Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 59

QUOTE(smth1 @ 2010 11 08, 09:14)
Neliudek, jie ir nezydintys gi grazus! Kokia struktura! O bordinis tai isvis, vien del spalvos:)

gražus, aišku, ir nežydintis, bet vistiek mažumėlę gaila... ax.gif
Beje, turiu klausimą "iš esmės". Nusipirkau šermukšnius. Skiepas pirmametis. Kad formuotusi gražus vainikas, gavau patarimą viršūnę pavasarį kiek patrumpinti. Bet man klausimas kilo, jeigu aš tą šermukšnį patrumpinsiu, ar tai neturės įtakos galutiniam jo aukščiui? 4u.gif
Atsakyti
wub.gif

man patiko http://www.chrisghys...e...id=3822&c=5
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2010 11 08, 20:06)
gražus, aišku, ir nežydintis, bet vistiek mažumėlę gaila...  ax.gif
Beje, turiu klausimą "iš esmės". Nusipirkau šermukšnius. Skiepas pirmametis. Kad formuotusi gražus vainikas, gavau patarimą viršūnę pavasarį kiek patrumpinti. Bet man klausimas kilo, jeigu aš tą šermukšnį patrumpinsiu, ar tai neturės įtakos galutiniam jo aukščiui?  4u.gif

Manau, kad netures:)
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 11 07, 22:57)
Su MB pagalba perkeliau astra Lady Black i paskutine, auksciausiu augalu eile, nes ohoho kas per krumas pas mane iskerojo. Nesitikejau, kad jis toks didelis bus. Katinui buvo sielvartas, kad jo sleptuve nukirpau. Lindo is paskutiniuju i nukirptas sakas. tongue.gif Beje simet jis pas mane taip ir nezydejo, pupurus sukrove, anie apsalo ir viskas baiges. O paprastas daugiametis astras zydi violetiniais ziedukais iki dabar.

Ir pas mane tas pats - pumpurai buvo, žiedų ne..
QUOTE(kasiopeja @ 2010 11 08, 09:54)
pas mane irgi nežydėjo...  verysad.gif Gražusis Rokoko bordinis irgi...  verysad.gif  tik paprastas kaimiškas žydėjo kaip didelis  doh.gif

O koks tasai Rokoko bordinis? Man reiktų bordinio, kur jį galima gaut? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jot.ka @ 2010 11 08, 19:43)

nu gražu
kažin, o kas toji raudona už perovskijos? Labai jau miela spalva rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmogs: 08 lapkričio 2010 - 21:23
Smth1, ačiū, nuraminai smile.gif

QUOTE(zmogs @ 2010 11 08, 19:08)
O koks tasai Rokoko bordinis? Man reiktų bordinio, kur jį galima gaut?  ax.gif

Čia toks "kodinis" pavadinimas. Tiesiog astras bordiniais žiedukais, gautas iš forumietės, kurios nick'as yra Rokoko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2010 11 08, 19:43)

Štai tau ir "pramoninis" apželdinimas... rolleyes.gif

Pas mus nieko panašaus tokiame kontekste nepamatysime.
Kol kas.

Įspūdinga, iš tikrųjų. drinks_cheers.gif

----------------------

tiesa, rokoko astras pas rokoko žydėjo, bet keletas naktų iš eilės su minus šeši žiedelių skleidimąsi sustabdė, o išsiskleidusius padarė negražius.

