aciu mergytes, uz palinkejimus. Vejyte siuncia visoms po bucki
Grazi istorija, pas kokia gyd. gimdei? As RK irgi susitikau su savo dviem mergytem.
sveikatytes jums
QUOTE(Amelita @ 2010 10 19, 15:49)
Grazi istorija, pas kokia gyd. gimdei? As RK irgi susitikau su savo dviem mergytem.
akuseres vardas buvo Inga pavardes nepamenu, o gydytoja, tai Puziene. Superines medikes bet didziausia ispudi man paliko naujagimiu skyriaus personalas. buvo man iskile problemu su zindymu, tai lakste sesutes pas mane, nepyko, kad ir nakti jas zadinau
o tu pas ka gimdei?
QUOTE(marina861 @ 2010 10 19, 23:33)
sveikatytes jums
aciu
oj sujuokinai bet labai grazi istorija
QUOTE(kristinkaa @ 2010 10 20, 11:34)
akuseres vardas buvo Inga pavardes nepamenu, o gydytoja, tai Puziene. Superines medikes bet didziausia ispudi man paliko naujagimiu skyriaus personalas. buvo man iskile problemu su zindymu, tai lakste sesutes pas mane, nepyko, kad ir nakti jas zadinau
o tu pas ka gimdei?
aciu
o tu pas ka gimdei?
aciu
Mane du kartus pjove CP gyd. Puziene. Nesigavo pagimdyt. Nors antra karta labai tikejaus, kad pavyks. Buvo net 9 cm atsivere viskas, bet vaikelio tonusai labai krito per mano saremius, nenorejo gyd. rizikuoti.
QUOTE(Amelita @ 2010 10 22, 12:21)
Mane du kartus pjove CP gyd. Puziene. Nesigavo pagimdyt. Nors antra karta labai tikejaus, kad pavyks. Buvo net 9 cm atsivere viskas, bet vaikelio tonusai labai krito per mano saremius, nenorejo gyd. rizikuoti.
svarbiausia, kad jums viskas gerai. ir visai neturi reiksmes, ar pati, ar cp darytas. O Puziene - super moteris! griezta, bet teisinga.
Labai labai grazu.
Saunuole mamyte,kad viena taip puikiai susitvarke.
Vardelis mergytes toks negirdetas ir idomus.
Saunuole mamyte,kad viena taip puikiai susitvarke.
Vardelis mergytes toks negirdetas ir idomus.
gražiai ir paprastai aprašyta sėkmės jums visiems
kokia graži istorija mūsų draugės gimimo bučkis abiem
labai grazuu