Įkraunama...
Įkraunama...

Colo-Vada

QUOTE(Aqua*fly @ 2011 03 29, 10:40)
Merginos, ar yra kazkokie rezultatai jauciami, aaa?? ax.gif

* lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif +1,5 kg lotuliukas.gif lotuliukas.gif
** spuogai į išorę lenda doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
*** nereikia stenėti- viskas SAVAIME išeina be pastangų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pora savaiciu pries tai patartina pereiti prie lengviau virskinamo maisto,gerti daugiau vandens.O tada tos dvi savaites bus lengvesnes.Badavimo dienos tik 4,bet ir tai nereikia taip kankintis.Jei labai norisi valgyti,galima lieso jogurto sauksta,ar koses virtos ant vandens sauksta.Svarbu kad kapsuliu ir kokteilio gerimas bei valgymas nebutu vienu metu.

Galva skauda nuo susikaupusiu organizme toksinu.Reiketu pavartoti Mikrohidrino.Vietoj kokteilio geriau skysta kosyte virta vandeny.
Atsakyti
As normaliai reaguoju ir neizvelgiu jokios antireklamos,nes visu organizmas skirtingas ir uzsiterses nevienodai.Tad geriant dar netokiu atsiliepimu buna.Ir tai yra gerai,kad issakote viska,nes kitiems naudinga zinoti.
Paprasciausiai susidare toks ispudis,kad nusipirkot ir geriat kaip eilinius papildus svarbu isgerti.O kaip ir kada bei su kuo nesvarbu.
Pvz negalima gerti ar valgyti vaisius ar darzoves,kurios pucia pilva.O kaip pastebejau,vartojamos persiku,slyvu sultys...

Del skausmu,tai buna visur ir visokiu.Vieniems net kojas ryte atima arba ranku pakelt negali.Palyginimui galima paimti kapitalini buto remonta,kas dedasi musu organizme geriant colovada.Kai vienu metu dirba kelios brigados:kala,grezia,griauna,dazo ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 31, 12:22)
kaip su tais koralų maišiukais elgtis g.gif - tiesiog įmeti į 1,5 ltr vandens ir po 5 min išimi g.gif Ir vsio  g.gif

Sveiki, galit imest su maiseliu , o galit ir atplest supilt ir po kokiu 5 minuciu gert, na paskaicius kaip jauciates tai kiekvienai savaip ,as tarkim spaudziausi apelsinus ir geriau jokio alkio nejutau tik va su kava problema buvo rytais ji man butina, bet teko apseit, valgyt nepartina visiskai nei kosele, nei kazkokio vaisiaus ten berods kas tris valandas reikia gert ta moli ,o ju tarpe gerdavau spaustas sultis, tai skrandis jautesi pilnas, o i tulika nuejau tai irgi tik po 2 paru to molio gerimo doh.gif ,tai dvis dienas jauciausi kaip arbuzas kol ,pramuso biggrin.gif , o paskui nieko ir kilogramai nuktenta skirtingai ,man nukrito apie 3kg , o kitoms nukrenta ir iki 10kg
Atsakyti
QUOTE(Rasiune:) @ 2011 03 31, 12:39)
Sveiki, galit imest su maiseliu , o galit ir atplest supilt ir po kokiu 5 minuciu gert

Tai reikia išimti ar gali ten ir būti g.gif g.gif

O aš šiaip jaučiuosi GERAI, gal tik gan aštriai surašau savo pojūčius blush2.gif Esu degtukas, tai man taip gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 31, 12:51)
Tai reikia išimti ar gali ten ir būti  g.gif  g.gif

O aš šiaip jaučiuosi GERAI, gal tik gan aštriai surašau savo pojūčius  blush2.gif Esu degtukas, tai man taip gaunasi  blush2.gif