Lady in black iki šiol su pumpurais, vis labiau brinkstančiais. Neišsiskleis turbūt. Bet po stiprių šalnų tamsi lapija nusidažė rudeniškai - man labai gražu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 08 lapkričio 2010 - 22:40
QUOTE(zmogs @ 2010 11 08, 22:08)
kažin, o kas toji raudona už perovskijos? Labai jau miela spalva  rolleyes.gif

Gal galėtų būti kažkas panašaus į kininę astilbę pumila (žydėjimo laikas beveik atitinka). Nors googl'as tų kininių astilbių meta visokiausiais pavidalais doh.gif
Dar vienas variantas astilbė 'Purpurlanze', bet šita jau super ryški ir berods žydi ankstėliau.
Labai labai dėkui visoms už grožybių ganyklas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 08 lapkričio 2010 - 23:22
QUOTE(rokoko @ 2010 11 08, 22:35)
Štai tau ir "pramoninis" apželdinimas...  rolleyes.gif

Pas mus nieko panašaus  tokiame kontekste nepamatysime.
Kol kas.

Įspūdinga, iš tikrųjų.  drinks_cheers.gif
----------------------

tiesa, rokoko astras pas rokoko žydėjo, bet keletas naktų iš eilės su minus šeši žiedelių skleidimąsi sustabdė, o išsiskleidusius padarė negražius.

Lady in black iki šiol su pumpurais, vis labiau brinkstančiais. Neišsiskleis turbūt. Bet po stiprių šalnų tamsi lapija nusidažė rudeniškai - man labai gražu.

Rokoko, jei kartais tu jį dalinsi ir atliks - prisimink mane blush2.gif Aš šį rudenį kiek dairiausi turguj - vien mėlyni visokių atspalvių doh.gif O bordinio tai norisi..
QUOTE(bitule @ 2010 11 08, 22:58)
Gal galėtų būti kažkas panašaus į kininę astilbę pumila (žydėjimo laikas beveik atitinka). Nors googl'as tų kininių astilbių meta visokiausiais pavidalais  doh.gif
Dar vienas variantas astilbė 'Purpurlanze', bet šita jau super ryški ir berods žydi ankstėliau.
Labai labai dėkui visoms už grožybių ganyklas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man panašiau į antrąją. Hmm, aš dabar galvoju kaip ten tos astilbės atviroj vietoj g.gif Neturėtų būt išvaizdžios, teoriškai mąstant.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 11 08, 23:35)
Štai tau ir "pramoninis" apželdinimas...  rolleyes.gif

Pas mus nieko panašaus  tokiame kontekste nepamatysime.
Kol kas.

Įspūdinga, iš tikrųjų.  drinks_cheers.gif
----------------------

O is kur zinai, kad pramoninis? Cia juk belgiskai ar kazkaip parasyta? blink.gif (Gal kazkur radai kaip issiversti, ta prasme gal as kazka prazioplinau?)
I ta pacia tema, tai labai liudna, bet kolkas lietuviai viesas erdves projektuoja ypac geometrines, su nucackinta veja ir mazai augalu. Gal kad projektuotojai is esmes architektai ? Vakar arch. Natkeviciaus biuro darbus ir projektus ziurejau. Man tai liudna.
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2010 11 08, 20:43)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 11 09, 09:50)
O is kur zinai, kad pramoninis? Cia juk belgiskai ar kazkaip parasyta? blink.gif (Gal kazkur radai kaip issiversti, ta prasme gal as kazka prazioplinau?)
I ta pacia tema, tai labai liudna, bet kolkas lietuviai viesas erdves projektuoja ypac geometrines, su nucackinta veja ir mazai augalu. Gal kad projektuotojai is esmes architektai ? Vakar arch. Natkeviciaus biuro darbus ir projektus ziurejau. Man tai liudna.

Pažiūrėk ir iš šviesesnės pusės - tai puiki niša realizuoti savas idėjas. Gali būti praktiškai pradininkė Lietuvoj 4u.gif
Papildyta:
O kas galėtų būti šitos smulkiais žiedeliais nuotraukos apačioj?
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 11 09, 10:47)
Pažiūrėk ir iš šviesesnės pusės - tai puiki niša realizuoti savas idėjas. Gali būti praktiškai pradininkė Lietuvoj  4u.gif
Papildyta:
O kas galėtų būti šitos smulkiais žiedeliais nuotraukos apačioj?

Panašu į gludą.
Atsakyti