Pasidalinsiu ir as savo patirtimi. Colo-vada per 3 metus esu darius 4 kartus, stengiuosi i metus karta pasidaryt .
Pirmas kartas buvo katastrofa, moli pradejus gert jis islipo atgal pradejau moli maisyt i kameroje atsaldytas sultis ir viskas kuo puikiausiai, fizinio alkio jausmo isgerus ta moli lyg ir nejusdavau, bet jau psichologiskai tos keturios dienos buvo kazkas baisaus. Maistas, bet koks, atrode kaip didziausias delikatesas, norejau visko ir daug...
Pabaigus visa sistema savijauta nuostabi, lengvumo jausmas, jokio pilvo putimo, energijos antpludis, laksciau kaip i sikna igelta . Maniskis sakydavo duok ir man tu ekstaziu, kad skraidyt pradeciau
Tik vienas patarimas stenkites daryt si valyma kai uz lango sita, nes kiek merginu bande (ir mano patirtis rodo) tai tas keturias dienas kai nieko nevalgai baisiai salta.
O visi sekantys colo-vados kursai buvo kur kas lengviau iveikiami, nei molis baisus, nei psichologiskai sunku tas bado dienas iveikt. Net moli pradejau gert su vandeniu ir nieko.
Ir dar vienas pastebejimas, pirma karta colo-vada dariausi negerdama koralinio vandenuko, tai svorio nukrito (nes ir tai ne pro sali) 3 kg, visus kitus kartus vandenuka geriau ir pries, ir po valymosi, tai svorio nukrisdavo nuo 5 iki 7 kg
Dar maciau kazkas temoje skundesi, kad naguciai skilineja, ar sloksniuojasi. Pagerkit kramtoma kalci tos pacios firmos kaip colo-vada. Man tai STEBUKLAS. Niekada negalejau turet graziu ilgu nagu, nuolat sluoksniavosi, ir luzinejo (o isbandzius buvau tikriausiai visas priemones ir geriamas ir tepamas), o dabar net manikiuriste aikcioja - kokie nagai!!!
Siandien nuspirkau kolocada, antrakart. Praeita rudeni dariausi,likau be galo patenkinta. Tik man buvo ne tik tas 4 dienas salta,o aplamai visas dvi savaites pamelynavus nuo salcio vaiksciojau bet po to kaip jautiesi,kiek energijos,tai verta pasalti. Zadejau pirmadieni pradet, bet kad jus paraset apie koralini kalci,pradejau galvot,gal verciau dar savaite laukt,gert ta kalci? Nes ar taip ar taip as ji gerciau su kolovada nuo pirmad. Tiesiog degu noru vel pradet programa, liemuo kaip pas bitute buvo
kaip as pradejau naudoti Colowada, pirmoji diena buvo pirmoji menulio pilnaties diena.
Man rekomendavo pradeti valyma kartu su gamta.
QUOTE(Dinka* @ 2012 10 13, 10:47)
kaip as pradejau naudoti Colowada, pirmoji diena buvo pirmoji menulio pilnaties diena.
Naudoti pagal menulio kalendoriu rekomenduojama del geresnio efekto,o be to visi gyvi organizmai itakojami menulio faziu.
QUOTE(Liepa B. @ 2012 10 13, 11:53)
Naudoti pagal menulio kalendoriu rekomenduojama del geresnio efekto,o be to visi gyvi organizmai itakojami menulio faziu.
būtent!
Gal galetumete man atsiusti lietuviska Colo-Vados aprasyma? Nroiu rekomenduoti draugei, o internete randu tik rusiskai....savo pakuote jau senai ismetusi esu, bet ten irgi viskas rusiskai buvo
parasykit i az savo el.pasta - persiusiu lietuviska aprasyma
QUOTE(Dinka* @ 2012 10 15, 18:03)
būtent!
