[quote=Tina*,2010 09 27, 15:02]
Man tikrai yra nemazai graziu sodybu LT. O kam mums per prievarta kist tas svetimas kulturas pas save - angliskas, kiniskas ir stebetis kodel nesigauna, kodel neprigija? Labai noreciau, kad kada nors pagaliau isdristume pasakyt, kad grazi ir musu lietuviskoji svajoniu sodu kultura.
Pritariu 100proc. Reikia vertint tai ką turime, džiaugtis ir didžiuotis sava šalimi, sava kultūra. Kritikuoti ir neigti visada lengviausia, bet sveikiau pasidžiaugti tuo kas šalia, kad ir paprastu augalėliu ar paprasto žmogaus paprastu lietuvišku kiemeliu. O visi tie "dizainai" ir egzotika tai kažkieno verslas, būdas užsidirbti gražiomis kalbomis ir gera vadyba.
Ikisau nosi dar i musu foto (senai ziurinejau), ale ten visos apmazinusios vaizdelius esam, kai kuriu sodu net nepamenu. Man dar labai jauku pas bitule ir Jolaxus. Lietuviska, kai kas gal ir kitur matyta, na bet grazu, malonu akiai.
Rokoko zavi savo sparciai igytomis ziniomis atradimais apie augalus, graziais bliudais. O jau kai ji pradeda ka vaizdingai pasakot, tai as net baltai pavydziu tu jos pamastymu.
Rokoko zavi savo sparciai igytomis ziniomis atradimais apie augalus, graziais bliudais. O jau kai ji pradeda ka vaizdingai pasakot, tai as net baltai pavydziu tu jos pamastymu.
QUOTE(zmogs @ 2010 09 27, 16:01)
Ką darot su išvirtusiom miskantų šakom? Ar pas jus nevirsta?
Virsta. Kol kas nieko nedarau:)
QUOTE(zmogs @ 2010 09 27, 16:01)
Ką darot su išvirtusiom miskantų šakom? Ar pas jus nevirsta?
Tik nukirpti, vistiek nudžius palūžusios šakelės. Pas mane jos nevirsta, nebent koks škvalas prasisuka.
Mergaites, gal ,kuri auginat magnolijas, maniske zvaigzdetoji mane nepaliaujamai stebina siandien aptikau stai ka:
Net nezinau kas cia...gal kas galetu pakomentuot?
p.s sorry uz off topic-a, bet cia daugiausia zinoviu susirenka
Net nezinau kas cia...gal kas galetu pakomentuot?
p.s sorry uz off topic-a, bet cia daugiausia zinoviu susirenka
QUOTE(Tina* @ 2010 09 27, 14:02)
O jau ta dizaineriu ir dizaino tema tai net nenoriu diskutuot daugiau, nes:
1) Ne visada suprantu...
2) Ne visada suprantu...
3) Interjeras ir atskiros be proro brangios jo detales kartais kelia net ne nuostaba, o toki nenusakoma jausma, kad tycia koks vienas sugalvojo jog tai otkutiur ir visi turi ziuret ir sakyt: o kaip grazu, o kaip noriu, o kaip man reikia...
1) Ne visada suprantu...
2) Ne visada suprantu...
3) Interjeras ir atskiros be proro brangios jo detales kartais kelia net ne nuostaba, o toki nenusakoma jausma, kad tycia koks vienas sugalvojo jog tai otkutiur ir visi turi ziuret ir sakyt: o kaip grazu, o kaip noriu, o kaip man reikia...
del to tikrai neverta nei piktintis, nei gincytis, nei diskutuoti.
Jei tu nesupranti, vadinasi tau to nereikia, ir taves tai nedomina. Jei nedomina, tai kam is viso apie tai kalbeti.
Kas tau sake, kad visi turi ziuret ir grozetis? O jei pati susidarai tokia nuomone, kad "visi"... , todel ir piktiniesi (salyginai pavartotas zodis) tuo, tarsi tau tai butu primetama.
