Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 59

QUOTE(Tina* @ 2010 09 27, 16:55)
vida777, as ne piktinuosi, as NEsuprantu. O ir tu suprantanciu vienetai, dazniausiai tik pats aukstosios mados kurejas, visi kiti, besibruzinantys aplink - dazniausiai iskise liezuvius pakalikai, norintys pasimaudyti reklamines sloves spinduliuose. O mums eiliniams ziuret i tai ko nesupranti ir bandyt taikyt savo aplinkoj  unsure.gif arba bandyt suprast per prievarta, vaidint, kad supranti... nea  schmoll.gif

bet ar kas vercia pas save daryt tai ko nesupranti ar nenori? reklama, mada, kaip ir visose srityse yra, jinai keiciasi, ziurek tai kaip i mena ir tiek, vieniems patiks, kitiems ne, juk galima tuzmatyt tendencija, siaip minti, ideja, ka galima sau panaudot jei patiko, ne nukopint. man atrodo ne vienas dizaineris pas klijenta atejes nedaro ''menu'', o bendraujant su seimininku padeda sukurt aplinka ar interjera, ir jei abu viens kita supranta ir pajaucia gaunasi puikus rezultatas, dizaineris parodo krypti, zmogus suteikia individualuma.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 09 27, 17:08)
Bet negi tau negrazu pas mano minetas SM nares? O ju dizainai tikrai lietuviski, tokie, kuriuos cia (jei jie buna pas kitus) megstama ir paspilkiuoti  blush2.gif
Siaip man tavo pastabos visada idomios, negalvok, kad as cia i atlapus kimbu  lotuliukas.gif nes paprastai buna diskutuoji bendrai, paskui tema lieka vos ne viens ant vieno ir rezultate - o tu kimbi prie manes, senai tai pastebejau  tongue.gif

as irgi nekimbu atlapus 4u.gif , bet siaip idomu, kas yra lietuviskas dizainas?
Atsakyti
Nevercia, bet tada visi ponai zinovai pradeda baksnoti pirstais, o dazniausiai savo kieme tik tuos zoliu sabakstynus ir tegali parodyt. Keiksnoja lietuviska skoni, o apsisukus pas kita jau giria. Nors ten identiskai padaryta.

Butent tas, kuris yra pas Knifofija, bitule, sobieska... man jis grynai lietuviskas. O apibrezimu kolkas tam neturime.

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 09 27, 18:08)

Aisku galima, net ir butina plesti akirati.

Bet negi tau negrazu pas mano minetas SM nares? O ju dizainai tikrai lietuviski, tokie, kuriuos cia (jei jie buna pas kitus) megstama ir paspilkiuoti  blush2.gif
Siaip man tavo pastabos visada idomios, negalvok, kad as cia i atlapus kimbu  lotuliukas.gif nes paprastai buna diskutuoji bendrai, paskui tema lieka vos ne viens ant vieno ir rezultate - o tu kimbi prie manes, senai tai pastebejau  tongue.gif

Kas man grazu, netgi kas negrazu, as jau esu sakius ir sakau vis dar. Kolkas dar ankstoka kalbeti apie lietuviska dizaino stiliu man rodos, nera dar tokio. Yra kas budinga DABAR lietuviams ir kokiu madu jie vaikosi.
Nea, as tikrai negalvoju, kad kimbi i atlapus. Gali buti rami:)
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2010 09 27, 17:26)
man atrodo kad nevisai tas pats, kolonijine tai kaip kolona, gal tuo paciu ir zemauge gali buti. o zemauges vainikas formuojamas, ugis priklauso nuo poskiepio.

smile.gif pasikartojau

Mazas pasirinkimas koloniniu obelu....., todel ir paklausiau. smile.gif
Gal Jus zinote kur yra ivairesniu veisliu koloniniu obelu?
O kriausiu buna koloniniu...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2010 09 27, 18:01)
Mazas pasirinkimas koloniniu obelu....., todel ir paklausiau.  smile.gif
O kriausiu buna koloniniu...?  g.gif

http://medelynas.pro.../pasiulymai.htm, gal cia kas tiks?
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2010 09 27, 19:32)

Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 09 27, 19:01)
Nea, as tikrai negalvoju, kad kimbi i atlapus. Gali buti rami:)

Aciu Dievui karsta.gif nes jau igijau kompleksa po keleto pasikalbejimu kitose temose.
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2010 09 27, 18:01)
Mazas pasirinkimas koloniniu obelu....., todel ir paklausiau.  smile.gif
O kriausiu buna koloniniu...?  g.gif

jei tinka Vilnius, tai kita savaite turetu buti cia: http://www.forestila.../sodinukai.html
bus bent 3 veisliu koloniniu obelu sodinukai.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 09 27, 15:02)
O groziu man alsuoja Knifofijos ir Sobieskos sodybos. Be jokiu svetimu kulturu, naturaliai lietuviskos (ne kaimietiskos!)

Tinacka, nu aciu labai, pamaloninai blush2.gif

Zinok ir as busiu prie tokiu "tundru" kaip tu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 09 27, 15:42)
Beje, kaip ta pantera lokio nosim?  biggrin.gif vis dar ten? ar jau koki nauja projekta igyvendinai?

Vat ir irodymas...sestadienio fotke liezuvis.gif
user posted image
Sakiau, kad siemet labai tingiu su augalais uzsiimt, dabar buvo "pirtis ir priepirtis"...o kitais metais tikiuosi davesti kita sodybos puse, na ta, kur stovi mano zymieji trys buksmedukai vazonuose ir jo didenybe-hidrantas biggrin.gif
Man pats graziausias siuometinis augalas...o kokia spalvu ivairove jame, tai nai,nai,nai biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(zmogs @ 2010 09 27, 16:01)
Ką darot su išvirtusiom miskantų šakom? Ar pas jus nevirsta?

Nu nevirsta rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 28 rugsėjo 2010 - 04:42
QUOTE(rokoko @ 2010 09 28, 00:35)
jei tinka Vilnius, tai kita savaite turetu buti cia: http://www.forestila.../sodinukai.html
bus bent 3 veisliu koloniniu obelu sodinukai.

Sakykit, o Jus zinot kokiu bus? 4u.gif
Noreciau pirmiausia pasidometi tomis veislemis, o paskui tik vaziuoti, nes tolokai nuo Vilniaus gyvename. smile.gif
Atsakyti
Knifofija, norejau jusu paklausti kontaktu to ukinino, kuris prekiauja vaismedziais. Noreciau geru sodinuku, nes kelis pirkau is mugiu ir esu nusivylusi sad.gif Gal jis bus si savaitgali mokytoju kiemelyje? Jeigu ne,tai kurioje jis LT vietoje randasi? Gal siaip atvaziuoja i Vilniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 28 rugsėjo 2010 - 11:31
[quote=sobieska,2010 09 28, 06:45]

Man pats graziausias siuometinis augalas...o kokia spalvu ivairove jame, tai nai,nai,nai biggrin.gif

biggrin.gif nu nenorėčiau sutikti su tavim ,nes man atrodo ,kad gražiausias augalėlis susiraitęs ant panteros ax.gif
beje, Sobieska, o kaip tu tą įvairiaspalvį grožį suvaldai, ar jį nuolat karpai viršūnėje ,nes manau jis labai greit okupuoja visą stulpą ?
Ir dar norėjau pasiteiraut ar miskantą esi kaip nors izoliavus ,kad jis per daug savo šaknimis neišsikerotų ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 28 rugsėjo 2010 - 12:51