Pas mane irgi nelinksta.
Papildyta:
ŠTAI
QUOTE(zmogs @ 2010 09 29, 09:43)
Nu mistika. Pas mane nelūžinėja, o palei žemę linksta tos šakos, kurios pražysta. Gal giliau pasodint
Pas mane panašiai (ir dar blogiau) atrodė striepsnė (Melica altissima 'Atropurpurea'), augusi vėjų kelyje.
sveikos, mulciuojant zeme reikia po ja tiesti kokia plevele?
QUOTE(Palme22 @ 2010 09 29, 10:57)
sveikos, mulciuojant zeme reikia po ja tiesti kokia plevele?
Priklauso nuo poreikių - jei patiesi, nedygs žolės. Bet jei norėsi ką nors pasodinti, reikės praplėšt plėvelę. Jei nori, kad mulčias dirbtų ir kąip trąša, geriau netiesti.
QUOTE(zmogs @ 2010 09 29, 13:27)
Priklauso nuo poreikių - jei patiesi, nedygs žolės. Bet jei norėsi ką nors pasodinti, reikės praplėšt plėvelę. Jei nori, kad mulčias dirbtų ir kąip trąša, geriau netiesti.
o zoles nelabai lis per mulcia jai netiesiu?
QUOTE(Palme22 @ 2010 09 29, 11:29)
o zoles nelabai lis per mulcia jai netiesiu?
jei storiau (kaip reikiant) uzpilsi mulciu, tada nelys. Jei kokia ir islys, ne beda, nurausi. Bet jei koks varputis yra uzsiveises ar kitokios giliasaknes, sunkiai isnaikinamos, tai lys. Bet, kaip jau mergaites ir minejo, mulcias yra trasha, terpe mikroorganizmams veistis, naturaliai zeme kvepuoja (augalu saknys gauna oro, jei ten augalu yra ). Geriau butu, jei netiestum.
QUOTE(zmogs @ 2010 09 29, 08:43)
Nu mistika. Pas mane nelūžinėja, o palei žemę linksta tos šakos...
kazko tai viskas pas teve nulinko, reikia statyti !
[quote=vida777,2010 09 29, 13:44]
jei storiau (kaip reikiant) uzpilsi mulciu, tada nelys. Jei kokia ir islys, ne beda, nurausi. Bet jei koks varputis yra uzsiveises ar kitokios giliasaknes, sunkiai isnaikinamos, tai lys. Bet, kaip jau mergaites ir minejo, mulcias yra trasha, terpe mikroorganizmams veistis, naturaliai zeme kvepuoja (augalu saknys gauna oro, jei ten augalu yra ). Geriau butu, jei netiestum.
aciu uz infi, pavasari reikes pertvarka daryti
aciu uz infi, pavasari reikes pertvarka daryti
Knifofija, isigijau is jusu alune, bet jau gelyne vietos siemet nerasiu, ar geriau man ja su vazoneliu darze prikast iki pavasario, ar tiesiai i zeme, o pavasari vel kelt, tik jau i nuolatine vieta?
QUOTE(vida777 @ 2010 09 29, 11:44)
kazko tai viskas pas teve nulinko, reikia statyti !
Teip, problema su nulinkusiais Belieka guostis, kad KAI KAS dar stovi
Sveikutes,
pribrendo reikalas vaismedziams,nutarem siemet pradziai obelaiciu zemaugiu pasisodint,bet vel gi,kadangi su sodininkavimu nesam susidure,tai nutariau cia paklaust ar tinkama vieta numaciau
Va,jei sodint 3m nuo kaimynu,tai bus kaip tik per viduri,ir jei tarp medeliu palikt po 3m,tai tilpu 5 medeliai,ar tiek reik? ar gerai bus jei i viena vieta vien obelis sukisim,ar geriau jas su kitais vaismedziais maisyt?
labai acius butu uz pamokymus
pribrendo reikalas vaismedziams,nutarem siemet pradziai obelaiciu zemaugiu pasisodint,bet vel gi,kadangi su sodininkavimu nesam susidure,tai nutariau cia paklaust ar tinkama vieta numaciau
Va,jei sodint 3m nuo kaimynu,tai bus kaip tik per viduri,ir jei tarp medeliu palikt po 3m,tai tilpu 5 medeliai,ar tiek reik? ar gerai bus jei i viena vieta vien obelis sukisim,ar geriau jas su kitais vaismedziais maisyt?
labai acius butu uz pamokymus