Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 59

http://www_bluestem_...-scapes/046.htm

man kuo toliau, tuo labiau patinka žolės, kokia jų įvairovė...tik ar aš pro akis praleidau, ar pas mus mugėse gerokai skurdesnis pasirinkimas? reiks atidžiau pavasarį pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2010 11 11, 18:38)
http://www_bluestem_...-scapes/046.htm

man kuo toliau, tuo labiau patinka žolės, kokia jų įvairovė...tik ar aš pro akis praleidau, ar pas mus mugėse gerokai skurdesnis pasirinkimas? reiks atidžiau pavasarį pažiūrėt.

Kai kurios prašmatnios žolės pas mus nežiemoja - kaip taisyklė, puošniausios. O pasirinkimas mugėse jų tikrai skurdus, o pardavėjai dar ir tikslaus augalo pavadinimo nežino. Soruolė.. o kokia - nžn.. Pas Vyšniauskus bene turtingiausias pasirinkimas, bet brangu labai.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 11 10, 12:46)
sodink robinijas, seivamedzius, erskecius, sachalininius pelevirkscius, vynvycius (kt. vijoklius), miskantus ir kaip mat turesi sabakstyna. Beje, dauguma is ju jau auga pas tave  thumbup.gif , taip, kad depresija gresti neturetu.

Tai jau tikrai biggrin.gif du trečdalius šito asortimento jau turiu pas save, tai šabakštynas ateičiai garantuotas lotuliukas.gif Na, bet ir dabar jau nagai niežti ką nors praretinti, pagenėti, o kol kas turiu saugoti kuklias būsimų krūmynų užuomazgas tongue.gif Beje, pas mane nei viena iš tų piktžolių kažkodėl neauga kosminiu greičiu (net vinvytis per tris sezonus nesugeba eilinės tvoros apraizgyti) mastau.gif

QUOTE(smth1 @ 2010 11 10, 13:47)
Visiskai pritariu:) Tik tiek, kad vienmetes reikia tresti, o daugiametem s- kaip ir sakiau, stereotipai kazkokie veikia, kad reikia daugiau darbo.

drinks_cheers.gif ir vienmetes ne tik tręšti, bet ir kasmet naujas pirkti reikia topsecret.gif , o anoks biznis iš tų daugiamečių irnesakyk.gif

QUOTE(jot.ka @ 2010 11 11, 19:38)

Man irgi jau keletą metų pasireiškia žolialigės požymiai, tik bijau įsijausti, nes turiu nuojautą, kad mano atveju tai gali būti laikina blush2.gif Prerijų sodo neplanuoju kurti (nors jie man be galo gražūs), tai kol kas visas varpinių grobis chaotiškai išbarstytas pakampėmis, dar neaišku kur kas prisigyvens.
O asortimento ne tik mugėse verta dairytis mirksiukas.gif šiemet kai kuriuose medelynuose teko matyti visai įdomių dalykų už protingą kainą.
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 11 11, 20:20)

Man irgi jau keletą metų pasireiškia žolialigės požymiai, tik bijau įsijausti, nes turiu nuojautą, kad mano atveju tai gali būti laikina  blush2.gif Prerijų sodo neplanuoju kurti (nors jie man be galo gražūs), tai kol kas visas varpinių grobis chaotiškai išbarstytas pakampėmis, dar neaišku kur kas prisigyvens.
O asortimento ne tik mugėse verta dairytis  mirksiukas.gif šiemet kai kuriuose medelynuose teko matyti visai įdomių dalykų už protingą kainą.

man irgi prerijų sodai labai gražu, bet pas save ko gero irgi nelabai kas gausis, visgi jiems ploto reikia (turbūt ax.gif ), o šalia obelų irgi nelabai kol kas įsivaizduoju.
bet vistiek man tos žolės labai patinka, bandysiu rast joms vietos. kai ruduo darganotas taip ir klysta akys į internetines platybes, mintys apie gėlynus sukasi, nors jau apie kaledas galvot reiktų smile.gif
Atsakyti
http://www.shootgard...inity-edge-pool
daug sodų - žr. kairėje puslapio "Show Gardens", "Members' Gardens", "Designers' Gardens".
Atsakyti
Paskaiciau "Sodo spalvose" apie hortenzijas ir netiketai jos man eme patikt, nors siaip jomis nesizavejau.

Labai grazi:

Vanille Fraise

Pinky Winky su rausvu atspalviu!!!
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 11 13, 21:06)
Paskaiciau "Sodo spalvose" apie hortenzijas ir netiketai jos man eme patikt, nors siaip jomis nesizavejau.

Labai grazi:

Mes jau keli sezonai atrade.. blush2.gif Welcome to the club!
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 11 13, 21:06)

Labai grazi:

Vanille Fraise

Man jos labai wub.gif ,bet pas mane jos jau astuoni metai o dar nei karto nezydejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 11 13, 22:06)

Labai grazi:

Vanille Fraise

Taip, jos nuostabios wub.gif , tik vis dar neauginu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 11 14, 10:47)
Mes jau keli sezonai atrade.. blush2.gif Welcome to the club!

Na va, o man iki siol jos buvo tik labai siaip sa krumai. Bet paskaicius straipsniuka sios dvi rusys labai suiintrigavo. Na o siuo metu auginu sias:
user posted image

user posted image
Papildyta:
Tiesa, kaip supratau stambialapei be sansu pas mus ugtelet didesnei. Reik dziaugtis, kad po ziemos pumpurai nenusala (ji pas mane lauke dirvoj jau kelinti metai auga).
Papildyta:
O sviesiaja gausiau patresiu, tada sulauksiu grazesniu ziedu. Pasirodo jos truputi besotes yra dregmei ir trasoms. Nes as ja truputi apleidus buvau. Man ji tokia - 'kaimo krumas' buvo smile.gif
Atsakyti
sveikos,sakykit prasau jau po truputi reikia ruostis roziu dengimui,kaip tai darote ir kada g.gif
Atsakyti
QUOTE(martinex @ 2010 11 17, 19:17)
sveikos,sakykit prasau jau po truputi reikia ruostis roziu dengimui,kaip tai darote ir kada g.gif

As kai kurias jau apdengiau ax.gif Paberiau durpiu ant saknu ir uzdengiau eglisakemis. Tikrai uztenka, po pernai salciu taip apristos, dar be durpiu puikiai isgyveno. O kelias, stiebines buvo polietileniniu maisu aprise doh.gif , pasimokem, issuto verysad.gif Taip kad geriau maziau...
Atsakyti