Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 59

[QUOTE] www.sodovizija.lt [QUOTE]

O kodėl man neišeina pažiūrėti visos laidos įrašo doh.gif ,man tik rodo anansą g.gif kiba reikia prisijungti norint peržiūrėti visą laidą?Oi kaip norėčiau pažiūrėti,nei vienos laidelės nemačiau.
Atsakyti
[quote=Lewisia,2011 01 08, 18:08]

O kodėl man neišeina pažiūrėti visos laidos įrašo doh.gif ,man tik rodo anansą g.gif kiba reikia prisijungti norint peržiūrėti visą laidą?Oi kaip norėčiau pažiūrėti,nei vienos laidelės nemačiau.
[/quote]
Keista, kad nežiūrėjote nei vienos laidos per TV unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lewisia @ 2011 01 08, 18:08)

O kodėl man neišeina pažiūrėti visos laidos įrašo doh.gif ,man tik rodo anansą g.gif kiba

Ten yra anonsų ir laidų rodymas, "spauskite", kur yra filmuota laida mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Lewisia,2011 01 08, 17:08]

[/quote]
taip matau jau paaiskino, ten salia paveiksl. raso laidos anonsas arba laida. Tai spauskit kur yra laida. As tai visas per tv maciau bet cia dar pokelis kartus esu perziurejusi, nuostabi laida, nuostabios sodybos, nuostabus darbstus zmones thumbup.gif
Atsakyti
Keista, kad nežiūrėjote nei vienos laidos per TV unsure.gif
Būtent penktadienio vakarais turiu daug namų ruošos,be to tik vienas telikas,vaikai spoksodavo penktadienio filmą,tad ir nesipriešindavau užleisti man pozicijas prie ekrano,užtad dabar galėsiu pasimėgaudama visas laidas peržiūrėti.Ačiū Jediara.
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2011 01 08, 19:16)
Būtent penktadienio vakarais turiu daug namų ruošos,be to tik vienas telikas,vaikai spoksodavo penktadienio filmą,tad ir nesipriešindavau užleisti man pozicijas prie ekrano,užtad dabar galėsiu pasimėgaudama visas laidas peržiūrėti.Ačiū Jediara.

Malonaus žiūrėjimo, nes visos sodybos savaip gražios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 08, 18:58)
Malonaus žiūrėjimo, nes visos sodybos savaip gražios  ax.gif

Siandien perziurejau 10 laidu doh.gif Tiek nykstuku per visa savo gyvenima nebuvau macius lotuliukas.gif Kai kurios sodybos tikrai ispudingos, keliancios nuostaba, bet kai kurios... kaip cia pasakius g.gif , tipiskos "lietuvio-darbstuolio". Ypac tos, kuriose mazai vietos. Na, galbut tai galima ivardinti, kad seimininkai turi per mazai erdves savo fantaziju igyvendinimui. Todel bando sukisti i tuos miniatiurinius kiemukus kuo daugiau augalu, ir dar butinai kiekvienam pavesines, pirteles bei ciurlenancio tvenkinuko reikia doh.gif
Bet siaip jau pries visus darbstuolius zemai nukeliu kepure - kad man nors puse ju energijos ir fantazijos kas duotu... Jau 10 m. kaip neissisprendziu keliu kvadratiniu metru reprezentacines zonos apzeldinimo prie ivaziavimo lotuliukas.gif Net nebezinau, ar cia graudu, ar juokinga. Bet kad geda, tai tikrai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2011 01 08, 23:37)
Bet kad geda, tai tikrai  blush2.gif

Gal pavasarį minčių "atsiras" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2011 01 08, 10:20)
man atrodo, Tina*, kad su savimi pasikalbėjai... Nuotraukose namo nebuvo matyt, tad nežinau, ar kas suprato kokia to gėlynėlio padėtis ir atstumai nuo namo.

blush2.gif gal bus aiskiau 4u.gif kur raudonai uzrasiau, sunkiai isiskaito, ten gelynas.
[attachmentid=208095]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 08 sausio 2011 - 22:54
QUOTE(Mamce @ 2011 01 08, 22:37)
Siandien perziurejau 10 laidu  doh.gif  Tiek nykstuku per visa savo gyvenima nebuvau macius  lotuliukas.gif Kai kurios sodybos tikrai ispudingos, keliancios nuostaba, bet kai kurios...  kaip cia pasakius  g.gif , tipiskos "lietuvio-darbstuolio". Ypac tos, kuriose mazai vietos. Na, galbut tai galima ivardinti, kad seimininkai turi per mazai erdves savo fantaziju igyvendinimui. Todel bando sukisti i tuos miniatiurinius kiemukus kuo daugiau augalu, ir dar butinai kiekvienam pavesines, pirteles bei ciurlenancio tvenkinuko reikia   doh.gif
Bet siaip jau pries visus darbstuolius zemai nukeliu kepure - kad man nors puse ju energijos ir fantazijos kas duotu...  Jau 10 m. kaip neissisprendziu keliu kvadratiniu metru reprezentacines zonos apzeldinimo prie ivaziavimo  lotuliukas.gif Net nebezinau, ar cia graudu, ar juokinga. Bet kad geda, tai tikrai  blush2.gif

Taikliai user posted image
Dėl reprezentacinės zonos, tai dėsninga, kad ji lieka pabaigai irnesakyk.gif (net kažkur straipsnelį buvau skaičiusi apie šį reiškinį). Pirmiausia akys krypsta ir rankos tiesiasi į tas sklypo vietas, kur patys maloniai leidžiam laiką. O paradinis vaizdas šeiminkams paparastai akių nebado (aišku svečiai - kitas reikalas biggrin.gif). Na, bet jei jau mintys kyla, reiškai reikalas pribrendo thumbup.gif O iki pavasario dar yra laiko minčių ganykloms 4u.gif

Tina, sunkoka pasakyti kokia tiksliai ten forma tiktų, nes variantų turbūt milijonas ax.gif Aš greičiausiai pradėčiau nuo minčių apie pavėsinę, o jau prie jos ir visa kitą riščiau.
Pastebėjimas - paaugusi eglučių eilė mes nemažą šešėlį į sklypo pusę, tad gėlyno turbūt neverta plėsti link tos tvoros 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 08 sausio 2011 - 23:09
QUOTE(bitule @ 2011 01 09, 00:01)
  Na, bet jei jau mintys kyla, reiškai reikalas pribrendo  thumbup.gif  O iki pavasario dar yra laiko minčių ganykloms  4u.gif

Dėkui už nuorodą... tongue.gif aciuks.gif ... ir radau įdomų sprendimą... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 01 09, 01:39)
Dėkui už nuorodą... tongue.gif  aciuks.gif ... ir radau įdomų sprendimą... tongue.gif

oi koks idomus sprendimas bigsmile.gif bet as turbut baidyciaus vis eidama pro sali. Turiu aplinariume moline varle ir kai ten tvarkau visad jos issigastu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 01 08, 23:52)
blush2.gif gal bus aiskiau  4u.gif kur raudonai uzrasiau, sunkiai isiskaito, ten gelynas.

sunku ką nors ir patarti. Manau, kad reiktų spręsti ne atskiro gėlyno klausimą, o bendrą erdvės išplanavimo klausimą. O tai išsprendus ir gėlynai "stotų į savas vietas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 09 sausio 2011 - 10:55