tas maiselis gali buti,galit ismesti,as ji praplesus suberiu.Ta smeliuka supilu ant gelyciu,yra zmoniu,kurie ji sugeria,neva jis atlieka sveitiklio vaidmeni.
Del astriu pasisakymu,tai saunu,kam vynioti i vata thumbup.gif
Atsakyti
pasidalinsiu ir aš, su alkiu susitvarkiau. Jau ketvirtos dienos galas geriu tik daaaaug koralinio vandens ir zoleliu arbata. Antra, trečią dieną linko kojos ir šalta buvo, bet alkio jausmas tikrai pakeliamas. Jaučiuosi lengva. Mane tik neramina, niekas iš manęs neina unsure.gif jau ketvirta diena, o viduriai atrodo visam gyvenimui sukietėjo. Ką daryti? Man konsultavusi moteriškė sake, svarbiausia tuštintis, tad neramu ... ar reikia imtis kokių priemonių, ar išsivalysiu kai pradėsiu valgyti
Atsakyti
QUOTE(Dove @ 2011 04 02, 18:37)
pasidalinsiu ir aš, su alkiu susitvarkiau. Jau ketvirtos dienos galas geriu tik daaaaug koralinio vandens ir zoleliu arbata. Antra, trečią dieną linko kojos ir šalta buvo, bet alkio jausmas tikrai pakeliamas. Jaučiuosi lengva. Mane tik neramina, niekas iš manęs neina  unsure.gif jau ketvirta diena, o viduriai atrodo visam gyvenimui sukietėjo. Ką daryti? Man konsultavusi moteriškė sake, svarbiausia tuštintis, tad neramu ... ar reikia imtis kokių priemonių, ar išsivalysiu kai pradėsiu valgyti

Ketvirtos dienos galas nuo pradejimo gerti colovados programa?
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2011 04 02, 18:52)
Ketvirtos dienos galas nuo pradejimo gerti colovados programa?

ketvirta diena su moliu
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Man 7-ta diena, ryt 4 dienu valymasis prasides.
Geriu koralini vandeni, maista sumazinus buvau, bet valgiau ir nedaug makaronu (be nieko), ir duonos (nezinau ar galima ar ne?), jokiu keptu, saldumynu;
siandien tik kaip tycia svieziai keptos duonos su grudais valgiau, na gal nieko.
Man irgi aktualus klausimas, ar tustintis butina kasdien (per tas 4 dienas)?
nes kazkur skaiciau, kad jeigu ne, tai klizma statytis reiktu doh.gif
Mano virskinimas irgi nekoks, suletejus apykaita, tai nezinau kaip bus g.gif

Ir dar, moteriskas klausimas ax.gif kaip su svoriu buna paskui (nors ne del svorio mazinimo tai darau, bet ir tai praverstu), sugrizta numesti kg?
Atsakyti
Nu ką rolleyes.gif aš jau antra trečio etapo diena doh.gif Ir ką galiu pasakyti- ogi PAGALIAU GALIU VALGYTI thumbup.gif thumbup.gif
Nežinau kaip jums, bet aš net priešui nelinkėčiau tokio "gėrio" kaip tos keturios dienos blink.gif Neskaitant gurgiančio pilvo, skaudančios galvos, visame kame minčių tik apie maistą (iki tokio lygio, kad kas nors pasako žodį, kad ir "ratas", o aš jau matau visus susėdusius ratu ir valgančius doh.gif ). Žodž, man tai buvo kankynė, o ne džiaugsmas. Todėl tikrai nemanau, kad tai į gerą, kai visas organizmas tam priešinasi verysad.gif
Gal aš kokia nenormali, bet man tai nepatiko ir jei kas klaus tikrai sakysiu kad nesąmonė doh.gif

Apie kilus....... taip, per keturias dienas numečiau 7 kg, bet jau šiandien +3. Taip kad ax.gif ax.gif
Manau tikrai lengvesnių būdų yra svoriui mesti rolleyes.gif
O kas liečia organizmo išvalymą, tai nežinau, nes nebuvau į save įlindus ir nežinau kokia dabar ten situacija tongue.gif Pliusas tik tame, kad supratau jog VALIOS TURIU thumbup.gif thumbup.gif Nes per tas keturias dienas NEI kasnio į burną rolleyes.gif
Vsio- pasisakiau, o jums sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Colovada tik paruosia organizma t.y isvalo.Po tokio valymo veiksmingiau pasisavina reikalingos medziagos.
Norint numesti riebaliukus,po Colovados reiketu gerti BioShape,jis padeda atsikratyti svorio,mazina apetita ir raumenu mase islaikydamas ju elastinguma ir stangruma.
Atsakyti