Įkraunama...
Įkraunama...

Colo-Vada

QUOTE(Forma @ 2013 03 18, 18:15)
Is triju mano pazistamu du numete po 5kg, viena 9kg. Savo patirti parasysiu po poros savaiciu jei istversiu  smile.gif

kelinta Jums diena ir kaip sekasi ?
as moraliskai ruosiuosi, dabar sedziu ant Japoniskos jau savaite, liko dar savaite atsigausiu ir po velyku, colo-vada bandysiu prisijaukinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2013 03 18, 19:18)
kelinta Jums diena ir kaip sekasi ?
as moraliskai ruosiuosi, dabar sedziu ant Japoniskos jau savaite, liko dar savaite atsigausiu ir po velyku, colo-vada bandysiu prisijaukinti smile.gif

As tik siandien pradejau smile.gif Bet tik siandien prisiminiau, kad velykos ant nosies, kaip tik velyku pirma diena bus mano programos paskutine, tikiuosi sutikti jas atsigavusi, pagrazejusi ir palengvejusi biggrin.gif
Siaip as gyvenime nebandziau jokiu rimtesniu dietu apart kaloriju skaiciavimo, neistverciau as ju, nes man sunku atsisakyti megstamu produktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2013 03 18, 18:30)
As tik siandien pradejau  smile.gif Bet tik siandien prisiminiau, kad velykos ant nosies, kaip tik velyku pirma diena bus mano programos paskutine, tikiuosi sutikti jas atsigavusi, pagrazejusi ir palengvejusi  biggrin.gif
Siaip as gyvenime nebandziau jokiu rimtesniu dietu apart kaloriju skaiciavimo, neistverciau as ju, nes man sunku atsisakyti megstamu produktu  ax.gif

Butinai parasykite kaip sekesi ir Sekmes didziausios Jums 4u.gif
Atsakyti
Perskaiciusi visa tema ,nusprendziau ir as uzsisakyti.Man atnes po balandzio 5.Sveriu 60kg,budama 170 cm ,tai nezinau ar ten tu kg kas nukris,sportuoju 5-6 kartus i savaite,tai ka daryt vartojant ta valymo programa?Eiti i sale ar praleisti?Bet ar tie nutirpe kg nera del to ,kad kunas negauna maisto 4 dienas ,o tik moli?
Atsakyti
dar karta galiu uzakcentuoti, jog tai nera svorio metimo programa, o organizmo valymo wink.gif

naturaliai siek tiek svorio krenta del 4 badavimo (valymo) dienu, bet ji sutvarko ir isvalo jusu organizma is vidaus, kas pastumia tirpti nereikalingiems kilogramams greiciau, jeigu sportuojate, laikotes taisyklingos mitybos ar vartojate papildus ir kitus vitaminus.

Nelabai suprantu klausimo "ka daryti vartojant?" - tikriausiai nieko biggrin.gif , nusiteikti pozityviai ir gyventi taip kaip gyvenote del sporto ir kt veiklos, taciau pakeisti savo mitybos iprocius (apie ka irgi rasiau - jokiu keptu patiekalu, pieno produktu, miltiniu, gazuotu gerimu ir pan.) bei laikytis instrukciju valantis smile.gif  4u.gif

QUOTE(_Erika_ @ 2013 03 29, 21:02)
Perskaiciusi visa tema ,nusprendziau ir as uzsisakyti.Man atnes po balandzio 5.Sveriu 60kg,budama 170 cm ,tai nezinau ar ten tu kg kas nukris,sportuoju 5-6 kartus i savaite,tai ka daryt vartojant ta valymo programa?Eiti i sale ar praleisti?Bet ar tie nutirpe kg nera del to ,kad kunas negauna maisto 4 dienas ,o tik moli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 30 kovo 2013 - 01:04
Ka daryti smile.gif as turejau minti , ar sportuoti ar tuo periodu pasiimti "iseigines" smile.gif kadangi tema radau prie "lieknejimo preparatai" , tai ir duoda minti pirma , kad liekneti. Bet mane asmeniskai domina organizmo valymas smile.gif
Atsakyti
Issivalius organizma lengviau mesti svori, galbut todel ir yra si tema prie lieknejimo skyrelio wink.gif

Sportuoti ir valyti organizma galima, nors ir sportas, ir valymas - tai nemazas kruvis organizmui. Aisku buna ir taipo, jog kai kuriems svaigsta galva valantis, jauciasi silpnumo jausmas ar kitokie neigiami pojuciai, tad tokiu atveju vieniems sportas padetu, kitiem - pakenktu.. 4u.gif

QUOTE(_Erika_ @ 2013 03 30, 12:37)
Ka daryti smile.gif as turejau minti , ar sportuoti ar tuo periodu pasiimti "iseigines" smile.gif kadangi tema radau prie "lieknejimo preparatai" , tai ir duoda minti pirma , kad liekneti. Bet mane asmeniskai domina organizmo valymas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2013 03 30, 23:19)
Issivalius organizma lengviau mesti svori, galbut todel ir yra si tema prie lieknejimo skyrelio wink.gif

Sportuoti ir valyti organizma galima, nors ir sportas, ir valymas  - tai nemazas kruvis organizmui. Aisku buna ir taipo, jog kai kuriems svaigsta galva valantis, jauciasi silpnumo jausmas ar kitokie neigiami pojuciai, tad tokiu atveju vieniems sportas padetu, kitiem - pakenktu.. 4u.gif

Aciu uz atsakymus,sianden gavau.Ryt pradedu smile.gif
Atsakyti
Sekmes ir geru rezultatu wink.gif 4u.gif

QUOTE(_Erika_ @ 2013 04 03, 19:12)
Aciu uz atsakymus,sianden gavau.Ryt pradedu smile.gif

Atsakyti
Is kur butu galima nusipirkti Colo vada? Internete ieskojau niekur neradau 4u.gif Jei nesunku brukstelkit i Az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2013 04 03, 22:45)
Sekmes ir geru rezultatu wink.gif 4u.gif

Dekui smile.gif dabar tie pakiukai su numeriu 1 ,tai viena su pusryciais ,kita su vakarien.Tai cia kelinta val veliausiai?
Papildyta:
QUOTE(ViGaMa @ 2013 04 04, 18:28)
Is kur butu galima nusipirkti Colo vada? Internete ieskojau niekur neradau 4u.gif  Jei nesunku brukstelkit i Az smile.gif

as pirkau per ebay smile.gif bet LT lyg per platintojus galima.
Atsakyti
Dar turiu klausima,kai pradesiu gerti ta molio kokteili,tai supratau ,kad i diena reikia 2 iskerti.Klausimas butu,kai pirma isgeri, po kiek laiko antra gerti? 4u.gif
Atsakyti