Įkraunama...
Įkraunama...

Colo-Vada

Sveiki,

Stai ir mano ispudziai Colovados metu: pirmosios 7 dienos visai nieko, tik mesos truko:)), sekancios keturios man kaip vyrui, kuris valge 5 kartus i diena buvo tragiska. Visada buvau alkanas, skrandzio raizymas, silpnas, atrode kojos ir rankos nukris. Sekancios, paskutines 3: pradejau ryta su 1.5 obuoliu, susipiausciau tok kieki, kaip kumsti. Pasake, kad mano skrandis db mano kumsio dydzio. Paskum agurkas, sekantis maistas zalia morka, morka valgaiu apie 30m min.. vakare bananas.. taip patare valgyti pirmaja diena. Visa diena jauciausi silpnas, tik po morkos pajutau energinguma. Antraja dienos ryte, dziovintos, mirkintos slyvos, datules, viriausi 3 saukstus avizines koses su zaliom salotom. pavalges ju jauciausi atgyvejes. Ta pati vakara valgiau grikiu su salotom, jauciausi sunkiai. 3 dienos ryta valgiau obuoli, grikiai su salotom, po to visa diena vel lyg buciau ant kolovados milteliu.. antra karta grikiu nevalgiau. suvalgiau salotas ir viena morka. Pasijutau geriau. Bet pilve vis nesijaute sveika. Vakare pasidariau virto agurocio, morku, zuvies maza gabaliuka, saldziosios paprikos tryne. Sunku suprasti, atrodo kad stovi skrandis, niekas nesivirskina arba lyg alkanas, raizymas:(((. Skaiciau temoje, kad visko buna, silpnumas, maista atsargiai.. Atrodo taip ir darau, bet man neduoda ramybes pilvo raizymas ir silpnumas vis dar jauciamas. Siandiena trecia diena, tikiuosi viskas susitvarkys. Kiek ilgai laikytis salotu, kosiu dietos, nuo kada itraukti ir kokiais kiekiais vartoti kitus produktus kaip: namuose kepta pilno grudo duona, mesa, bulves, ankstines darzoves, seklas, riesutus, kepta mesa, prieskonius, saldumnus (saikingai:))) ir visa kita. Kaip minejo man, db tas metas kai organizmui reikia visaks kas geriausia ir sveikiausia. Visa tai ne problema, tik kas skrandi raizo ir nesuprasi alkanas ar maistas stovi... Gal kam panasiai yra buve, jei taip, per kuri laika viskas susitvarke ir nebeliko tokiu simptomu? Dekui;)
Atsakyti
tikiuosi kiti pasidalins savo ispudziais ir gal tures kitokiu patarimu smile.gif

visada dziaugiuosi, kai savo patirtimi dalinasi vyrai wink.gif nes, kazkodel ju dauguma skeptiskai ziuri i organizmo valyma.. bet dziaugiuosi, jog vis dazniau ir dazniau atsiranda realistu smile.gif

QUOTE(Jauna seima @ 2013 07 06, 01:16)
Sveiki,

Stai ir mano ispudziai Colovados metu: pirmosios 7 dienos visai nieko, tik mesos truko:)), sekancios keturios man kaip vyrui, kuris valge 5 kartus i diena buvo tragiska. Visada buvau alkanas, skrandzio raizymas, silpnas, atrode kojos ir rankos nukris. Sekancios, paskutines 3: pradejau ryta su 1.5 obuoliu, susipiausciau tok kieki, kaip kumsti. Pasake, kad mano skrandis db mano kumsio dydzio. Paskum agurkas, sekantis maistas zalia morka, morka valgaiu apie 30m min.. vakare bananas.. taip patare valgyti pirmaja diena. Visa diena jauciausi silpnas, tik po morkos pajutau energinguma. Antraja dienos ryte, dziovintos, mirkintos slyvos, datules, viriausi 3 saukstus avizines koses su zaliom salotom. pavalges ju jauciausi atgyvejes. Ta pati vakara valgiau grikiu su salotom, jauciausi sunkiai. 3 dienos ryta valgiau obuoli, grikiai su salotom, po to visa diena vel lyg buciau ant kolovados milteliu.. antra karta grikiu nevalgiau. suvalgiau salotas ir viena morka. Pasijutau geriau. Bet pilve vis nesijaute sveika. Vakare pasidariau virto agurocio, morku, zuvies maza gabaliuka, saldziosios paprikos tryne. Sunku suprasti, atrodo kad stovi skrandis, niekas nesivirskina arba lyg alkanas, raizymas:(((. Skaiciau temoje, kad visko buna, silpnumas, maista atsargiai.. Atrodo taip ir darau, bet man neduoda ramybes pilvo raizymas ir silpnumas vis dar jauciamas. Siandiena trecia diena, tikiuosi viskas susitvarkys. Kiek ilgai laikytis salotu, kosiu dietos, nuo kada itraukti ir kokiais kiekiais vartoti kitus produktus kaip: namuose kepta pilno grudo duona, mesa, bulves, ankstines darzoves, seklas, riesutus, kepta mesa, prieskonius, saldumnus (saikingai:))) ir visa kita. Kaip minejo man, db tas metas kai organizmui reikia visaks kas geriausia ir sveikiausia. Visa tai ne problema, tik kas skrandi raizo ir nesuprasi alkanas ar maistas stovi... Gal kam panasiai yra buve, jei taip, per kuri laika viskas susitvarke ir nebeliko tokiu simptomu? Dekui;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 06 liepos 2013 - 21:46
Laba,

