Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 59

QUOTE(ilonux @ 2010 11 07, 21:17)
Išdrįsiu pasikartot su savo klausimu, gal kas ką žinot apie tai? ax.gif

Taip ir daryk kaip numačiusi tik denk, kai žemė įšals.
Atsakyti
Su MB pagalba perkeliau astra Lady Black i paskutine, auksciausiu augalu eile, nes ohoho kas per krumas pas mane iskerojo. Nesitikejau, kad jis toks didelis bus. Katinui buvo sielvartas, kad jo sleptuve nukirpau. Lindo is paskutiniuju i nukirptas sakas. tongue.gif Beje simet jis pas mane taip ir nezydejo, pupurus sukrove, anie apsalo ir viskas baiges. O paprastas daugiametis astras zydi violetiniais ziedukais iki dabar.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 11 07, 23:57)
Su MB pagalba perkeliau astra Lady Black i paskutine, auksciausiu augalu eile, nes ohoho kas per krumas pas mane iskerojo. Nesitikejau, kad jis toks didelis bus. Katinui buvo sielvartas, kad jo sleptuve nukirpau. Lindo is paskutiniuju i nukirptas sakas. tongue.gif Beje simet jis pas mane taip ir nezydejo, pupurus sukrove, anie apsalo ir viskas baiges. O paprastas daugiametis astras zydi violetiniais ziedukais iki dabar.

Ko neturiu tai neturiu - drasos lapricio menesi augalus persodinet. Ir spali jau nusprenziau nejudint. Nu ekstrymas man ir spali spygliuocius sodint.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 11 07, 20:57)
Beje simet jis pas mane taip ir nezydejo, pupurus sukrove, anie apsalo ir viskas baiges. O paprastas daugiametis astras zydi violetiniais ziedukais iki dabar.

pas mane irgi nežydėjo... verysad.gif Gražusis Rokoko bordinis irgi... verysad.gif tik paprastas kaimiškas žydėjo kaip didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2010 11 08, 10:54)
pas mane irgi nežydėjo...  verysad.gif Gražusis Rokoko bordinis irgi...  verysad.gif  tik paprastas kaimiškas žydėjo kaip didelis  doh.gif

Neliudek, jie ir nezydintys gi grazus! Kokia struktura! O bordinis tai isvis, vien del spalvos:)
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 11 07, 22:41)
Taip ir daryk kaip numačiusi tik denk, kai žemė įšals.

Aciu 4u.gif O nukirpti didzialapes hortenzijas reikia ar ne?
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 11 08, 17:21)
Aciu  4u.gif  O nukirpti didzialapes hortenzijas reikia ar ne?

laba diena ir man aktualu, praeitai ziemai tik pridengiau, nenukirpau- nezydejo visai, nusalo, o vel naujai gausiai atzele ir norisi gi ziedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 11 08, 16:21)

jei nori ziedu, tai negalima kirpti, juk tam ir aprisi kad pumpurai nenusaltu
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 11 08, 16:21)

Ne , nes jos žiedus krauna ant antramečių stiebų, jei nukirpsi nežydės, bet reikia dengti. Gali kažkiek patrumpinti, bet visai nukirpti ne.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 11 08, 18:07)
Ne , nes jos žiedus krauna ant antramečių stiebų, jei nukirpsi nežydės, bet reikia dengti. Gali kažkiek patrumpinti, bet visai nukirpti ne.

kaip geriausiai ja butu dengti ir kada?
Atsakyti
Ne joks ten ekstrymas tas persodinimas, kai tai padaroma vyriskai, t.y. iskeliama su visu zemiu gabalu ir pernesama i kita vieta, tos saknys ne nesusijudina. Pavasari greiciau atbus smile.gif anksciau tiesiog nebuvo laiko, nes vis dar savaitgaliai tik laisvi, bet jau greit busiu namuose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 11 08, 19:07)
Ne joks ten ekstrymas tas persodinimas, kai tai padaroma vyriskai, t.y. iskeliama su visu zemiu gabalu ir pernesama i kita vieta, tos saknys ne nesusijudina. Pavasari greiciau atbus smile.gif anksciau tiesiog nebuvo laiko, nes vis dar savaitgaliai tik laisvi, bet jau greit busiu namuose  rolleyes.gif

As juk sakiau, kad MAN ekstrymas.
Atsakyti