QUOTE(Spalvota diena @ 2010 11 25, 09:47)
O viešom stomatologų rekomendacijom pasitikėti pavojinga, jei įmanytų, tai ir valyti dantų namuose neleistų, o aiškintų, kad tik jie geriausiai tai daro kabinetuose.
Iš tikrųjų, tai tas rekomendacijų vertinimas labai individualus dalykas. Aš geriau pasitikėsiu odontologu, kuris visgi baigė labai nelengvus mokslus, nei bobute iš interneto su savo liaudies patarimais (kurių dar gali būti ir neišbandžiusi, ir kuriai visai
dzin kas bus su skaitančiais tuos patarimus
).
Tiesiog yra sričių kur galima surizikuoti ir yra sričių, kur rizika gali turėti labai skaudžias pasekmes.
Baisu, kai pvz. kokia nenusisekusi buhalterė pradeda žarstyti patarimus skiepyti ar neskiepyti vaikus, o koks vietos nerandantis inžinierius mechanikas pradeda pasakoti kaip gydyti gimdos miomas
Norit sutikit, norit ne, bet kritikuoti neišmanant kritikuojamos srities - slidus dalykas
Aš odontologijos neišmanau, tad į gilias diskusijas nelįsiu ir odontologų nekritikuosiu. Man jie nepakenkė iki šiol, o tik padeda
Išsakiau tiesiog savo nuomonę, kuri atėjo per mano domėjimąsi ir asmeninę patirtį. Aš kai iš gaišenų ruošdavau skeletus irgi sodą su vandenilio peroksidu naudojau