Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 59

QUOTE(pavilonyte @ 2011 01 05, 19:53)
Labutis, aš pernai sodintas tujas vis nupurtau, kaimynas nenupurtė - kelios nuo sniego svorio nulūžo.
zydrunyte, graži pavėsinė. Kadangi vyrauja senos plytos ir akmuo, kažką ir gėlynėly reikėtų derint. arba tiktų ir jūsų muntis su mažu vežimaičiu, o gal kubilas prisodintas žolelių . Mano preiskoniai prie spanguolių susodinti, paprastais rieduliais apdėti, kad nesiplėstų. Labai gerai kai po ranka visokie pagardai smile.gif

aciu smile.gif o idomios idejos bigsmile.gif rinksiu sarasa, paskui MB pateiksiu uzsakyma, jis pas mani auksarankis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 01 05, 20:35)
Ir aš bijau, kas pavasarį bus likę iš krūmų verysad.gif

as irgi bijau ziemos tokios pasekmiu, pavasari kai atleidines sakiau eisiu, po truputuka medelius purtysiu, atai pas mane daug spygliuociu, oi jaucia sirdis, bus ir nulauztu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2011 01 05, 17:06)
Ypač kenčia spygliuočiai.

Reiks prasyt MB, kad gelbetu himalajine pusi. Ech kaip man sunku, kai dabar pati nieko negaliu daryt. Na bet po kokio menesiuko tikiuos but atgavus forma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 01 04, 17:29)
bet tai jau ne maza investicija, o atsiradus tvorai siuos krumus gali tekti perkelineti. jei tvora rasis po kokiu 3 meteliu, tai nezinau ar labai dziaugsis tas, kad reiks alyva ar suaugusia forzitija iskasineti g.gif

QUOTE(jediara @ 2011 01 04, 19:25)
Retesnio ir gražesnio  augalo  už tokią kainą nenupirksi  schmoll.gif

Po trijų metų dar laisvai galima persodinėti augalus. O tvorai gal ir nereikia kažko tokio. Paprasti augaliukai suderinti pagal žydėjimo laiką ( net nekalbu , kad pagal augimo sąlygas) būtų labai gražus sprendimas. Net jei vėliau jie būtų ir persodinami į kitą vietą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 01 05, 13:32)
zmogus turi tik 4 arus, tai tokie platus krumai kaip raudonlapis lazdynas schmoll.gif  nau kaip ten bebutu ne nuo krumu visa tai reik pradeti, o pirma graziai viska susilyginti, veja uzsiveisti, o tada jau turint grazu pagrinda komponuoti, tai taip isivaizduoju, kad kokius metelius kol zolyte susitvarkysite turite, o per ta laika ir minciu atsiras thumbup.gif  gal vyras smalsiu kaimynu ir gyvunijos neapsikentes pats koki sprendima pasiulys lotuliukas.gif

Dar kartą ačiu už pasiūlymus. Beje tas sklypukas jau sulygintas ir šį rudenį veja užsėta. Nebloga mintis ir dani75 - tik gal reikia mažesnius krūmelius sodinti. Dar galvoju gal kokia mandžiūrinę raganę pasodinti. Na reikia prisėsti ir susidėlioti visus pasiūlymus, savo mintis ir matysiu kas gausis biggrin.gif
Papildyta:
Beje ar tikrai nekenkia sniego storis pvz. azalijai. ?Turiu 30 cm krūmelį, kažkur sniegynuose sode. Dar ir graikiškas riešutmedis visas užpūstytas. Ar neuždūsta, nesukaista augaliukai taip šiltai apkloti, juolab kad nėra lauke taip šalta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 01 05, 21:23)
...menesiuko tikiuos but atgavus forma  smile.gif

lotuliukas.gif oi kokia naivuole, beveik taip pat mastai, kaip as pries sesiolika metu...nors buna isimciu. Man rodos vaikscioti paskui savo vyrioka ir baksnot pirstu bei garsu isreikst savo norus, butu pati tinkamiausia tau rekomendacija, tiesa, o tu savo kerepla mulciavai...as tai nusispjoviau, isgyvens tai isgyvens, jei ne...bus proga pakeisti i kita zeldini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 05 sausio 2011 - 21:15
Pridengem kerepla kaip kasmet. Dabar tik nosies galas kyso is sniegu.

As galvoju, kad jau vandenelio kiek bus pavasari doh.gif blink.gif sniego kalnai visur.
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2011 01 05, 16:00)
noreciau salia pasisodinti visokiu prieskoniniu augalu, nesumastau kaip idomiai padaryt  g.gif 

Gal kas patiks iš čia
Labai sunku spręsti, kai nuotrauka jau nebelabai atitinka realybės. Jei matytųsi tie naujieji statiniai, būtų žymiai lengviau kažką prie jų paderinti ax.gif
Bet pagal dabartinį vaizdą turbūt rinkčiausi kokias pakeltas lysveles, sukombinuotas iš mūro ir medžio (gana aukštas, kad tarnautų ir kaip ativara-tvorelė šiek tiek skirianti pavėsinę nuo aplinkos). Kažką gal panašaus kaip šita, arba šita:
user posted image
(tik plytos tokios kaip naudojamos pavėsinėj ir fomas gal labiau stačiakampes rinkčiausi) 4u.gif
Atsakyti
bet pernai tai gražiai nutirpo,ar mano atmintis jau nebetraukia tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 01 06, 08:50)
bet pernai tai gražiai nutirpo,ar mano atmintis jau nebetraukia tiek  biggrin.gif

Nu pernai perpus maziau sniego buvo...bent musu kraste rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 01 06, 08:03)
Nu pernai perpus maziau sniego buvo...bent musu kraste rolleyes.gif

na jo šiemet to gėrio nepagailėjo doh.gif jaukai kam ir baltų tablečių nuo jo kasimo reikia lotuliukas.gif

o aš džiaugiuosi blush2.gif kad sodyboj nieko vertingo neturiu,nes niekas nedengta blush2.gif jaučiu blindei bus kajuk,bet negaila blush2.gif nes iš rudens kažkas ją užpuolė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*M* @ 2011 01 06, 09:07)

jaučiu blindei bus kajuk,bet negaila 

Nepergyvenk irnesakyk.gif oi kokia atspari sita flora smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2011 01 05, 23:38)
Gal kas patiks iš čia
Labai sunku spręsti, kai nuotrauka jau nebelabai atitinka realybės. Jei matytųsi tie naujieji statiniai, būtų žymiai lengviau kažką prie jų paderinti  ax.gif
Bet pagal dabartinį vaizdą turbūt rinkčiausi kokias pakeltas lysveles, sukombinuotas iš mūro ir medžio (gana aukštas, kad tarnautų ir kaip ativara-tvorelė šiek tiek skirianti pavėsinę nuo aplinkos). Kažką gal panašaus kaip šita, arba šita:
user posted image
(tik plytos tokios kaip naudojamos pavėsinėj ir fomas gal labiau stačiakampes rinkčiausi)  4u.gif

aciu smile.gif o nauji statiniai is isores tai tik aplink pirma kolona, o taip tik vidus pavesines sutvarkytas ax.gif

o kaip sakot "atskirt nuo aplinkos", tai kurioj vietoj tada mazdaug daryt sita sienele g.gif
Atsakyti