Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Morkūnienė

na as irgi jungiuosi prie jusu, kadangi gimdziau pas Morkuniene...nu nzn..lyg ir viska padare gerai.....bet toks jausmas, kad kuo greiciau pagimdysi....tuo geriau...gimdymo veikla buvo prasidejus....bet suvare skatinamuju......nu tada aisku viskas labai greitai............Bet vaikui tai sokas buvo.....Nes jis LABAI jautrus..nzn gal is prigimties toks....bet jei butu vyke viskas naturaliai,manau nebutu jam tokio streso buve....nes kai gime ..tai dar reke pusvalandi...net pati morkuniene stebejosi.....
Be to suplysau as ziauriai, net gimdos kaklelis plyso........na bet sake, pas mane labai siauri gimdymo takai...........o vaikelis tik 2,5 kg svere....
Nu negaliu teigt kad gydytoja savo darba atliko blogai.............bet kazkoks toks jausmas buvo, kad kuo greiciau susitvarkom ir bus ramu........
O del grieztumo tai jo....jinai griezta..........bet kai as tokia super jautruole, tai man dar blogiau butu jei imtu guost...geriau jau kai mane pabara.tai ne taip saves gaila buna... blink.gif
Atsakyti
Nesuprantu nejau zmogus gali per pora metu pasikeisti??
Jus rasot ir man atrodo kad rasot visai ne apie ja:)))

labai gerai ir laiku mane perkirpo, jokiu vaistu nevare, nieko tiesiog saugojo vaika ir viena ir kita!!!!

ir pagloste kai jau pagimdziau ir maloniai pakalbejo. po to lankesi pas mane istisai vaika ziurejo.

dar vitaminu dave, nes nukraujavau. sutvarke placenta, padejo ir paaiskino ko dar nezinojau.

labai korektiskai ir graziai.KAIP MAMA)smile.gif)

nezinau gal todel kad ji mano genekologes kursioke ir ejau nuo jos.gal todel ir skiriasi poziuris i gimdyve.....

as tikrai esu patenkinta jos darbu ir kvalifikacija.
Buvau tikra kad vaikui nieko nenutiks, ir as busiu sutvarkyta. 4u.gif
Atsakyti
Man ji atliko cezario pjuvio operacija. Labai viskas greitai uzgyjo, netgi skaudejo tik pirma para. Labai jai didlis Aciu uz viska:) Gera gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(irrren @ 2007 06 14, 12:44)
na as irgi jungiuosi prie jusu, kadangi gimdziau pas Morkuniene...nu nzn..lyg ir viska padare gerai.....bet toks jausmas, kad kuo greiciau pagimdysi....tuo geriau...gimdymo veikla buvo prasidejus....bet suvare skatinamuju......nu tada aisku viskas labai greitai............Bet vaikui tai sokas buvo.....Nes jis LABAI jautrus..nzn gal is prigimties toks....bet jei butu vyke viskas naturaliai,manau nebutu jam tokio streso buve....nes kai gime ..tai dar reke pusvalandi...net pati morkuniene stebejosi.....
Be to suplysau as ziauriai, net gimdos kaklelis plyso........na bet sake, pas mane labai siauri gimdymo takai...........o vaikelis tik 2,5 kg svere....
Nu negaliu teigt kad gydytoja savo darba atliko blogai.............bet kazkoks toks jausmas buvo, kad kuo greiciau susitvarkom ir bus ramu........
O del grieztumo tai jo....jinai griezta..........bet kai as tokia super jautruole, tai man dar blogiau butu jei imtu guost...geriau jau kai mane pabara.tai ne taip saves gaila buna...  blink.gif

blink.gif Keista, kad taip dėl savo laiko ir ramybes gydytoja gali pasielgti su gimdvybę ir jos vaiku.

Pati pas ją tikrai negimdyčiau - vieną kartą buvau apsilankus privačiam gin. kabinėte, suplojau virš šimto litų, bet labai nejaukiai po apsilankymo jaučiausi - pasirodė ji netoleruoja ilgo žindymo doh.gif Ir aplamai buvo tokia.. šaltoka.. na nemalonu buvo bendrauti.
Atsakyti
Gal kas turite gyd. Morkūnienės mobilaus tel. numerį? Parašykit į AZ please 4u.gif
O gal jinai be Antakalnio klinikų dirba dar kur nors privačiai?
Atsakyti
Aš irgi gimdžiau pas Morkūnienę. Taip, ji griežta, be jokių "lia lia". Negaliu peikti, bet labai pagirti irgi ne...
Pas ją lankiausi iki gimdymo likus trims mėnesiams, vaikelis gimė visas nupleiskanojęs, nes buvo per mažai vandenų likę verysad.gif Vyras dar iki šiol piktas, sakė kito pas ją negimdysim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(serija74 @ 2010 05 05, 21:01)
Aš irgi gimdžiau pas Morkūnienę. Taip, ji griežta, be jokių "lia lia". Negaliu peikti, bet labai pagirti irgi ne...
Pas ją lankiausi iki gimdymo likus trims mėnesiams, vaikelis gimė visas nupleiskanojęs, nes buvo per mažai vandenų likę verysad.gif Vyras dar iki šiol piktas, sakė kito pas ją negimdysim schmoll.gif

kiek zinau Morkuniene Norvegijoje jau pora metu.
Atsakyti
QUOTE(špulė @ 2010 05 07, 11:19)
kiek zinau Morkuniene Norvegijoje jau pora metu.

Na, tai ir puiku smile.gif
Atsakyti
unsure.gif o tai tikrai turit žinių, kad ji Norvegijoje?
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2010 10 16, 16:34)
unsure.gif  o tai tikrai turit žinių, kad ji Norvegijoje?

taip. tikrai Norvegijoje.
mano gine, jos drauge, ir as prasiau vel pas ja gimdyti 3 vaikelio bet ji patikino jog si Norvegijoje.
Atsakyti