Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 59

QUOTE(bitule @ 2011 01 08, 23:01)

kaip jus tuos "ganyklu" vaizdus sukeliat i viena kruva mastau.gif ?

As ir vel kaip nenormali pasisakysiu blush2.gif . Man reprezentacine zona, o jei ne taip mandrai issireiskus, tiesiog namo priekis ir gatve, yra patys svarbiausi. Gatve (kadangi priesais nera jokiu kaimynu, tai gaunasi visi 5m plocio) sluoju reguliariai nuo pat statybu pradzios per visa sklypo perimetra. Sniego siemet buvo priversta tiek, kad visos normalios gatves tapo vienpusio eismo gatvemis su giliomis pravezomis, is kuriu neimanoma pasukti i sona, o pas mane gatve buvo nugrandyta nuo bordiuro iki bordiuro . Lygiai taip pat svarbi ir fasadine aplinka, tik truputi kliudo, kad tai labai siaurine puse verysad.gif .

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 01 09, 12:06)
kaip jus tuos "ganyklu" vaizdus sukeliat i viena kruva  mastau.gif ?

interneto naršyklės paieškos langelyje su nuostata google (viršutinis dešinys naršyklės (pas mane Mozilla) lango kampas) rašau paieškos frazę ir tada google išmetus rezultatus kairėje viršutinėje atsidariusio lango dalyje pasirenku "Vaizdai" (pas Tave turėtų būti "Bilder")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 09 sausio 2011 - 11:24
QUOTE(leliumai @ 2011 01 09, 11:16)
google lango viršuje pasirenki "bilder", parašai paieškos frazę ir spaudi Enter klaviatūroje (arba "Bilder suchen"):
http://www.google.de/

as taip visada darau, tik gaunasi visai kitaip ax.gif .

pvz."front garden" :
http://www.google.de...x...q=&gs_rfai=
Atsakyti
Pasiduodu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 09 sausio 2011 - 11:31
QUOTE(vida777 @ 2011 01 09, 12:22)
as taip visada darau, tik gaunasi visai kitaip  ax.gif .

Man atrodo, kad čia tik lietuviškas Googl'as tokį naujovišką dizainą neseniai pasiūlė g.gif anksčiau visada būdavo kaip pas Vidą777.
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2011 01 09, 11:30)
Man atrodo, kad čia tik lietuviškas Googl'as tokį naujovišką dizainą neseniai pasiūlė  g.gif  anksčiau visada būdavo kaip pas Vidą777.

blush2.gif nesuprantu apie ka jūs, pas mane ir Vidos777 ir Bitules nuorodos atsidaro visiskai vienodai, tik vienas vokiškai kitas lietuviškai...
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2011 01 09, 11:30)
Man atrodo, kad čia tik lietuviškas Googl'as tokį naujovišką dizainą neseniai pasiūlė  g.gif  anksčiau visada būdavo kaip pas Vidą777.

O man rodos, kad čia nuo naršyklės naujumo priklauso. Mano kompe meta seną variantą, o sūnus susiinstaliavo naujus vindausus ir naršykles tsinaujino, tai jo kompe meta kaip pas bitule.
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2011 01 09, 11:55)
sunku ką nors ir patarti. Manau, kad reiktų spręsti ne atskiro gėlyno klausimą, o bendrą erdvės išplanavimo klausimą. O tai išsprendus ir gėlynai "stotų į savas vietas".

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2011 01 09, 13:53)
blush2.gif  nesuprantu apie ka jūs, pas mane ir Vidos777 ir Bitules nuorodos atsidaro visiskai vienodai, tik vienas vokiškai kitas lietuviškai...

Ne, nevienodai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2011 01 08, 23:01)
Tina, sunkoka pasakyti kokia tiksliai ten forma tiktų, nes variantų turbūt milijonas  ax.gif Aš greičiausiai pradėčiau nuo minčių apie pavėsinę, o jau prie jos ir visa kitą riščiau.
Pastebėjimas - paaugusi eglučių eilė mes nemažą šešėlį į sklypo pusę, tad gėlyno turbūt neverta plėsti link tos tvoros  4u.gif

Kolkas jos letokai auga, tad dar pabus ten gelynas, o paskui reiks ji transformuot i pavesiniu augalu, nes dabar labiau saule mylintys auga ten.
Pavesinej vieta jau numatyta senai. Ir augalu jos vietoj nesodinu.

QUOTE(leliumai @ 2011 01 09, 10:55)
sunku ką nors ir patarti. Manau, kad reiktų spręsti ne atskiro gėlyno klausimą, o bendrą erdvės išplanavimo klausimą. O tai išsprendus ir gėlynai "stotų į savas vietas".

Tai va, kad niekaip man jis neisisprendzia. Jauciu taip ir nugyvensiu su tusciu stadionu 500 kv. m. doh.gif Viena diena atrodo vienaip, kita kitaip. Ech, sunku.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 01 09, 16:28)
Tai va, kad niekaip man jis neisisprendzia. Jauciu taip ir nugyvensiu su tusciu stadionu 500 kv. m.  doh.gif Viena diena atrodo vienaip, kita kitaip. Ech, sunku.

"Stadionas" irgi nėra blogai mirksiukas.gif Galima su draugais tinklinį, futbolą pažaist smile.gif

Manau, kad reiktų pradėt nuo norų sąrašo: kokie jūsų šeimos poreikiai, kurie iš jų svarbiausi.
Tada susizonuoti - kur ramaus poilsio zona, kur aktyvaus poilsio zona, kur ūkinė dalis, kur naudingasis sodas, kur reprezentacinė dalis ir pan. Prisiskirti zonoms objektus, kuriuos kaip svarbiausius nuspręsite realizuoti.
Taip pat reikia "suinventorizuoti" sklypo ypatumus - kur drėgniau, kur sausiau, kaip eina šešėliai, ar yra už sklypo ribų malonus vaizdas, kurį norisi išryškinti, ką už sklypo ribų ar sklype reikia pridengti, paslėpti ir t.t.
Išsiaiškinti, kokio tipo/stiliaus sodai/želdynai priimtini: geriausia pasiieškoti nuotraukų internete.
Tada jau variantų nebebus milijonai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2011 01 09, 17:55)
"Stadionas" irgi nėra blogai  mirksiukas.gif Galima su draugais tinklinį, futbolą pažaist smile.gif

Manau, kad reiktų pradėt nuo norų sąrašo: kokie jūsų šeimos poreikiai, kurie iš jų svarbiausi.
Tada susizonuoti - kur ramaus poilsio zona, kur aktyvaus poilsio zona, kur ūkinė dalis, kur naudingasis sodas, kur reprezentacinė dalis ir pan. Prisiskirti zonoms objektus, kuriuos kaip svarbiausius nuspręsite realizuoti.
Taip pat reikia "suinventorizuoti" sklypo ypatumus - kur drėgniau, kur sausiau, kaip eina šešėliai, ar yra už sklypo ribų malonus vaizdas, kurį norisi išryškinti, ką už sklypo ribų ar sklype reikia pridengti, paslėpti ir t.t.
Išsiaiškinti, kokio tipo/stiliaus sodai/želdynai priimtini: geriausia pasiieškoti nuotraukų internete.
Tada jau variantų nebebus milijonai mirksiukas.gif

cia taip graziai paaiskinai jei buciau tokia protinga pries kokius 8m. Tai uh bigsmile.gif O dabar tai net noras uzeina viska perart verysad.gif
Atsakyti