Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 59

QUOTE(jot.ka @ 2010 09 29, 14:20)
Knifofija, isigijau is jusu alune, bet jau gelyne vietos siemet nerasiu, ar geriau man ja su vazoneliu darze prikast iki pavasario, ar tiesiai i zeme, o pavasari vel kelt, tik jau i nuolatine vieta?

Tik į dirvą, o pavasarį į nuolatinę vietą.
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2010 09 29, 16:27)
Sveikutes,
pribrendo reikalas vaismedziams,nutarem siemet pradziai obelaiciu zemaugiu pasisodint,bet vel gi,kadangi su sodininkavimu nesam susidure,tai nutariau cia paklaust ar tinkama vieta numaciau blush2.gif
Va,jei sodint 3m nuo kaimynu,tai bus kaip tik per viduri,ir jei tarp medeliu palikt po 3m,tai tilpu 5 medeliai,ar tiek reik? ar gerai bus jei i viena vieta vien obelis sukisim,ar geriau jas su kitais vaismedziais maisyt?
labai acius butu uz pamokymus 4u.gif
user posted image

O čia pietinė pusė ar kokia ? Pagal išvaizdą sprendžiu, kad šiaurė arba vakarai.
Atsakyti
O man agroplevele labai pasiteisinusi (ta kaip medziaga).
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 09 29, 15:47)
O čia pietinė pusė ar kokia ? Pagal išvaizdą sprendžiu, kad šiaurė arba vakarai.

Pietvakarine,daugiau i pietine lyg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 09 29, 15:45)
Tik į dirvą, o pavasarį į nuolatinę vietą.

aciu
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2010 09 29, 16:56)
Pietvakarine,daugiau i pietine lyg 4u.gif

Aš sodinčiau kas 5 metrus, kas 3 ryškiai per tankiai.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 09 29, 17:20)

Kodel? Zemaugems nereikia dideliu atstumu.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 09 29, 16:20)

Kad kiek skaitineju nete,tai zemauges raso kas 2-3m sodint g.gif kazkaip neisivaizduoju kaip tos zemauges suaugusios atrodo,tai sunku primest kaip cia geriau,ne gele gi,paskui nebeisrausi ir i kita vieta nepernesi doh.gif tai ir bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2010 09 29, 17:27)
Sveikutes,
pribrendo reikalas vaismedziams,nutarem siemet pradziai obelaiciu zemaugiu pasisodint,bet vel gi,kadangi su sodininkavimu nesam susidure,tai nutariau cia paklaust ar tinkama vieta numaciau blush2.gif
Va,jei sodint 3m nuo kaimynu,tai bus kaip tik per viduri,ir jei tarp medeliu palikt po 3m,tai tilpu 5 medeliai,ar tiek reik? ar gerai bus jei i viena vieta vien obelis sukisim,ar geriau jas su kitais vaismedziais maisyt?
labai acius butu uz pamokymus 4u.gif
user posted image

O koloninių sodint nenori? Čia diskusija apie tai jau buvo. Ir kur gaut yra parašyta.

Aš pasodinusi tarp kaimynų tvoros ir savo daržo 5 vnt. kas 3 metrai. Man labai jos patinka - ir dekoratyvu, ir skanu, ir į kaimynų ar daržo pusę nelenda, ir žolę nupjaut patogu.
Atsakyti
Taip taip ir man labai ydomu kaip ten ta sodeli susidelioti savo aplinkoje g.gif Ir dabar galvoju, gal kas patars kokia knyga isigyti, kur rasciau info, nes manau, kad cia ir mokslus ta tema yra krimtusiu, tai sakau, gal ka parekomenduodite... ax.gif
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2010 09 30, 09:28)
gal kas patars kokia knyga isigyti, kur rasciau info

knyga apie obelis
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 09 30, 09:47)

pritariu, tikrai gera
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 09 30, 10:47)

Aciu 4u.gif Bet ir apie kitus augalus dar butu gerai ax.gif
Atsakyti