Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 59

QUOTE(sobieska @ 2010 11 28, 12:21)
Ne, nemesiu...jis turi sava istorija smile.gif

as senioko irgi nemesciau mirksiukas.gif , yra ir be jo dar ka mesti biggrin.gif .
Beje, man visa laika buvo idomu, is kokio materiolo jis padarytas?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 11 28, 21:42)
as senioko irgi nemesciau  mirksiukas.gif , yra ir be jo dar ka mesti  biggrin.gif .
Beje, man visa laika buvo idomu, is kokio materiolo jis padarytas?

Nieko nesiruosiu mesti, nebent kilogramus nuo savo kuno biggrin.gif

O seniokas ...hm g.gif net ir pati nzn.jo sudedamuju daliu...bet jis ganetinai sunkus, nors tusciaviduris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 11 28, 22:57)
O seniokas ...hm g.gif  net ir pati nzn.jo sudedamuju daliu...bet jis ganetinai sunkus, nors tusciaviduris rolleyes.gif

Aisku. Is ketaus.
Atsakyti
Sveiki. kažkaip tuščia šiais metais šioje temoje verysad.gif . Šiaip žiemą pati mano mėgstamiausia ši tema būdavo 4u.gif Kur visos pleputės dingo, negi nieko nebeplanuoja? mirksiukas.gif
Atsakyti
ale matyt pavasario užsimaniau rolleyes.gif pradėjau regzti planus, ko man dar trūksta doh.gif
gal kas auginate senovinę kvietką balzamitą (balzaminį skaistenį), lot. balsamitum major arba tanacetum balsamita?
užsimaniau, kad reikia į sobieskos močiutės dieduką pažiūrėjus biggrin.gif nes mano močiutės sodas buvo prižėlęs ir prakvipęs tom balzamitom wub.gif
amžius matyt jau savo ženklą deda - vaikystės kvapai atmintin grįžta blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as sakiau, kad planuosiu namie sededama. Bet siuo metu ka darau, tai tik sodo zurnalu kruva iveikt baigiu, kur buvau prikaupus ir per darba nespedavau perskaityt. Kazkaip kitos mintys galvoje. Net i diskusijas isiterpt nesugebu ax.gif
Atsakyti
sveikos

norejoau pasiklausti klausimo -kaip padaryti kad vietoje kur paberta dauk akmenuku -"akmeneliu klilimėlis" neaugtu žolė? boriu pasidaryti japoniško tipo soda. reiktu kloti celofana po apačia ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
As klociau agroplevele.
Atsakyti
QUOTE(Nightmoon @ 2010 12 16, 12:01)
sveikos
norejoau pasiklausti klausimo -kaip padaryti kad vietoje kur paberta dauk akmenuku -"akmeneliu klilimėlis" neaugtu žolė? boriu pasidaryti japoniško tipo soda. reiktu kloti celofana po apačia ar kaip? blush2.gif

Papildyta:
sveikos as sitoje temoje esu naujke vis paskaitau ka jus grazaus darote
Papildyta:
geriau po akmenukais deti agro plevele.nes kitaip neisgaruoja dregme ir jie zaliuoja
Atsakyti
QUOTE(Nightmoon @ 2010 12 16, 12:01)
sveikos

Yra pirkti spec. juoda agro plėvelė, ji tankesnė ir storesnė nei ta balta. Po celofanu šus žemė.
Atsakyti
Labas mergaitės. smile.gif ta storesnė agroplėvelė, tai agrotekstilė - turbūt ta turėjote galvoje mirksiukas.gif Tikrai liuks dalykas. ir vadenį, ora praleidžia ir žolė neauga.Ir po akmenukais galima ir po žievės mulču.
Atsakyti
Taip, tikrai sita.
Atsakyti