Įkraunama...
Įkraunama...

Colo-Vada

QUOTE(zibba @ 2013 03 13, 13:08)
Kiek kainuoja colo -vada?

258 Lt.
Atsakyti
Nusipirkau kolovada ir laukiu kovo 18d pradeti gerti ja, bet pagal menulio fazes tai pilnatis 27, paaiskinkit man kas nors kada man stratuoti? Aciu smile.gif
Atsakyti
o sakykit per kiek lauiko atveza ja?ar dar speciau iki velyku?
Atsakyti
Viskas priklauso is kur pirksit ir kur pati gyvenat smile.gif

QUOTE(Tomawru @ 2013 03 14, 10:42)
o sakykit per kiek lauiko atveza ja?ar dar speciau iki velyku?

Papildyta:
Colo vada galima pradeti gerti bet kada, kada tik jauciates pasiruosusi biggrin.gif

O kam svarbu menulio fazes, tai kaip ir rasiau pries tai savo zinuteje su nuoroda su paaiskinimais del menulio faziu ir zmogaus organizmo, tad geriausia butu kai yra delcia. Per pilnati galima organizma ruosti valymui, bet anot astrologu - stipriau jauciasi alkis per pilnati
O delcia ka tik praejo, sekanti bus tik 2013.04.03
http://www.oruprogno.../menulio-fazes/

QUOTE(Kristina Kup @ 2013 03 13, 22:37)
Nusipirkau kolovada ir laukiu kovo 18d pradeti gerti ja, bet pagal menulio fazes tai pilnatis 27, paaiskinkit man kas nors kada man stratuoti? Aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 14 kovo 2013 - 19:28
o ar galima maitinanciai si buda naudoti issivalymui?

! 
Forume draudžiama parduoti/pirkti/dovanoti/mainyti vitaminus, maisto papildus, vaistus ir kt. medikamentus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 15 kovo 2013 - 08:04
DRAUDZIAMA! 4u.gif

QUOTE(Mergaiciuke_25 @ 2013 03 14, 22:37)
o ar galima maitinanciai si buda naudoti issivalymui?

.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 15 kovo 2013 - 13:20
Na ką pradėjau šį reikalą ir aš, labai noriu susitvarkyti žarnyną... tik niekaip nesugalvoju ką valgyti... nes paprastai patys prieinamiausi vaisiai jų negalima... daržovės.. ne tiek jų dabar daug... arba nemoku paruošti, gal kas galėtumėte pavyzdinį meniu maždaug parašyti?
šiandien pusryčiams suvalgiau apelsiną ir sugėriau visą maišelį, aišku su daug vandens
paskui priešpiečiams labai norėjau banano tai vieną didelį suvalgiau, tada pietums ryžių virtų vandenyje ir kivį, numigau smile.gif pabudau suvalgiau ananaso, o vakarienei su visu maišiuku išgeriau nemažą stiklinė kefyro... nesijaučiu alkana bet ir soti nesijaučiu. Vandens aišku irgi nemažai gėriau, aš jo visada nemažai geriu...
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2013 03 17, 21:44)
Na ką pradėjau šį reikalą ir aš, labai noriu susitvarkyti žarnyną... tik niekaip nesugalvoju ką valgyti... nes paprastai patys prieinamiausi vaisiai jų negalima... daržovės.. ne tiek jų dabar daug... arba nemoku paruošti, gal kas galėtumėte pavyzdinį meniu maždaug parašyti?
šiandien pusryčiams suvalgiau apelsiną ir sugėriau visą maišelį, aišku su daug vandens
paskui priešpiečiams labai norėjau banano tai vieną didelį suvalgiau, tada pietums ryžių virtų vandenyje ir kivį, numigau smile.gif pabudau suvalgiau ananaso, o vakarienei su visu maišiuku išgeriau nemažą stiklinė kefyro... nesijaučiu alkana bet ir soti nesijaučiu. Vandens aišku irgi nemažai gėriau, aš jo visada nemažai geriu...

visokios koses ant vandens,troskinta zuvis,troskinta vistiena,troskintos darzoves ir t.t
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuosi ir as i jusu gretas. Siandien ir as pradejau sia programa. Tiesa organizmo jai neruosiau, nes nelabai ir zinojau, kad kazkaip reikia ji pries tai paruosti. Susigundziau isbandyti po drauges rekomendaciju, kuri pasiryzo mesti svori ir pries tai issivale organizma butent su Colo Vada Plus ir dabar labai dziaugiasi tiek valymo tiek svorio kritimo rezultatais.
Perskaiciau visa tema noredama rasti daugiau informacijos apie maitinimasi siomis dienomis ir dabar bandau susigalvoti ka pirkti nuejus i parduotuve biggrin.gif Nes rusiskame aprasyme visai jokios informacijos apie maitinimasi neradau, maniau, kad galima iprastai valgyti, o pasirodo, kad reikia dar labai pagalvoti ka dedi i burna smile.gif Pusryciams suvalgiau dubeneli sausu pusryciu su pienu, bet is jusu komentaru supratau, kad pieno produktu reikia vengti unsure.gif
Pastebejimas po pirmo pakelio tableciu - lengvesnis tustinimasis.
Labai tikiuosi geru rezultatu tiek savijautoje, tiek svorio atzvilgiu.

Sekmes visoms pasiryzusioms, stiprybes 4u.gif tikiuosi ir man valios uzteks. biggrin.gif
Atsakyti
o sakykit, kiek mazgaud svorio numetat , vartodamos colo vada
Atsakyti
Kolkas savijauta nekokia, turbūt nemoku maisto pasigaminti... jaučiuosi nei pavalgius nei nevalgius.... ir labai stipriai energijos pamažėjo... o dar tik antra diena į pabaigą.
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2013 03 18, 16:41)
o sakykit, kiek mazgaud svorio numetat , vartodamos colo vada

Is triju mano pazistamu du numete po 5kg, viena 9kg. Savo patirti parasysiu po poros savaiciu jei istversiu smile.gif
Atsakyti