Gal galetumete man atsiusti lietuviska Colo-Vados aprasyma? Nroiu rekomenduoti draugei, o internete randu tik rusiskai....savo pakuote jau senai ismetusi esu, bet ten irgi viskas rusiskai buvo
! | Primenu, jog šis skyrelis nėra Skelbimų lenta, todėl visos komercinio pobūdžio (ieškau, perku, platinu, parduodu ir pan.) žinutės bus trinamos, o žinučių autoriams skiriami įspėjimai ar draudimai rašyti forume tam tikrą laiko tarpą. Ši tema skirta tik diskusijoms apie Colo Vadą, jos veiksmingumą, naudojimą ir t.t. Internetinės nuorodos, kuriose yra kontaktai, kainos taip pat draudžiamos. |
QUOTE(ladybird4 @ 2012 10 01, 21:12)
galeciau ideti nuoroda i tinklalapi, kuriame yra info kada draudziama vartoti colo vada, taciau cia dedant bus traktuojama kaip reklama, nes yra ir kontaktine informacija..
Galima informacijos apie draudziamuma? Gal cia ikopinti galite? Manau butu naudinga
Sveikutes :-)
Norejau pasiteirauti del menulio faziu :-) Noreciau pradeti Colo-Vada-Plius, siandien kaip tik antra pilnaties diena, kaip suprantu, siandien visai tiktu pradeti, nes molio dienos kaip tik ant delcios butu, ar klystu?
Dar norejau paklausti, ka mazdaug valgote? As labiau ant kruopu zaliu pereiti (grikiu, avizu koses ant vandens).
Man praeita syki labai sunkiai sekesi molio dienos... ne del alkio, o del paties molio gerimo, jis tiesiog man "nelindo", atrodo atgal viskas... bandziau ir su sultimis. Perskeaiciau, kad naudojote uzsaldytas sultis? o kaip jas reiktu naudoti? gal pagelbetu ir man, nes taip noretusi visas dienas islaikyti.
Norejau pasiteirauti del menulio faziu :-) Noreciau pradeti Colo-Vada-Plius, siandien kaip tik antra pilnaties diena, kaip suprantu, siandien visai tiktu pradeti, nes molio dienos kaip tik ant delcios butu, ar klystu?
Dar norejau paklausti, ka mazdaug valgote? As labiau ant kruopu zaliu pereiti (grikiu, avizu koses ant vandens).
Man praeita syki labai sunkiai sekesi molio dienos... ne del alkio, o del paties molio gerimo, jis tiesiog man "nelindo", atrodo atgal viskas... bandziau ir su sultimis. Perskeaiciau, kad naudojote uzsaldytas sultis? o kaip jas reiktu naudoti? gal pagelbetu ir man, nes taip noretusi visas dienas islaikyti.
Gal si lentelei pades visoms pradedanciosioms pasiskaiciuoti pirma gerimo diena.
Valgyti ir gerti galima tai,kas lengvai virskinasi ir nepucia viduriu. Kai geriau moli,tai stengiausi negalvoti apie jo skoni ir pakeli skiedziau ne 1 stikline vandens,bet kokiom 3 stiklinem.Tai jis gaudavosi skystas ir lengvai issigerdavo.
Valgyti ir gerti galima tai,kas lengvai virskinasi ir nepucia viduriu. Kai geriau moli,tai stengiausi negalvoti apie jo skoni ir pakeli skiedziau ne 1 stikline vandens,bet kokiom 3 stiklinem.Tai jis gaudavosi skystas ir lengvai issigerdavo.
QUOTE(Liepa B. @ 2012 11 29, 13:05)
Gal si lentelei pades visoms pradedanciosioms pasiskaiciuoti pirma gerimo diena.
Oi, pora dienu per anksti vadinasi pradejau, bet jau viena tableciu pokeli isgeriau, tad tesiu, gal nera labai blogai :-)
ok, prasom:
Применение программы очищения организма «Коло-Вада Плюс» это серьезная нагрузка для организма. Первым условием, при котором Вы можете использовать очищение именно этим способом, есть то, что в этот период у Вас не должно быть обострений хронических заболеваний (если таковые имеются) и, конечно, не должно быть инфекционных болезней.
Отдельно нужно сказать о грибковых заболеваниях (грибок нижних конечностей, кожи, ногтей). Программа «Коло-Вада Плюс» не нацелена именно на грибковую инфекцию. И если у Вас есть какие-либо грибковые заболевания, то лучше всего сначала пройти противогрибковый курс. Как вариант может быть противогрибковая программа сразу после Коло-Вады. Это нужно сделать для того, чтобы грибок, который присутствует в организме, не занял «освободившееся» место после чистки.
