Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 59

QUOTE(vanda_zydi @ 2011 01 04, 16:29)
bet tai jau ne maza investicija, o atsiradus tvorai siuos krumus gali tekti perkelineti. jei tvora rasis po kokiu 3 meteliu, tai nezinau ar labai dziaugsis tas, kad reiks alyva ar suaugusia forzitija iskasineti g.gif

Aš gi sakiau prisilaikant atstumų iki kaimyno. t.y. pasiskaitai kokį plotį užims augalas suaugęs ir tokiu atstumu sodini. kad nereikėtų ateityje persodint. O dėl investicijų, tai patikėkit, turguj galima gerų augalų nusipirkti ir visai nebrangiai. thumbup.gif Nemanau kad 10 - 12 lt. už augalą yra labai didelė investicija. Aišku augalas bus nelabai didelis, bet lapuočiai pakankamai greitai auga. O jei dar patreši tai iš vis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dani75 @ 2011 01 04, 19:20)
  Nemanau kad 10 - 12 lt. už augalą yra labai didelė investicija. Aišku augalas bus nelabai didelis, bet lapuočiai pakankamai greitai auga. O jei dar patreši tai iš vis thumbup.gif

Retesnio ir gražesnio augalo už tokią kainą nenupirksi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 04, 18:25)
Retesnio ir gražesnio  augalo  už tokią kainą nenupirksi  schmoll.gif

Sutinku, kad retesnio, gražesnio tai ne schmoll.gif . Bet Laimuška prašė ko nors, kad atskirtų sklypą nuo kaimyno. Aš ir sakiau kokius paprastus gražiai žydinčius, nereiklius krūmus. (lapuočius). Pati pirkau pavasarį raudonlapį lazdyną pavasarį pas bobutę už 10 lt. metro aukščio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dani75 @ 2011 01 04, 22:03)
Pati pirkau pavasarį raudonlapį lazdyną pavasarį pas bobutę už 10 lt. metro aukščio. mirksiukas.gif

Ir dar riešutų sulauksi - grožis ir nauda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dani75 @ 2011 01 04, 21:03)
Pati pirkau pavasarį raudonlapį lazdyną pavasarį pas bobutę už 10 lt. metro aukščio. mirksiukas.gif

zmogus turi tik 4 arus, tai tokie platus krumai kaip raudonlapis lazdynas schmoll.gif nau kaip ten bebutu ne nuo krumu visa tai reik pradeti, o pirma graziai viska susilyginti, veja uzsiveisti, o tada jau turint grazu pagrinda komponuoti, tai taip isivaizduoju, kad kokius metelius kol zolyte susitvarkysite turite, o per ta laika ir minciu atsiras thumbup.gif gal vyras smalsiu kaimynu ir gyvunijos neapsikentes pats koki sprendima pasiulys lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif

noreciau ir as minciu ,pasamprotavimu, ideju ir patarimu ax.gif
turim pasistate pavesine, ten yra zidinys ir kepimo - virimo pecius, noreciau salia pasisodinti visokiu prieskoniniu augalu, nesumastau kaip idomiai padaryt g.gif
va keliatas minciu :
- gal i koki trirati vezima (vietoj vieno rato didelis akmuo ratas kaip nors salia guli, idetas medinis vazonas su prieskoninem zolelem
- gal kur nors sukomponuot toki klomba is rasteliu ir ten susodint,
ka jus patartumet g.gif

aplamai kazkokia jauciuos issekus ideju prasme, noriu kazkaip graziai ten sutvarkyti aplinka o kaip nu nieko neismastau. Turiu ir spygliuociu visokiu ir geiu ir krumu, galeciau pasiderint, bet minciu trukumas doh.gif turiu ir sausmedi, ragane, gal ten kur nors tiktu g.gif prasau patarimo smile.gif
idedu foto, kad suprastumet apie ka kalbu, fotke biski senoka vasarine, rudeni jau prie pirmos kolonos padarem klomba rasteliais pakelta ir tris spykliuocius ir tulpiu ikisau, sudetos terasines lentos ir baldai jau yra,o visa kita- aplinkoje nieko nedaryta ax.gif
[URL=http://www.radikal.ru]
user posted image[/URL]
tiesa, dar ir tu berzu jau nera papuve jau gerokai buvo teko pjaut verysad.gif Labai labai laukiu patarimu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrunyte: 05 sausio 2011 - 15:31
Laba diena

Zidrunyte labai grazi pavesine wub.gif

Merginos ka jus darot su medeliai ar nekasat sniego nuo ju ?g.gif as siandien biski mazinau sluoskni bijau kad neissustu po tiek sniego doh.gif o gal tik bereikalingai kasu patarkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2011 01 05, 16:37)
Laba diena

Zidrunyte labai grazi pavesine wub.gif
Merginos ka jus darot su medeliai ar nekasat sniego nuo ju ?g.gif  as siandien biski mazinau sluoskni bijau kad neissustu po tiek sniego doh.gif o gal tik bereikalingai kasu patarkit blush2.gif

Jie tikrai neiššus, bet kai pradės sniegas žlegti per atlydžius, sulaužys šakas. Mano irgi atkasti didesnieji plačiom šakom. Ypač kenčia spygliuočiai.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2011 01 05, 18:06)
Jie tikrai neiššus, bet kai pradės sniegas žlegti per atlydžius, sulaužys šakas. Mano irgi atkasti didesnieji plačiom šakom. Ypač kenčia spygliuočiai.

aciu 4u.gif
mano dar visi maziukai tai net nekasinesiu tegu guli po sniegu tada mirksiukas.gif o tujas tai visas B ispurte ,nes jau prie zemes buvo prilenktos doh.gif
Atsakyti
As savaitgali kiek turejau jegu bristi per pusnis tiek atkasinejau, nuo savo brangakmeniu (smaragdu) vos ne visa sniega nuemiau, megina dalinti tas nelemtas sniegas mano "zvakes", didziojo buksmedzio sakas grazinau i pradine padeti, smarkiai lenke sniego patalai jas prie zemes...kitu net nematau, tai ir nerusiju...oi kaip bijau pavasarinio vaizdo doh.gif itariu nuostoliu bus nemazai verysad.gif
Atsakyti
Labutis, aš pernai sodintas tujas vis nupurtau, kaimynas nenupurtė - kelios nuo sniego svorio nulūžo.
zydrunyte, graži pavėsinė. Kadangi vyrauja senos plytos ir akmuo, kažką ir gėlynėly reikėtų derint. arba tiktų ir jūsų muntis su mažu vežimaičiu, o gal kubilas prisodintas žolelių . Mano preiskoniai prie spanguolių susodinti, paprastais rieduliais apdėti, kad nesiplėstų. Labai gerai kai po ranka visokie pagardai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 01 05, 20:39)
As savaitgali kiek turejau jegu bristi per pusnis tiek atkasinejau, nuo savo brangakmeniu (smaragdu) vos ne visa sniega nuemiau, megina dalinti tas nelemtas sniegas mano  "zvakes", didziojo buksmedzio sakas grazinau i pradine padeti, smarkiai lenke sniego patalai jas prie zemes...kitu net nematau, tai ir nerusiju...oi kaip bijau pavasarinio vaizdo doh.gif itariu nuostoliu bus nemazai verysad.gif

Ir aš bijau, kas pavasarį bus likę iš krūmų verysad.gif
Atsakyti