Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 59

QUOTE(Tina* @ 2011 01 10, 15:54)

Labai tikiuos, kad varikliukas pilnu pajegumu veikes nestumo metu ir toliau nenuses. Gyvensim su lelium kieme, kad ka nors nuveikt  tongue.gif jau budamas pilve jis jauciu pereme visa mano aistra augalijai (sako taip buna). Nes net su pilvuku kapsciaus pastoviai, su karuciu varinejau. Gerai, kad dabar ziema ir naturliai sedima namie. Kitaip nezinia kaip cia butu smile.gif

As irgi dirbau pilnu tempu kai nestuke.gif buvau. O ziema tai sniega kasdavau is neturejimo ka veikt rolleyes.gif Linkiu ramaus ir gero vaikelio, kad mamai netrukdytu aplinkos kuryba uzsiimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 01 09, 22:17)
Noris isnaudot kiekviena sio pavasario / vasaros minute. Nes kai eidavau i darba, tai gelynams laiko likdavo minimaliai... O pastoviai sukantis namie vis ka nors nuveikt galima, kad ir is leto su maziuku. Dabar namie tai viska baigiu aukstyn kojom apverst, neliko jau ne vieno kampelio nesuziureto ir nesutvarkyto.  doh.gif

tai ir ir išnaudosi tas minutes, svarbiausia viska susiplanuok. Nes vaikas mano buvo oi koks neramus, tai diegliai tai šiaip dėmesio reikalaudavo. Tai ramu būdavo tik kol miega. Tai aš būdavo su grėbliu ar kastuvu taip ir laukiu pasiruošus kol jis užmigs. lotuliukas.gif O tada viska bėgte, bet su sąrašėliu ka padaryt reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 01 10, 16:54)

Labai tikiuos, kad varikliukas pilnu pajegumu veikes nestumo metu ir toliau nenuses. Gyvensim su lelium kieme, kad ka nors nuveikt  tongue.gif jau budamas pilve jis jauciu pereme visa mano aistra augalijai (sako taip buna). Nes net su pilvuku kapsciaus pastoviai, su karuciu varinejau. Gerai, kad dabar ziema ir naturliai sedima namie. Kitaip nezinia kaip cia butu smile.gif

Kad tik taip ir būtų, nes mano mažoji, nors ir gėles auginau ir mezgiau - "ne prie širdies" tokie darbai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 10, 20:12)
Kad tik taip ir būtų, nes mano mažoji, nors ir gėles auginau ir mezgiau - "ne prie širdies" tokie darbai doh.gif

drinks_cheers.gif maniske t.p. saka, vel geles perki, nu gal jau uzteks. O mazyte sakydavo nu mama jau tiek geliu pas mus kad man negrazu lotuliukas.gif verysad.gif
O dabar jei paprasau tai palaisto, bet noro kol kas visiskai jokio. Viena diena sako, nupirk man i kambari gele noriu augint, tai sakau laistysi persodinesi, priziuresi. Sako oi kiek vargo. Tada sakau gal kaktusa, ai dar isidursiu nuvertus lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as vistik nusiteikus optimistiskai, nors vaikiuku pabaisiuku irgi ne viena macius. Siaip nesu tingi natura, visada judesy, nezinau koks tas vaikas turi but, kad nerasciau per diena bent pusvalandzio laisvo. Va kurios letesnes, tai gal ir gauna soka. Aisku sutinku - niekada nesakyk niekada.
Atsakyti
Nieko, kai vaikai užaugs, matydami mūsų auginamus augalus gal ir patys pamils juos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 01 10, 22:21)
Na as vistik nusiteikus optimistiskai, nors vaikiuku pabaisiuku irgi ne viena macius. Siaip nesu tingi natura, visada judesy, nezinau koks tas vaikas turi but, kad nerasciau per diena bent pusvalandzio laisvo. Va kurios letesnes, tai gal ir gauna soka. Aisku sutinku - niekada nesakyk niekada.

Visos patarineja ir as ikisiu savo trigrasi tongue.gif
Tau ziauriai pasiseke su gimdymo data thumbup.gif (kalba patirtis mirksiukas.gif )
Jeigu ir bus sunkiau, tai tik pradzioje,( dar bus gudi ziema, tai laiko, kol isdzius dirvonai, turesi ivalias) o paskui isisukusi galesi be stabdziu kurti wub.gif
Pacio lengviausio gimdymo ir sveiko leliuko 4u.gif o visa kita tik detales... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2011 01 06, 19:06)
nu gal dabar lengviau bus susidaryti vaizda

ir labai gražu ir tiek vietos visai fantazijai pasireikšti thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2011 01 10, 22:21)
Na as vistik nusiteikus optimistiskai

ir labai teisingai esi nusiteikusi, daugiau nieko neklausyk ir laikykis savo nusiteikimo, nes pradžioje buvo žodis, taigi viskas priklauso nuo tavęs ir tos nuotaikos, kurią sukursi aplink save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 10, 22:19)
Nieko, kai vaikai užaugs, matydami mūsų auginamus augalus gal ir patys pamils juos rolleyes.gif

tikrai taip, mano dukrai tik 24-ais gyvenimo metais tas noras atejo wink.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 01 11, 14:13)
tikrai taip, mano dukrai tik 24-ais gyvenimo metais tas noras atejo  wink.gif .

Geriau vėliau, nei niekada smile.gif Faina Jums - galite su dukra apie gėlių auginimą bendrauti thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti