Įkraunama...
Įkraunama...

Colo-Vada

su savijautom, jeigu skaitete foruma, buna ivairiai - vieniems atsiranda mieguistumas, nuovargis, jautrumas, silpnumas ir pan., kitiems (kaip man asmeniskai) atvirksciai - atsiranda daugiau jegu, energijos, darbingos nuotaikos, pozityvaus mastymo smile.gif
manau viskas priklauso ir nuo organizmo, ir svarbiausia nuo nusiteikimo smile.gif

p.s. aisku virtas obuolys nieko baisaus, bet ir pagalvojus bendrai pucia pilva ne nuo pacio obuolio, o nuo jo zieveles, tad nulupus neretai daugeliui problema isnyksta smile.gif

svabu gerkite daug vandens!!! kiek tas daug? norma yra 30ml vienam kilogramui wink.gif

QUOTE(Murgita @ 2014 09 03, 21:28)
Siandienai avizine kose su razinomis ir obuoliais (obuoliai vire kartu su avizom)
Kaip suprantu, keptas, virtas obuolys jau neturetu pusti pilvo  blush2.gif

Beje, vakar ir siandien esu tokia mieguista, kazin, cia irgi turbut vienas simptomu  g.gif

Atsakyti
Siaip viskas gan aisku cia, ner bedu, na gal tik keleta tokiu nemaloniu dalyku, bet viska stebiu ir priimu kaip norma. Cia labiau bandau minciu pasigaudyti konkreciai, ka suvalgyti. Bendrai tai aisku, kokie produktai turi buti racione, bet kadangi nemegstu virtuveje suktis, tai ir su mintim - ka tinkamo suvalgius? sunku.
Siandien per pietus neiskenciau ir pasitroskinau garuose brokoli, morka, pora, nedidele bulve ir k.j. farso 3 kamuoliukus, kažkur graikinio riesuto dydzio. Daugiau tikiuosi tai nepasikartos biggrin.gif
Atsakyti
na nelabai supratau zodzio "neiskenciau", nes garuose gaminama maista drasiai galima valgyti smile.gif kaip ir receptu per google galima pagaudyti smile.gif

ar turit omeny per badavimo/ valymo dienas neiskentet be maisto?

QUOTE(Murgita @ 2014 09 04, 23:07)
Siaip viskas gan aisku cia, ner bedu, na gal tik keleta tokiu nemaloniu dalyku, bet viska stebiu ir priimu kaip norma. Cia labiau bandau minciu pasigaudyti konkreciai, ka suvalgyti. Bendrai tai aisku, kokie produktai turi buti racione, bet kadangi nemegstu virtuveje suktis, tai ir su mintim - ka tinkamo suvalgius? sunku.
Siandien per pietus neiskenciau ir pasitroskinau garuose brokoli, morka, pora, nedidele bulve ir k.j. farso 3 kamuoliukus, kažkur graikinio riesuto dydzio. Daugiau tikiuosi tai nepasikartos  biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 05 rugsėjo 2014 - 11:58
QUOTE(ladybird4 @ 2014 09 05, 11:57)
na nelabai supratau zodzio "neiskenciau", nes garuose gaminama maista drasiai galima valgyti smile.gif  kaip ir receptu per google galima pagaudyti smile.gif

ar turit omeny per badavimo/ valymo dienas neiskentet be maisto?

Garuose troskinti mini kotletukai. Turejau omeny, kad mesos reikia atsisakyti jau ir per ta paruosiamaja 7d etapa, ka ir bandziau daryti, bet 2 dienas is 7 "sugriesyjau" biggrin.gif .
Siandien pirmoji II-o etapo (4iu dienu iskrova) diena. Na ka galiu pasakyti - sunku nevalgius biggrin.gif Miltelius man paprasciau gerti su vandeniu, su sultim kazkaip dar daugiau viskas veliasi. Tai likusias dienas tik su vandeniu ir maisysiu. O kazkur po pietu jau buvo sunku, tai pakabinau 2 saukstus ruduju ryziu virtu vandeny ir aisbergo salotos lapeli blush2.gif . Tikiuosi ryt bus lengviau bigsmile.gif
Atsakyti
su vandeniu ir geriausias rezultatas thumbup.gif

bet kiekvienas atranda savo metodus, man geriausiai su raudonu vynuogiu sultim rolleyes.gif

o kad nesiveltu burnoj - kaip ir minejau, visagalis blenderis pagalbininkas numeris uno smile.gif

QUOTE(Murgita @ 2014 09 08, 22:28)
Garuose troskinti mini kotletukai. Turejau omeny, kad mesos reikia atsisakyti jau ir per ta paruosiamaja 7d etapa, ka ir bandziau daryti, bet 2 dienas is 7 "sugriesyjau"  biggrin.gif .
Siandien pirmoji II-o etapo (4iu dienu iskrova) diena. Na ka galiu pasakyti - sunku nevalgius  biggrin.gif  Miltelius man paprasciau gerti su vandeniu, su sultim kazkaip dar daugiau viskas veliasi. Tai likusias dienas tik su vandeniu ir maisysiu. O kazkur po pietu jau buvo sunku, tai pakabinau 2 saukstus ruduju ryziu virtu vandeny ir aisbergo salotos lapeli  blush2.gif . Tikiuosi ryt bus lengviau  bigsmile.gif

