QUOTE(vida777 @ 2010 10 28, 20:24)
Panasu, kad lietuviu apzeldinimo stilius dar artimiausia simtmeti nesikeis .
Musu seneliu zeme buvo visa valgymui skirta, pas mano tevus, vietoj vejos bulves ir burokai augo, kad turetume ko valgyti... Ziuriu, kad ir po sia diena vis dar isalkusiu yra .
Musu seneliu zeme buvo visa valgymui skirta, pas mano tevus, vietoj vejos bulves ir burokai augo, kad turetume ko valgyti... Ziuriu, kad ir po sia diena vis dar isalkusiu yra .
O dėl ko reikėtų viską keisti, jeigu kai kuriuos lietuvius tas viskas visiškai tenkina? O ar ne keistokai atrodo japoniškas sodas kur nors Pagiriuose? Dar esu mačiusi Žemaitijos kaime pakelėj primėtyta, priguldyta tokių molinių amforų, nei šis nei tas, ale taigi ale Graikija ten daryta, vadinas...
Na, nevertinam savo šaknų, niekinam. Gal be reikalo? Kažkaip labai jau mazochistiškai ir negražiai skamba, kai apie save taip kalbam. Žinokit, niekuo nenusileidžiam kitiems europiečiams, nebet savigarba.
Kuo burokas prastesnis už kokį raudonlapį klevą? Burokas netgi valgomas. Aš didžiuojuosi savo seneliais, kurie puikių vaikų pulką sugebėjo užauginti iš tų bulbių beigi burokų.
Ai, supykau.
Gyvenam pertekliaus ir taikos laikais, bepiga tyčiotis iš visko.
Pagaliau kiekvienas sau estetas.