11 05, 13:02)
O gal zinai kiek Lt skaiciuoja vienam zmogui ? Ar galimas savas alkoholis ir t.t. Papaskok ka zinai
Kavine 'Puikiojo"
patinka.Vaziuojant link Maximos centrines.Vidutiniskai gerai ten visai.Nebrangiai turetu but.Manyciau 40-50lt zmogui.. Alkocholi reikia uz 100 ar 200 is ju paimt,(is baro,pvz alaus,nebrangiai tikrai gaunas)daugiau viska galima savo. Sventem ten jau kokius 5 balius
o mes visuomet svenciame grafaiteje. uzsisakom sale su pirtim ir baseinu. didziulis stalas ir sokiams vietos per akis, muzika yra. maista galima uzsisakyti is pacios kavines.mes paskutini karta sventem ir virs 20 zmoniu, kuo puikiausiai sutilpom. na musu ten megstamiausia vieta,
QUOTE(VaNilline @ 2008 11 07, 16:47)
o mes visuomet svenciame grafaiteje. uzsisakom sale su pirtim ir baseinu. didziulis stalas ir sokiams vietos per akis, muzika yra. maista galima uzsisakyti is pacios kavines.mes paskutini karta sventem ir virs 20 zmoniu, kuo puikiausiai sutilpom. na musu ten megstamiausia vieta,
o kokia kaina ?
pasiskambinkit ten ir pasiteiraukit asmeniskai, nes kaina nuo daug ko svyruoja, ar maista is ten noresite ar patys atsinesite, kiek kartu pirti noresite kurti ir t.t
QUOTE(ing @ 2008 11 13, 13:11)
Mes irgi šventėme Grafaitėje tai labai patiko. Dėl kainų galima susitarti, pataria kokį patiekalą galima užsisakyti,kad būtų sotesnis ir pasiderėti galima. Pamėgink , gal patiks.
Problema yra ta, kad as ten 2 metus diena is dienos pietavau, tai man ten kaip ir atsibode
Yra atsidariusi nauja kavine uz miesto, vaziuojant Kursenu link "Smaku Smakas" Aplinka super maistas taip pat labai geras, o ir kainos (bent kol kas) nera dideles. Yra kelios uzdaros sales. Pabandykit - gal patiks
Kas ka galit pasakyti apie kavine esancia Verslo inkubatoriuje ?