Atsakyti
O su blenderiu ka bereikia blenderiuoti? Jei sultis ir taip per sulciaspaude spaustos o tie milteliai gerai issiplaka saukstu g.gif ar cia tam kad geriau issimaisytu?
Na bet nesvarbu, vistiek svieziai spaustas sultis geriu atskirtai, tarpuose, o miletlius maisau su vandeniu, jauciu, jie man greit prades patikti biggrin.gif
Dabar dar pagalvojau, o kazi kaip ryziu, ar lazdyno riesutu pienas, arba sojos pienas? Turbut irgi nelabai tinka? g.gif
Atsakyti
taip, blenderiuot miltelius, nes patikekit, nepalyginsi kaip issimaiso su blenderiu, o kaip su sauksteliu (su sauksteliu matyt maisiau gerus 3 metus, kol nebuvo atrastas blenderis, kaip metu atradimas Colo Vadoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif second.gif )

paprastai rekomenduojama atsisakyti pieno ir pieno produktu, taciau jusu pamineti yra neriebus, tad manau galima.

QUOTE(Murgita @ 2014 09 09, 16:52)
O su blenderiu ka bereikia blenderiuoti? Jei sultis ir taip per sulciaspaude spaustos o tie milteliai gerai issiplaka saukstu  g.gif  ar cia tam kad geriau issimaisytu?
Na bet nesvarbu, vistiek svieziai spaustas sultis geriu atskirtai, tarpuose, o miletlius maisau su vandeniu, jauciu, jie man greit prades patikti  biggrin.gif
Dabar dar pagalvojau, o kazi kaip ryziu, ar lazdyno riesutu pienas, arba sojos pienas? Turbut irgi nelabai tinka?  g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 09 rugsėjo 2014 - 18:03
Na ka, ryt paskutine diena thumbup.gif , istversiu manau kaip nors. Sunkiausia buvo antra diena.
Paskutinemis dienomis pastebejau, kad ne tik miego norisi nuolat, ir pastoviai jauciu nuovargi, bet ir stipriai eme slinkti plaukai ir luzineti nagai... kaip suprantu, tai tik rodo, kiek stipriai uzterstas organizmas unsure.gif Na nieko, issivalysiu galutinai, lauksiu pagerejimu ir jegu antpludzio bigsmile.gif
Atsakyti

Na ir kaip bendrai po visko jaučiatės? ar atsirado jėgos? ar praėjo mieguistumas?
tikiuosi viskas liux wink.gif thumbup.gif

QUOTE(Murgita @ 2014 09 10, 23:36)
Na ka, ryt paskutine diena  thumbup.gif , istversiu manau kaip nors. Sunkiausia buvo antra diena.
Paskutinemis dienomis pastebejau, kad ne tik miego norisi nuolat, ir pastoviai jauciu nuovargi, bet ir stipriai eme slinkti plaukai ir luzineti nagai... kaip suprantu, tai tik rodo, kiek stipriai uzterstas organizmas  unsure.gif Na nieko, issivalysiu galutinai, lauksiu pagerejimu ir jegu antpludzio  bigsmile.gif

Palankiausios spalio mėnesio dienos 14-os dienų organizmo valymo programai COLO VADA pradėti wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 21 rugsėjo 2014 - 22:47
QUOTE(ladybird4 @ 2014 09 21, 23:46)
Na ir kaip bendrai po visko jaučiatės? ar atsirado jėgos? ar praėjo mieguistumas?
tikiuosi viskas liux wink.gif  thumbup.gif
Palankiausios spalio mėnesio dienos 14-os dienų organizmo valymo programai COLO VADA pradėti wink.gif
user posted image

domina ir mane sis valymosi budas, kas gali pagebeti kaip, kiek ir pan. ;-)
Atsakyti
Pagelbėsim, tik pirmiausiai paskaitykite kada draudžiama vartoti wink.gif
kažkada forume post'inome, nes nuorodų įkelti neleidžia.

QUOTE(Mergaiciuke_25 @ 2014 10 05, 02:06)
domina ir mane sis valymosi budas, kas gali pagebeti kaip, kiek ir pan. ;-)

Atsakyti
Sveikos,

prdejau siandien bigsmile.gif
kolkas sunkiausia, kad negalima kavos, nes mano spaudimas I zemaja puse, tai kava gelbedavo...pojuciai: man visada buna, kai neisgeriu kavos, tai siplnumas ir galvos skausmas, bet jau pradejo rimti.ziuresiu, kaip ryt seksis....oi kaip pagunda eme kavos isgert doh.gif
Atsakyti