Įkraunama...
Įkraunama...

Colo-Vada

QUOTE(juste10 @ 2014 04 16, 07:33)
Vakgau minimaliai (koses,jogurtas,darzoves ir vaisiai,spaudziu apelsinu sultis)Geriu vandeni pagal taisykles. g.gif

O vaisius kokius valgote?
Man nuo obuoliu pute.Vynuogiu nevalgiau.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2014 04 16, 12:42)
O vaisius kokius valgote?
  Man nuo obuoliu pute.Vynuogiu nevalgiau.

bananas,obuolys,greifrutas.Matyt nuo obuoliu.
Atsakyti
mergaitės, o kokią priešparazitinę čia kalba buvo?
Atsakyti
kam netinka Colo Vada - ilgesnis, bet lengvesnis procesas yra su antiparazitine programa: juodojo riesuto lapai, lax-max, cesnakas ir gerosios bakterijos
user posted image
4u.gif

QUOTE(Woblienė @ 2014 05 13, 20:20)
mergaitės, o kokią priešparazitinę čia kalba buvo?

Atsakyti
Sveikos mergaites, as jau seniai domejausi organizmo valymu, nusipirkau ir Malachovo knygu , taciau man jo budai pasirode per drastishki, beto bandziau ir gerti suru vandeni darant pratimus tai nieko nesigavo tik prisigeriau vandens ir pykino..Colovada pasirode priimtinesnis variantas ax.gif Tai va geriau 3 savaites pries tai koralini vandeni ir vakar pradejau Colo vada, jauciuosi is tikruju nekaip..Galva tirpsta,sunki tokia, nuo pat ryto viduriuoju (nezinau ar taip turi buti), ziuresim toliau smile.gif
Gal dar kuri dabar pradejote?
Atsakyti
QUOTE(Agnetukaa @ 2014 05 16, 13:21)
Sveikos mergaites, as jau seniai domejausi organizmo valymu, nusipirkau ir Malachovo knygu , taciau man jo budai pasirode per drastishki, beto bandziau ir gerti suru vandeni darant pratimus tai nieko nesigavo tik prisigeriau vandens ir pykino..Colovada pasirode priimtinesnis variantas ax.gif Tai va geriau 3 savaites pries tai koralini vandeni ir vakar pradejau Colo vada, jauciuosi is tikruju nekaip..Galva tirpsta,sunki tokia, nuo pat ryto viduriuoju (nezinau ar taip turi buti), ziuresim toliau smile.gif
Gal dar kuri dabar pradejote?

Jeigu istisai viduriuojate, sumazinkite Cascara tableciu kieki.
http://images15.fotk...d78eeb1d-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 16 gegužės 2014 - 13:05
Baisiau butu, jeigu neitumete visai i WC wink.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif turiu klausimeli ax.gif ar colo vada padeda bent kazkiek apvalyt endometriozes reiskinius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 06 06, 14:20)
Laba diena  4u.gif turiu klausimeli  ax.gif ar colo vada padeda bent kazkiek apvalyt endometriozes reiskinius?  4u.gif

Zinant,kad colovada isvalo visa organizma, o ypac zarnyna,kuris yra svarbiasias visu reikalingu medziagu pasisavinimui,tai kazkiek ir endometriozes reiskinius palengvintu. O apvalytam organizme ir gydymas butu veiksmingesnis.
Nes pvz sergantys cukriniu deabetu po colovados, sumazina insulino dozes.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif belieka tiketis geru rezultatu rolleyes.gif
Atsakyti
Dalinuosi informacija kada liepos mėn. geriausiai pradėti Colo Vadą
user posted image

Taip pat, jeigu atsirastų šešios norinčios - būtų galima susikooperuoti, kaip daugelyje atvejų, ir iki birželio mėnesio pabaigos įsigyti šiek tiek pigiau nei savikainą wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Rugpjūčio mėn. palankios dienos organizmo valymo programai Colo Vada pradėti
4u.gif
user posted image
Atsakyti