Įkraunama...
Įkraunama...

Suplanuota kelionė prie ežero

aciu mergytes, uz palinkejimus. Vejyte siuncia visoms po bucki oro_buckis.gif
Atsakyti
Grazi istorija, pas kokia gyd. gimdei? As RK irgi susitikau su savo dviem mergytem.
Atsakyti
sveikatytes jums smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 10 19, 15:49)
Grazi istorija, pas kokia gyd. gimdei? As RK irgi susitikau su savo dviem mergytem.

akuseres vardas buvo Inga pavardes nepamenu, o gydytoja, tai Puziene. Superines medikes thumbup.gif bet didziausia ispudi man paliko naujagimiu skyriaus personalas. thumbup.gif buvo man iskile problemu su zindymu, tai lakste sesutes pas mane, nepyko, kad ir nakti jas zadinau doh.gif
o tu pas ka gimdei?

QUOTE(marina861 @ 2010 10 19, 23:33)
sveikatytes jums smile.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkaa: 20 spalio 2010 - 10:35
oj sujuokinai biggrin.gif bet labai grazi istorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkaa @ 2010 10 20, 11:34)
akuseres vardas buvo Inga pavardes nepamenu, o gydytoja, tai Puziene. Superines medikes  thumbup.gif bet didziausia ispudi man paliko naujagimiu skyriaus personalas.  thumbup.gif buvo man iskile problemu su zindymu, tai lakste sesutes pas mane, nepyko, kad ir nakti jas zadinau  doh.gif 
o tu pas ka gimdei?
aciu  4u.gif

Mane du kartus pjove CP gyd. Puziene. Nesigavo pagimdyt. Nors antra karta labai tikejaus, kad pavyks. Buvo net 9 cm atsivere viskas, bet vaikelio tonusai labai krito per mano saremius, nenorejo gyd. rizikuoti.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 10 22, 12:21)
Mane du kartus pjove CP gyd. Puziene. Nesigavo pagimdyt. Nors antra karta labai tikejaus, kad pavyks. Buvo net 9 cm atsivere viskas, bet vaikelio tonusai labai krito per mano saremius, nenorejo gyd. rizikuoti.

svarbiausia, kad jums viskas gerai. ir visai neturi reiksmes, ar pati, ar cp darytas. O Puziene - super moteris! griezta, bet teisinga. biggrin.gif
Atsakyti
Labai labai grazu. wub.gif
Saunuole mamyte,kad viena taip puikiai susitvarke. 4u.gif
Vardelis mergytes toks negirdetas ir idomus. wub.gif
Atsakyti
gražiai ir paprastai aprašyta thumbup.gif sėkmės jums visiems 4u.gif
Atsakyti
kokia graži istorija mūsų draugės gimimo bigsmile.gif bučkis abiem
Atsakyti
labai grazuu wub.gif
Atsakyti
nuostabi istorija,ir vardas idomus mirksiukas.gif .slciausi sveikinimai 4u.gif