Остальными противопоказаниями для Коло-Вады есть:
- беременность и кормление грудью
- дети до 14 лет
- декомпенсированные заболевания почек, печени и сердечно-сосудистой системы
- эндокринные заболевания (сахарный диабет I типа, тиреотоксикоз и др.)
- желчекаменная болезнь
- язвенная болезнь желудка и двенадцатиперстной кишки в стадии обострения
- неспецифический язвенный колит, болезнь Крона, кровоточащий геморой
При проблемах со здоровьем и желании применить программу очищения Коло-Вада Плюс, обязательно проконсультируйтесь с врачем. При подозрении на наличие камней в желчевыводящих путях пройдите УЗИ. Если камни превышают размер 0,8 см, то нужно пройти восстановительный курс для уменьшения камней.
Мягкой альтернативой Коло-Вады может быть использование препарата Лакс-Макс. Его преимущество состоит в том, что в программу применения не входит голодание и, соответственно, нагрузка на организм будет меньшая.
Cхема «плановой» очистки организма для взрослых приблизительно такая:
Первый месяц
1. Корал-Майн
2. Лакс-Макс в 1 день: 1 капс на ночь, 2-ой день: по 1 капс*2 раза в день во время еды, начиная с 3-го дня по 2 капс*2 раза в день во время еды.
3. Листья Черного Ореха по 2 табл.*2 раза в день во время еды
4. Чеснок по 1 капс*3 раза в день во время еды
Второй месяц
1. Корал-Майн (продолжить)
2. Пищеварительная формула
Применение программы очищения организма «Коло-Вада Плюс» это серьезная нагрузка для организма. Первым условием, при котором Вы можете использовать очищение именно этим способом, есть то, что в этот период у Вас не должно быть обострений хронических заболеваний (если таковые имеются) и, конечно, не должно быть инфекционных болезней.
Отдельно нужно сказать о грибковых заболеваниях (грибок нижних конечностей, кожи, ногтей). Программа «Коло-Вада Плюс» не нацелена именно на грибковую инфекцию. И если у Вас есть какие-либо грибковые заболевания, то лучше всего сначала пройти противогрибковый курс. Как вариант может быть противогрибковая программа сразу после Коло-Вады. Это нужно сделать для того, чтобы грибок, который присутствует в организме, не занял «освободившееся» место после чистки.
Остальными противопоказаниями для Коло-Вады есть:
- беременность и кормление грудью
- дети до 14 лет
- декомпенсированные заболевания почек, печени и сердечно-сосудистой системы
- эндокринные заболевания (сахарный диабет I типа, тиреотоксикоз и др.)
- желчекаменная болезнь
- язвенная болезнь желудка и двенадцатиперстной кишки в стадии обострения
- неспецифический язвенный колит, болезнь Крона, кровоточащий геморой
При проблемах со здоровьем и желании применить программу очищения Коло-Вада Плюс, обязательно проконсультируйтесь с врачем. При подозрении на наличие камней в желчевыводящих путях пройдите УЗИ. Если камни превышают размер 0,8 см, то нужно пройти восстановительный курс для уменьшения камней.
Мягкой альтернативой Коло-Вады может быть использование препарата Лакс-Макс. Его преимущество состоит в том, что в программу применения не входит голодание и, соответственно, нагрузка на организм будет меньшая.
Cхема «плановой» очистки организма для взрослых приблизительно такая:
Первый месяц
1. Корал-Майн
2. Лакс-Макс в 1 день: 1 капс на ночь, 2-ой день: по 1 капс*2 раза в день во время еды, начиная с 3-го дня по 2 капс*2 раза в день во время еды.
3. Листья Черного Ореха по 2 табл.*2 раза в день во время еды
4. Чеснок по 1 капс*3 раза в день во время еды
Второй месяц
1. Корал-Майн (продолжить)
2. Пищеварительная формула
QUOTE(kate_uoga @ 2012 11 28, 11:43)
Galima informacijos apie draudziamuma? Gal cia ikopinti galite? Manau butu naudinga