Įkraunama...
Įkraunama...

Colo-Vada

Laba diena,
šios programos laikysiuos antrą kartą. Pirmasis buvo pavasarį, jaučiausi tikrai super. Va dabar pagal mėnulį gaunasi spalio 04 dieną, gal kas į kompaniją?
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2012 09 21, 15:34)
ir kitas dalykas, jeigu baisu gerti tiek tableciu kita karta, organizma galima isvalyti ir kitu budu, kaip vadinu lengvesne mazaja colo vada smile.gif jos trukme 21 diena arba menuo : 3 tabletes pirmas etapas ir viena antrame atstatomajame etape smile.gif 4u.gif

Gal galit smulkiau apie ta lengvesniaja programa? 4u.gif Ten kitas rinkinukas naudojamas, ar tas pats didysis, tik kitaip geriamos tabletes? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 25 rugsėjo 2012 - 12:30
dazniausiai taip organizma valo tie, kam draudziama vartoti colo vada arba kurie negali gerti daug tableciu ir kurie pasiryztu ilgiau pagerti kitoki kursa

21 diena arba geriau visa menesi geriamas Lax Max (pirma diena 1 kapsule nakciai, antra diena - po 1 kapsule 2k per diena valgio metu, nuo 3ios dienos - po 2 kapsules 2k per diena valgio metu), juodojo riesuto lapai (po 2 tabl. 2 k per diena valgio metu) , cesnakas (po 1 tabl 3 k per diena valgio metu); antra menesi - digestion formula (po 1 kaps. 2 k per diena valgio metu) 4u.gif

+ koralinis vanduo arba hydracel.

QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 09 25, 12:29)
Gal galit smulkiau apie ta lengvesniaja programa?  4u.gif Ten kitas rinkinukas naudojamas, ar tas pats didysis, tik kitaip geriamos tabletes?  blush2.gif

Atsakyti
Žodžiu, sugalvojau šios savo colo vados metu eksperimentuoti su molio gėrimu.
Taigi, gerti su slyvų sultimis man nepatiko, per daug saldu.
Gerti su lietuviškomis obuolių-morkų sultimis praskiestomis vandeniu thumbup.gif pasaka cool.gif
Nors man ir su vandeniu patinka, bet norisi pamėginti.
Per pasiruošimo savaitę krito maždaug 2kg, sunku tiksliai pasakyti, nes svėriausi ant skirtingų svarstyklių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 09 26, 08:35)
Žodžiu, sugalvojau šios savo colo vados metu eksperimentuoti su molio gėrimu.
Taigi, gerti su slyvų sultimis man nepatiko, per daug saldu.
Gerti su lietuviškomis obuolių-morkų sultimis praskiestomis vandeniu  thumbup.gif pasaka  cool.gif
Nors man ir su vandeniu patinka, bet norisi pamėginti.
Per pasiruošimo savaitę krito maždaug 2kg, sunku tiksliai pasakyti, nes svėriausi ant skirtingų svarstyklių  ax.gif

Nebijot,kad nuo obuoliu sulciu ims pusti vidurius?
Atsakyti
Nei trupinėlio, jos ne tik skiestos vandeniu, bet ir maišytos su morkų sultimis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2012 09 25, 17:07)
dazniausiai taip organizma valo tie, kam draudziama vartoti colo vada arba kurie negali gerti daug tableciu ir kurie pasiryztu ilgiau pagerti kitoki kursa

21 diena arba geriau visa menesi geriamas Lax Max (pirma diena 1 kapsule nakciai, antra diena - po 1 kapsule 2k per diena valgio metu, nuo 3ios dienos - po 2 kapsules 2k per diena valgio metu), juodojo riesuto lapai (po 2 tabl. 2 k per diena valgio metu) , cesnakas (po 1 tabl 3 k per diena valgio metu); antra menesi  - digestion formula (po 1 kaps. 2 k per diena valgio metu)  4u.gif

+ koralinis vanduo arba hydracel.

Skamba patraukliau, bet idomu, ar poveikis bus toks pats? g.gif
Ir dar, kaip su ta Liucerna, geriat jus ja? Butina ja gert pries programa? Ar geriau pries tai issitirt del tu akmenuku? Ir kokiais atvejais (be nestumo ir zindymo) draudziama colo vada? blush2.gif
Atsakyti
Turint tulžies akmenu, esant kažkuriam diabeto tipui, tiksliai nepamenu kokiamjei zinot, kad turit akmenu, pries colo vada reiketu pasidaryti skalbimo masina, aisku gali prireit ne vieno mes, bet juos tikrai sumažina. Rezultatas is mano aplinkos, kuris buvo visai nesitiketas.
Atsakyti
nebutina gerti liucernos pries colo vada, taciau svarbu paruosti organizma (uztektu ir savaites) - stai cia mano 62 postas - http://www.supermama...?...46109&st=60

del akmenu, be abejo, geriausia issitirti, jeigu nezinote - ne tik del colo vados wink.gif
galeciau ideti nuoroda i tinklalapi, kuriame yra info kada draudziama vartoti colo vada, taciau cia dedant bus traktuojama kaip reklama, nes yra ir kontaktine informacija..

tad, kam idomu kreipkites per AZ, butinai persiusiu, nes tai yra labai svarbu wink.gif
Granola - jums nusiunciau wink.gif 4u.gif

QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 09 26, 23:46)
Skamba patraukliau, bet idomu, ar poveikis bus toks pats?  g.gif
Ir dar, kaip su ta Liucerna, geriat jus ja? Butina ja gert pries programa?  Ar geriau pries tai issitirt del tu akmenuku? Ir kokiais atvejais (be nestumo ir zindymo) draudziama colo vada?  blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2012 10 01, 22:12)
galeciau ideti nuoroda i tinklalapi, kuriame yra info kada draudziama vartoti colo vada, taciau cia dedant bus traktuojama kaip reklama, nes yra ir kontaktine informacija..

tokią informaciją galima tiesiog čia parašyti, be jokių nuorodų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirete @ 2012 09 25, 12:51)
Laba diena,
šios programos laikysiuos antrą kartą. Pirmasis buvo pavasarį, jaučiausi tikrai super. Va dabar pagal mėnulį gaunasi spalio 04 dieną, gal kas į kompaniją?

Laba 4u.gif
rytoj pradedu ir aš bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien pradejau ir as thumbup.gif
Atsakyti