Įkraunama...
Įkraunama...

Colo-Vada

Mano valymosi programa i gala,liko 3 dienos.Tai jau siandien pirma valgymo diena smile.gif
Molis baisus,man jis ''skaniausias'' buvo su kubush sultymis smile.gif Alkio nejauciau,nekankino maisto kvapas,kilogramai nekrito smile.gif ugis 170,svoris 58.tai gal nelabai buvo kam ir kristi.Vienintelis pakolkas dalykas ka pajutau,tai veido oda, nusiprausus ''nepraso'' kremo smile.gif bet ar tai colo vada ,as nezinau smile.gif
Ar bandysiu dar karta,taip ..nei sunku nei ka smile.gif
Sunkiauia buvo gerti tuos papildus(sauja tableciu,kaip pencininke doh.gif ),bet dabar nieko smile.gif net molis paskutine diena buvo visai nieko lotuliukas.gif

Ai dar sunku buvo per tas 4 dienas,kad norejau sokolado doh.gif as jo valgau kasdiena,nors po truputi...tai kai sau pasakymas myliu wub.gif o va negalima lotuliukas.gif
Atsakyti
labas vakaras,
keliant temute i virsu, noretusi parasyti ka nors naudingo smile.gif

badavimo metu, kai geriate kokteilius, geriausiai vandeni gerti iki kokteiliu (1-2 stiklines iki colo vada mix kokteilio, kitaip vadinamo "molio")

po kokteilio - geriausiai iki 70-100ml, kad lengviau nubegtu..bet tik tam smile.gif nes bet kokiu atveju kiek begertume vandens po milteliu, musu skrandis jau uzspaustas. geriausiai negerti daug vandens po milteliu, nuo to kartais ir pradeda skaudeti galva sad.gif
o jei darosi silpna, tai arba mikrohidrinas, arba paprasta gliukozes tablete padetu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,as vakar pradejau sia programa( treciakart gyvenime), jauciuosi puikiai, nuotaika puiki, savijauta nuostabi,alkio nulis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu pasitarti turiu jau nusipirkusi cola vada, sakykit ar patartumet ja pradet vartot atostogu metu, zadam pakeliaut po Lietuva? Ir ar galima ja vartot menesiniu metu?
Atsakyti
QUOTE(Akakankt @ 2013 05 24, 07:44)
Sveikos, noriu pasitarti turiu jau nusipirkusi cola vada, sakykit ar patartumet ja pradet vartot atostogu metu, zadam pakeliaut po Lietuva? Ir ar galima ja vartot menesiniu metu?

patarčiau atostogų metu nevartoti, juk ar jums atrodo logiška, kad jūs turėsite riboti maistą, gerti papildus, nuo kurių jums gali vidurius paleisti, o po to dar 4 dienas badauti ? smile.gif

mėnesinių metu irgi nepatariu... visur vadovaukitės logika - organizmo valymas irgi yra stresas organizmui, kam papildomai jį varginti...

realiai aš valiausi ir tikrai viskas gerai buvo... mano problema buvo, o ir gydytoja paskyrusi colo vados kursą neįvertino situacijos - aš buvau nuo per didelio darbo krūvio ir nedamiegojimo jau nusilpusi, plius valymas... plius po to sekęs gripas... finale man prasidėjo didelės problemos su sveikata, tik dabar praėjus trims beveik mėnesiams pagerėjo situacija... taip kad įvertinkite savo organizmo būklę prieš pradedant valytis (mano buvo nusilpęs kraujas, bet į tai nebuvo atkreiptas dėmesys, o ir aš pati nesusimasčiau).. visur galvokite logiškai... preparatas tikrai geras, bet jei yra kokių niuansų, pasitarkite su gydytojais, o ne platintojais..
Atsakyti
Aciu uz info, o sakykit kaip supratau pacio pieno negalima, galima tik kefyras, jogurtas, o ar gali but jogyrtas su skoniu?na tarkim dobilo su braskem, misko uogom?
Atsakyti
cia jau smulkmenos..i tai galima net nekreipti demesio wink.gif
(palyginus kaip zmones nepaiso rekomendaciju ir valgo riebiai valymosi metu) smile.gif

QUOTE(Akakankt @ 2013 05 24, 12:39)
Aciu uz info, o sakykit kaip supratau pacio pieno negalima, galima tik kefyras, jogurtas, o ar gali but jogyrtas su skoniu?na tarkim dobilo su braskem, misko uogom?

Atsakyti
na va jau pradejau smile.gif o sakykit kada jums svoris labiausiai krenta? ar per pirmas 7 pasiruosimop dienas, ar per 4 badavimo?
Atsakyti
QUOTE(Akakankt @ 2013 06 06, 17:57)
na va jau pradejau smile.gif o sakykit kada jums svoris labiausiai krenta? ar per pirmas 7 pasiruosimop dienas, ar per 4 badavimo?

As sveriausi tik po viso kurso, nes cia nera skirta svorio metimui, o valymui 4u.gif buvo jei gerai pamenu minus 4 kg.
Atsakyti
stebeti svorio kitima galite, be abejo, kiekviena diena, taciau kaip tikriausiai suprantate po badavimo dienu gali pasijusti ar pasimatyti labiausiai, nes tai naturalu - visgi nieko nevalgysite wink.gif po badavimo dienu irgi svarbiausia nepulti visko valgyti is karto - vadovaukites vartojimo instrukcija wink.gif o rezultata reikia ziureti po viso kurso, t.y. po 2 savaiciu.

Nepamirskite po siu dvieju savaiciu pagerti geruju bakteriju! wink.gif

QUOTE(Akakankt @ 2013 06 06, 16:57)

Atsakyti
na ar dar valosi kas su COLO vada organizma? siandien jau ketvirta molio diena, vieno molio negalejau gerti niekaip o su sultimis viskas CIKI thumbup.gif i WC einu pi karta dienoje, bet kad kazka stebuklingo is manes isvalytu tai nepasakyciau
Atsakyti
Vasara puiki proga valytis, nes ir taip nesinori valgyti smile.gif thumbup.gif thumbup.gif

nebutinai turi matytis, kaip valosi jusu organizmas, nebutinai pamatysite kokius nors parazitus, kaip daugelis bijo butent sito vaizdo...

jeigu jusu ismatos bus kitokios spalvos (chaki, zalsvos, galbut dar kitokios smile.gif ), reiskia valymasis eina puikiai.

bet netgi jeigu nesikeis spalva, atminkite, bet kokiu atveju jusu organizmas issivalo nuo toksinu ir kt blogybiu zoleliu tableciu ir be abejo molio deka wink.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Akakankt @ 2013 06 13, 17:53)
na ar dar valosi kas su COLO vada organizma? siandien jau ketvirta molio diena, vieno molio negalejau gerti niekaip o su sultimis viskas CIKI thumbup.gif i WC einu pi karta dienoje, bet kad kazka stebuklingo is manes isvalytu tai nepasakyciau

Atsakyti