Įkraunama...
Įkraunama...

Colo-Vada

Coralinį vandenį geriu jau 8 dienas. Susiplanavau taip, kad geriausia būtų pradėti programą pirmadienį.

Busiu isgerusi 11 dienų koralini vandeni.

Sakykite prasau, gal kas nors turite colo vada aprašymą lietuvių kalba?
Man mano dežutėje yra rusiška instrukcija, o rusiškai ne vienos raidės nepažistu.. :/

Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Parasykite savo el.pasto adresa - persiusiu lietuviska aprasyma wink.gif 4u.gif

QUOTE(Mamyte87 @ 2012 06 28, 10:00)
Coralinį vandenį geriu jau 8 dienas. Susiplanavau taip, kad geriausia būtų pradėti programą pirmadienį.

Busiu isgerusi 11 dienų koralini vandeni.

Sakykite prasau, gal kas nors turite colo vada aprašymą lietuvių kalba?
Man mano dežutėje yra rusiška instrukcija, o rusiškai ne vienos raidės nepažistu.. :/
Buciau labai dekinga smile.gif

Atsakyti
Labas rytas,
gavau labai gera klausima del Colo Vada ir kontraceptiniu tableciu - ar turi kazkoki poveiki, ar galima valyti organizma ir vartoti kontraceptikus.

Kadangi niekur apie tai nebuvo rasoma, dalinuosi su jumis 4u.gif

Colo Vada tikrai neturi tiesiogines itakos kontraceptiniu tableciu veikimui, taciau yra keli momentai:
pirma - sios tabletes gali tiesiog neisisavinti antrame Colo Vados etape (tokia nors ir nedidele, bet tikimybe visgi yra). I Colo Vados tableciu sudeti ieinancios zoleles ar vitaminai gali keisti hormonu poveiki, o antro etapo metu kaolinas (pagrindinis ingridientas kokteilio) gali paprasciausiai hormonus isvesti is organizmo.

antra - niekas tiksliai nepasakys, kad jus galite saugiai vartoti kontraceptines tabletes ir eiti Colo Vados organizmo valymo kursa, nes netgi iprastomis gyvenimo salygomis niekas neduoda 100% garantijos ju veikimui.

Mano manymu (ir ne tik) savaite iki Colo Vados ir valymo metu geriausiai nevartoti kontraceptiniu tableciu - padaryti siokia tokia pertrauka, o veliau vel pradeti vartoti.

Jeigu jau per velu ir jau pradejote organizmo valymo kursa su Colo Vada - tad tikrai geriau papildomai saugotis wink.gif

p.s. Dabar kaip tik pilnatis - puikus metas valyti organizma, kai yra ypac aktyvus nereikalingu ar kenksmingu medziagu salinimo procesai is organizmo
Atsakyti
Sveiki,galiu ir as pasidalint patirtim su kolo-vada.vakar buvvo paskutine bado diena,siandien jau galima valgyt,bet nesinori,matyt skrandis susitrauke,na ir gerai,nes buvau pripratus prisikimst visko visko per diena.siaip jauciuosi puikiai,sunku buvo tik pirma badavimo diena,ir tas "molis" nebuvo bjaurus..siaip nesitikejau,kad bus taip lengva.beto numeciau 4 kg,o tai man i nauda blush2.gif taigi viska apibendrinus- kolo-vada man patiko! smile.gif
Atsakyti
ar šis preparatas lt registruotas? kur perkate ji?
Atsakyti
QUOTE(simkalinimka @ 2012 08 20, 20:33)
ar šis preparatas lt registruotas? kur perkate ji?

beveik visi coral club international produktai registruoti arba licenzijuoti Lietuvoje. Juos galima isigyti is klubo nariu arba paciam juo tapti.
Atsakyti
Laba,
Mes ir kelio dietininkes smile.gif isbandem kolovada,visu svoriai ,ugiai skirtingi.
Tai kad organizma isvalo tai tikrai kad taip,skrandis susitraukia,bet tik nuo to molio skonio ir keturiu dienu bado smile.gif
Svorio tai nukrito sakyciau mazokai 3kg.nors sazininga ilaikiausi visu instrukciju kurias paaiskino mergina is kurios pirkom.
Atsakyti
sveiki,
3kg jau sis tas, taciau svarbiausia, kad isvalete organizma nuo visu blogiu smile.gif o kartoti kursa jau galesite po puses metu ir rezultatai tures buti labiau jus dziuginantys, nes organizmas nebus dar taip uzsiterses, tad atitinkamai mazes jau kilogramai. Taciau velgi - atminkite - tai nera svorio mazinimo programa, kuri daro stebuklus ir jus po jos numesite savo lishnus kilogramus wink.gif patikekit, kad isvalote savo organizma tai zymiai geriau negu papildomi jusu kilogramai wink.gif wub.gif