Is tikruju, protingas zmogus (t.y. turintis sveika galva ant peciu) pats zino, kur ir i ka jam ziureti.
Man kartais net labai idomu paziureti bet kokios srities mados kureju darbus ir jie manes nei kiek neerzina, nes as nesijauciu ipareigota juos suprasti ir jais zavetis. Aukstoji mada juk neskirta kiekvienam mirtingajam, taip pat ir ne kiekvienam eiliniam sodeliui, todel ja galima visiskai nesidometi, jei tu nesi to lygio vartotojas .
Sveiki,
gal ir ne i tema, bet norejau paklausti: ar kolonijine ir zemauge obelis yra vienas ir tas pats ar ne?
Visai pasimeciau.
Is anksto dekoju
gal ir ne i tema, bet norejau paklausti: ar kolonijine ir zemauge obelis yra vienas ir tas pats ar ne?
Visai pasimeciau.
Is anksto dekoju
QUOTE(ingole @ 2010 09 27, 16:42)
Sveiki,
Visai pasimeciau.
Is anksto dekoju
Visai pasimeciau.
Is anksto dekoju
koloninė - ta kuri augs kaip kolona, žemaūgė - ta kuri augs žema. Gali būti koloninė žemaūgė (viskas priklauso nuo poskiepio).
QUOTE(ingole @ 2010 09 27, 15:42)
Sveiki,
Visai pasimeciau.
Is anksto dekoju
Visai pasimeciau.
Is anksto dekoju
man atrodo kad nevisai tas pats, kolonijine tai kaip kolona, gal tuo paciu ir zemauge gali buti. o zemauges vainikas formuojamas, ugis priklauso nuo poskiepio.
pasikartojau
vida777, as ne piktinuosi, as NEsuprantu. O ir tu suprantanciu vienetai, dazniausiai tik pats aukstosios mados kurejas, visi kiti, besibruzinantys aplink - dazniausiai iskise liezuvius pakalikai, norintys pasimaudyti reklamines sloves spinduliuose. O mums eiliniams ziuret i tai ko nesupranti ir bandyt taikyt savo aplinkoj arba bandyt suprast per prievarta, vaidint, kad supranti... nea
Papildyta:
Aisku galima, net ir butina plesti akirati.
Bet negi tau negrazu pas mano minetas SM nares? O ju dizainai tikrai lietuviski, tokie, kuriuos cia (jei jie buna pas kitus) megstama ir paspilkiuoti
Siaip man tavo pastabos visada idomios, negalvok, kad as cia i atlapus kimbu nes paprastai buna diskutuoji bendrai, paskui tema lieka vos ne viens ant vieno ir rezultate - o tu kimbi prie manes, senai tai pastebejau
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2010 09 27, 16:19)
Na tai galima, aisku, svaigti kaip cia beprotiskai fantastiskai grazu toj Lietuvoj, bet galima akirati ir plesti
Kaip ten leliumai sake, tiketis pasikeitimu greitu nereiketu, bet pamaziukais pamaziukais svietimo pagalba gal ir pasieksim ko:) (sakinio galas mano:)).
Kaip ten leliumai sake, tiketis pasikeitimu greitu nereiketu, bet pamaziukais pamaziukais svietimo pagalba gal ir pasieksim ko:) (sakinio galas mano:)).
Aisku galima, net ir butina plesti akirati.
Bet negi tau negrazu pas mano minetas SM nares? O ju dizainai tikrai lietuviski, tokie, kuriuos cia (jei jie buna pas kitus) megstama ir paspilkiuoti
Siaip man tavo pastabos visada idomios, negalvok, kad as cia i atlapus kimbu nes paprastai buna diskutuoji bendrai, paskui tema lieka vos ne viens ant vieno ir rezultate - o tu kimbi prie manes, senai tai pastebejau