Sveiki. kažkaip tuščia šiais metais šioje temoje . Šiaip žiemą pati mano mėgstamiausia ši tema būdavo Kur visos pleputės dingo, negi nieko nebeplanuoja?
ale matyt pavasario užsimaniau pradėjau regzti planus, ko man dar trūksta gal kas auginate senovinę kvietką balzamitą (balzaminį skaistenį), lot. balsamitum major arba tanacetum balsamita? užsimaniau, kad reikia į sobieskos močiutės dieduką pažiūrėjus nes mano močiutės sodas buvo prižėlęs ir prakvipęs tom balzamitom amžius matyt jau savo ženklą deda - vaikystės kvapai atmintin grįžta
O as sakiau, kad planuosiu namie sededama. Bet siuo metu ka darau, tai tik sodo zurnalu kruva iveikt baigiu, kur buvau prikaupus ir per darba nespedavau perskaityt. Kazkaip kitos mintys galvoje. Net i diskusijas isiterpt nesugebu
norejoau pasiklausti klausimo -kaip padaryti kad vietoje kur paberta dauk akmenuku -"akmeneliu klilimėlis" neaugtu žolė? boriu pasidaryti japoniško tipo soda. reiktu kloti celofana po apačia ar kaip?
sveikos
norejoau pasiklausti klausimo -kaip padaryti kad vietoje kur paberta dauk akmenuku -"akmeneliu klilimėlis" neaugtu žolė? boriu pasidaryti japoniško tipo soda. reiktu kloti celofana po apačia ar kaip?
Papildyta:
sveikos as sitoje temoje esu naujke vis paskaitau ka jus grazaus darote Papildyta:
geriau po akmenukais deti agro plevele.nes kitaip neisgaruoja dregme ir jie zaliuoja
sveikos
Labas mergaitės. ta storesnė agroplėvelė, tai agrotekstilė - turbūt ta turėjote galvoje Tikrai liuks dalykas. ir vadenį, ora praleidžia ir žolė neauga.Ir po akmenukais galima ir po žievės mulču.