QUOTE(Dobiliukas @ 2012 09 12, 11:43)
Laba,
Mes ir kelio dietininkes smile.gif isbandem kolovada,visu svoriai ,ugiai skirtingi.
Tai kad organizma isvalo tai tikrai kad taip,skrandis susitraukia,bet tik nuo to molio skonio ir keturiu dienu bado  smile.gif
Svorio tai nukrito sakyciau mazokai 3kg.nors sazininga ilaikiausi visu instrukciju kurias paaiskino mergina is kurios pirkom.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nutariau ir as savo patirti su sia programa parasyt. Valemes organizma su kolovada kartu su vyru - abiems didelio ispudzio nepadare. Svorio man nukrito 7 kg (buvo kam krist), vyrui tik 1 kg, bet jis kudas yra. Na, bet cia jau mineta, kad programa neorientuota svorio metimui. Nieko blogo kaip ir neatsitiko, bet kad kazkas labai gero, irgi nepasakyciau. Nei miego kokybe, nei energija, darbingumas, niekas nepagerejo schmoll.gif Vienintelis apciuopiamas rezultatas, tai tas svorio pametimas, bet kur ten nekris svoris, kai badaut reikia, ir siaip porcijas pasikoreguot. Baisiausias man sitos programos dalykas, tai ta sauja tableciu ant tuscio skrandzio doh.gif doh.gif , baisu prisimint... O dar pirmom dienom lakstymas i toleta doh.gif , kelias dienas negalejom niekur vaziuot, jausmas kaip rotu susirgus biggrin.gif . Zodziu, mes daugiau nekartosim ax.gif , o bandancioms sekmes 4u.gif
Atsakyti
Granola, o kaip su vandens gėrimu prieš, per ir po? smile.gif Be to, po vieno pokalbio supratau, kad po pirmos colo vados, rezultatai gali būti tikrai ne ryškūs.

Todėl kaip tik šiuo metu sėdžiu "ant colo vados", bet iki metų galo be šios darysiu dar dvi, tai vadinasi kaskadine colo vada.

Kodėl? Nes pamačiau, kaip atrodo nevalyto organizmo žarnynas. Todėl, kad vienas draugas tai darosi ir pasakė, kad pasibaisėjo tuo kas išėjo antrosios metu ir pagalvojau, kad kažkada daryta pirmoji neparodė man tų tikrųjų rezultatų.
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 09 21, 07:55)
Granola, o kaip su vandens gėrimu prieš, per ir po?  smile.gif  Be to, po vieno pokalbio supratau, kad po pirmos colo vados, rezultatai gali būti tikrai ne ryškūs.

Todėl kaip tik šiuo metu sėdžiu "ant colo vados", bet iki metų galo be šios darysiu dar dvi, tai vadinasi kaskadine colo vada.

Kodėl? Nes pamačiau, kaip atrodo nevalyto organizmo žarnynas. Todėl, kad vienas draugas tai darosi ir pasakė, kad pasibaisėjo tuo kas išėjo antrosios metu ir pagalvojau, kad kažkada daryta pirmoji neparodė man tų tikrųjų rezultatų.

Del to nesigincinu, gal tikrai pasiekt maximaliu rezultatu vienetinio valymo neuztenka. Nesakau, kad tai blogybe, bet man asmeniskai nelabai tinka sitas valymo metodas, nes turiu super jautru skrandi, galima sakyt jauciu kiekviena nuryta tablete skrandyje doh.gif , o cia ju reikia isgert tiek daug unsure.gif Kas tikrai geras dalykas, tai tas koralinis vanduo thumbup.gif Gerem ji ir pries programa, ir jos metu, ir geriu laikas nuo laiko ji po valymo. Veido oda net nemoku pasakyt, kokio skaistumo, lygumo ir svelnumo pasidaro wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 21 rugsėjo 2012 - 09:29
tikrai taip, daugumai tas tabletyciu kiekis atrodo baisus, o kas turi silpna skrandi ir sunku nuryti - uzjauciu sad.gif tik tuomet kam ant tuscio skrandzio gerti tiek tableciu?? galima ir su jogurtu uzgerti, kad lengviau nueitu virskinamuoju traktu, ir su kosyte kokia nors wink.gif kiekvienas prieina individualiai prie sprendimu..o rezultatai jusu geri..7kg per 14 dienu yra daug, per paprastas badavimo dienas jus tiek nepasiektumete, reiskia isejo nemazai blogybiu i wc wink.gif

ir kitas dalykas, jeigu baisu gerti tiek tableciu kita karta, organizma galima isvalyti ir kitu budu, kaip vadinu lengvesne mazaja colo vada smile.gif jos trukme 21 diena arba menuo : 3 tabletes pirmas etapas ir viena antrame atstatomajame etape smile.gif 4u.gif

QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 09 21, 09:27)
Del to nesigincinu, gal tikrai pasiekt maximaliu rezultatu vienetinio valymo neuztenka. Nesakau, kad tai blogybe, bet man asmeniskai nelabai tinka sitas valymo metodas, nes turiu super jautru skrandi, galima sakyt jauciu kiekviena nuryta tablete skrandyje  doh.gif , o cia ju reikia isgert tiek daug  unsure.gif Kas tikrai geras dalykas, tai tas koralinis vanduo  thumbup.gif Gerem ji ir pries programa, ir jos metu, ir geriu laikas nuo laiko ji po valymo. Veido oda net nemoku pasakyt, kokio skaistumo, lygumo ir svelnumo pasidaro  wub.gif

Atsakyti