Vinvyciui nieko nedarau, kol nera reikalo, tegul kariasi, veliau tik krypti pakeisiu-permesiu ant salimais esancio stulpo ir tegul sau rangosi
Miskantu neizoliavau, man ir reikia, kad jie plestusi, kai bus perdaug-apkasinesiu, viena esu numaciusi iskast, o kiti lai darkosi
nu kokia as tolerantiska augalu atzvilgiu, net paciai juokas ima is savo posto
QUOTE(ingole @ 2010 09 28, 10:21)
Sakykit, o Jus zinot kokiu bus?
Noreciau pirmiausia pasidometi tomis veislemis, o paskui tik vaziuoti, nes tolokai nuo Vilniaus gyvename.
Noreciau pirmiausia pasidometi tomis veislemis, o paskui tik vaziuoti, nes tolokai nuo Vilniaus gyvename.
bus KANADIETIŠKOS, MAYPOLE ir ILMA, iš "Žagarės sodų":
http://www.zagares-m...belu-sodinukai/
QUOTE(sobieska @ 2010 09 28, 05:45)
Nebutu grazu - negirciau
Gerai, kad ne as viena tundra otkutiuriniam pasauly. Vis lengviau gyvent
QUOTE(rokoko @ 2010 09 28, 14:16)
Man patiko Kanadietiskos ir Ilma (jei tiketi aprasymu, tai turetu buti skanus )
Kazin kiek medeliu reiktu 5 asmenu seimai? Domejausi tik vid. augumo ir zemaugemis obelimis, bet del vietos stokos sklype negaliu ju sodinti. O apie kolonines neturiu zalio supratimo
Sakykit, Rokoko, ar kriausiu buna koloniniu?
QUOTE(ingole @ 2010 09 28, 15:53)
Man patiko Kanadietiskos ir Ilma (jei tiketi aprasymu, tai turetu buti skanus )
Kazin kiek medeliu reiktu 5 asmenu seimai? Domejausi tik vid. augumo ir zemaugemis obelimis, bet del vietos stokos sklype negaliu ju sodinti. O apie kolonines neturiu zalio supratimo
Yra http://medelynas.pro...ai/kriauses.htm[/url] (vienu puslapiu anksčiau )
QUOTE(ingole @ 2010 09 27, 19:01)
Mazas pasirinkimas koloniniu obelu....., todel ir paklausiau.
Gal Jus zinote kur yra ivairesniu veisliu koloniniu obelu?
O kriausiu buna koloniniu...?
Gal Jus zinote kur yra ivairesniu veisliu koloniniu obelu?
O kriausiu buna koloniniu...?
QUOTE(Streamy @ 2010 09 28, 12:29)
Knifofija, norejau jusu paklausti kontaktu to ukinino, kuris prekiauja vaismedziais. Noreciau geru sodinuku, nes kelis pirkau is mugiu ir esu nusivylusi Gal jis bus si savaitgali mokytoju kiemelyje? Jeigu ne,tai kurioje jis LT vietoje randasi? Gal siaip atvaziuoja i Vilniu?
Atsakau iš karto abiem, pas šį sodininką apie 14 rūšių koloninių obelų. Kriaušių kiek žinau dar nėra koloninių. Nuo vienos koloninės obelies apie 10 kg obuolių.
http://medelynas.pro...as.lt/index.htm Mokytojų kiemelyje kiek žinau bus, skambinkit ir užsisakykit iš anksto, tada jums atveš suruoštą paketą, nes ne viską atsiveža. Pasakykit, kad rekomendavo Kuršėnų gėlininkė, tai dar ir nuolaidą išpešit. Stovi jis visad pačiam gale.
internetiniam puslapy žiūrėkit pasiūlymus, ten maąiau 9 koloninių obelų veislės.
QUOTE(jediara @ 2010 09 28, 15:31)
As isnagrinejau si psl., bet ten ta kolonine su labai mazais vaisiais
Dabar pamasciau, kad gal reiktu zemauges kriauses sodinti... Kokio jos aukscio buna? Iki 2,5 m.? Tik vainikas butu apvalus ar galima kaip nori formuoti?
Sobieska, vešlūs augalai pirmame Tavo įdėtame vaizdelyje Kiek metų praėjo nuo Tavo pirmųjų augalų sodinimo?
QUOTE(leliumai @ 2010 09 28, 17:33)
Sobieska, vešlūs augalai pirmame Tavo įdėtame vaizdelyje Kiek metų praėjo nuo Tavo pirmųjų augalų sodinimo?
Tujoms ir buksmedziui turbut virs 10 o visiems kitiems 4-6 metukai
QUOTE(ingole @ 2010 09 28, 18:16)
As isnagrinejau si psl., bet ten ta kolonine su labai mazais vaisiais
Dabar pamasciau, kad gal reiktu zemauges kriauses sodinti... Kokio jos aukscio buna? Iki 2,5 m.? Tik vainikas butu apvalus ar galima kaip nori formuoti?
Geriau pirk žemaūges, nes ten labiau dekoratyvinės
QUOTE(smth1 @ 2010 09 27, 15:16)
Virsta. Kol kas nieko nedarau:)
QUOTE(Knifofija @ 2010 09 27, 15:18)
Tik nukirpti, vistiek nudžius palūžusios šakelės. Pas mane jos nevirsta, nebent koks škvalas prasisuka.
QUOTE(sobieska @ 2010 09 28, 04:45)
Nu nevirsta
Nu mistika. Pas mane nelūžinėja, o palei žemę linksta tos šakos, kurios pražysta. Gal giliau pasodint
Va kaip atrodo
QUOTE(zmogs @ 2010 09 29, 10:43)
Nu mistika. Pas mane nelūžinėja, o palei žemę linksta tos šakos, kurios pražysta. Gal giliau pasodint
Mano miskantas jau didelis, bet šakos taip pat nelinksta