Taip ir labai aciu:)! Mano realybe tokia, kad sveikata ne masina, kuria galima pataisyti bet kada biggrin.gif .

QUOTE(ladybird4 @ 2013 07 06, 10:00)
laba,
tikiuosi kiti pasidalins savo ispudziais ir gal tures kitokiu patarimu smile.gif

visada dziaugiuosi, kai savo patirtimi dalinasi vyrai wink.gif nes, kazkodel ju dauguma skeptiskai ziuri i organizmo valyma.. bet dziaugiuosi, jog vis dazniau ir dazniau atsiranda realistu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 06 liepos 2013 - 21:46
o taip, man labai patinka Sokrato mintis - “SVEIKATA DAR NE VISKAS, BET BE SVEIKATOS – VISKAS YRA NIEKAS”

tik daznai, kai su zmonem kalbam apie sveikatos problemas, kazkokius negalavimus, apie galimybe naturaliais maisto papildais pagerinti situacija, isvengti rimtu bedu, isvengti ligu - neretas skeptiskai ziuri i sveikatingumo programas is vitaminu, mineralu ar kt naturaliu medziagu. Taciau, deja, atsitikus jau rimtai bedai, kai chemijos nesinori kisti arba dar baisiau - kai ta pati chemija nepadeda - kreipiamasi pagalbos..ir tada jau tikrai norisi pasakyti, kad greitu rezultatu nelauktu...

dabar toks lyrinis nukrypimas is mano patirties - su vyru nesergam jau kokius 6-7 metus ar net daugiau, jau tikrai nesuskaiciuoju...
mazajai 10 men - nuo 2 menesio geria koralini vandeni, nei karto nesirgo, vystosi puikiausiai, dantukai stiprus, raumenukai ir kaulu sistema stipri (jau pradeda vaikscioti), galbut ir lecitinas nestumo metu padejo protinei jos veiklai, nes atrodo ne pagal savo amziu supranta, ir parodo viska smile.gif))

QUOTE(Jauna seima @ 2013 07 06, 18:12)
Laba,

Taip ir labai aciu:)! Mano realybe tokia, kad sveikata ne masina, kuria galima pataisyti bet kada biggrin.gif .
Atsakyti
LAbutis merginos. Ir as jungiuosi prie jusu. Rytoj bus mano pirmoji Colo vados dienele.
SUzinojau apie ja is savo mamos (sveikuoles), as esu jos priesingas atvaizdas nekenciu sveiko maisto biggrin.gif
Tai man cia bus LABAI didelis issukis. Sveriu 112KG, valgau visoki suda, pusfabrikacius, dievinu saldumynus, negaliu pakesti zaliu salotu jokiu kruopu ir pan. Nemegstu zuvies.
Tai nezinau kaip visos tos programeles metu as isgyvensiu vieninteli ka isivaizduoju savo burnoj, tai pomidorus, agurkus, salotu lapus, morka ir vandeni.
Naudoju colo vada ne del svorio metimo, bet del tikrosios jo paskirties - organizmo valymo ir po tokio maitinimosi, gal pavyks man priprasti prie zaliuju salotu, kruopikiu ir sumazinti mesos vartojima, bei saldumynus aisku.
Laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
Pirmos 3 dienos praejo... ir sakyciau sunkiai.. 2 kartus tebuvau wc. Mesos kaip pasiilgau... net nuo zalio farso seiles tvinksta biggrin.gif negaleciau buti vegetare.
Bet laikausi del Colovados.
per tas 4 dienas turbut is lovos nesikelsiu, nes zarna zarna ryja nuo alkio, skrandis jau baigia issiversti atvirkscias. Nes taip pasiilgau normalaus maisto. O ka sneket apie nieko nevalgyma...
Bet kai tik pabaigsiu visa sita daikta.. tai taip valgysiu, kad ojojoj.. uzsisakysiu milijonus picu ir daug sokolado.
Tai va tokie mano pirmieji potyriai su kolovada.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 08 18, 22:26)
Pirmos 3 dienos praejo... ir sakyciau sunkiai.. 2 kartus tebuvau wc. Mesos kaip pasiilgau... net nuo zalio farso seiles tvinksta biggrin.gif negaleciau buti vegetare.
Bet laikausi del Colovados.
per tas 4 dienas turbut is lovos nesikelsiu, nes zarna zarna ryja nuo alkio, skrandis jau baigia issiversti atvirkscias. Nes taip pasiilgau normalaus maisto. O ka sneket apie nieko nevalgyma...
Bet kai tik pabaigsiu visa sita daikta.. tai taip valgysiu, kad ojojoj.. uzsisakysiu milijonus picu ir daug sokolado.
Tai va tokie mano pirmieji potyriai su kolovada.

Nesuprantu,kam jus taip kankinates.Juk galima valgyti viska ,kas lengvai virskinasi.Ta pacia mesyte galima paruosti,kad lengvai virskintusi.Maltinuka patroskinta ant vandens,zuvi,darzoves,kurios nepucia viduriu.O per badavimo dienas,kai gersis molis,tai ir taip nesinores valgyti,nes skrandis bus pilnas.Nors gal tik man taip buvo,kad net galint butu netilpes joks kasnis.
Atsakyti
Liepa B. paklausiau jusu ir biski leidau sau pasitroskinti vistienos. Tai lengviau buvo, valgiau daug grudu, kad uzkist skrandi ir visai neblogai tos 7 dienos praejo.
Dabar atejo metas badavimui. Siandien pirma diena. Bet man skrandis per tas 7 dienas taip susitrauke, kad nelabai as jauciu to alkio.
Tai patarciau per paruosiamaji (neveltui jis vadinimas paruosiamuoju) laikotarpi, apmazinti porcijas ir grieztai laikytis nuo draustu produktu. Ir tas badavimo laikotarpis nebus toks sunkus. Man tenka ir vyrui valgyt ruost, dabar net nereaguoju i pasalinius kvapus. Apsikabinus kolovada sedziu ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Iskarto nereikejo taip kankintis.Colovados gerimo metu reikia atsisakyti visu rukytu ir keptu produktu,vynuogiu ir bananu. Troskinti ,ant vandens ar ant garu patiekalai tinka. Tik zinoma saikingom porcijom mirksiukas.gif .
Atsakyti
Hehe siandien paskutine dienele. Ir jauciuosi puikiai!
Neveltui ta moli reikia gerti kas 3-4val. As tik isalkstu pasiziuriu, O! jau laikas gerti colo vada. Organizmas kaip zinodamas. Su vandeniu slykstoka ja gerti, tai persimeciau ant sulciu. Skonis kaip tinko ar smelio, kai su vandeniu geri biggrin.gif
Baisiai daug tustinaus, jauciuosi daug lengvesne. Truputi buvau sugriesijus trecia diena, suvalgiau puse bliudelio siurbos, nes labai jau skani buvo ir taip norejosi biggrin.gif.
Sunkiausia buvo pirmosios dienos, veliau kai persilauziau viskas susistate i norma.

Taciau nesveiko maisto kaip norisi, maniau kad isnyks tas noras, ot ne velnio
Atsakyti
O man po colovados gerimo nesveikas maistas koks buvo neskanus doh.gif .Jautesi kazkoks sintetinis skonis. Majonezo gal puse metu nevalgiau.

Ziuresiu kaip siemet bus,planuoju gerti rugsejo pabaigoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 26 rugpjūčio 2013 - 21:04
Va kad pokyciai skonyje atsirado, tai faktas.
nebegaliu gerti vandens is krano..
Kai atvaziavom i UK. Man tas kraninis vanduo toks skanus buvo..
Pradejau gerti tuos colovados vitaminus.. uz 2 dienu, pradejau jausti chlora vandenyje.. 3 diena ne gurksnio negalejau isgerti jis jau man smirdejo chloru, visi namiskiai toliau skanauja, o as pradejau is parduotuves pirktis.
Atsakyti