QUOTE(Tina* @ 2010 09 27, 16:55)
vida777, as ne piktinuosi, as NEsuprantu. O ir tu suprantanciu vienetai, dazniausiai tik pats aukstosios mados kurejas, visi kiti, besibruzinantys aplink - dazniausiai iskise liezuvius pakalikai, norintys pasimaudyti reklamines sloves spinduliuose. O mums eiliniams ziuret i tai ko nesupranti ir bandyt taikyt savo aplinkoj arba bandyt suprast per prievarta, vaidint, kad supranti... nea
bet ar kas vercia pas save daryt tai ko nesupranti ar nenori? reklama, mada, kaip ir visose srityse yra, jinai keiciasi, ziurek tai kaip i mena ir tiek, vieniems patiks, kitiems ne, juk galima tuzmatyt tendencija, siaip minti, ideja, ka galima sau panaudot jei patiko, ne nukopint. man atrodo ne vienas dizaineris pas klijenta atejes nedaro ''menu'', o bendraujant su seimininku padeda sukurt aplinka ar interjera, ir jei abu viens kita supranta ir pajaucia gaunasi puikus rezultatas, dizaineris parodo krypti, zmogus suteikia individualuma.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 09 27, 17:08)
Bet negi tau negrazu pas mano minetas SM nares? O ju dizainai tikrai lietuviski, tokie, kuriuos cia (jei jie buna pas kitus) megstama ir paspilkiuoti
Siaip man tavo pastabos visada idomios, negalvok, kad as cia i atlapus kimbu nes paprastai buna diskutuoji bendrai, paskui tema lieka vos ne viens ant vieno ir rezultate - o tu kimbi prie manes, senai tai pastebejau
Siaip man tavo pastabos visada idomios, negalvok, kad as cia i atlapus kimbu nes paprastai buna diskutuoji bendrai, paskui tema lieka vos ne viens ant vieno ir rezultate - o tu kimbi prie manes, senai tai pastebejau
as irgi nekimbu atlapus , bet siaip idomu, kas yra lietuviskas dizainas?