QUOTE(Mamce @ 2010 10 20, 07:55)
Mmmm, buvai Austino rozyne?... Viena is mano svajoniu... Patyliukais planuoju kitais metais...per Jonines... jei "Ryanair" atnaujins skrydzius is Kauno i Birmingema....
buvau, ten su vyru ir apsikrėtėm "rožlige"
kaip tik Birmingeme buvom ir iki to nerealaus kaimuko nuvažiavom.
QUOTE(kkarile @ 2010 10 20, 09:02)
Aciu, o cia rozes tai krumines ania? Nes vakar kiek iskojau foto, tai tos laipiojancios antrodo nelabai, nes apacioje tuscia, o tie ziedai virsuje tokia kupeta sudaro ir man toks vaizdas nekaip...O tavo foto tikrai puiki
Bet kaip raso
Zydrunyte tai noretusi dar kazkaip iterpti ir viszaliu,kad ziemai butu grazu, nes rozes miego periodu nelabai dziugins
Tavo projekta ziurinejau, kaip graziai viska pasipaisei, as vis ruosiuosi, bet su kompu nemoku
Daug visokio gerio, bet jauciu zemes turite nemazai savo laukuose
Pas mus tik 7a. ir dar senu seimyninku labai didelis siltnamis, kurio dar neskubu iskeldinti, bet noreciau kazkaip apsodinti, kad papuosti. Ir paskutine mintis buvo levandos, bet nuo siltamio lases, o tai ar joms patiktu dar neissiaiskinau
Ir sodinciau tik pietineje puseje
Rožės senoviškos ir angliškos dauguma, tik prie pergolės ir namo kolonų laipiojančios (jei mūsų sąlygomis nepasieks didelio aukščio bus tiesiog dideli krūmai), rinkausi auginančias gražius krūmus, kvepiančias, dauguma pakartotinai ar nuolat žydinčias ir kuo atsparesnes, tikiuosi jos
nesispardydamos tokios ir bus kada nors
Žemės pas mus panašiai nedaug, todėl patvoryje - siauri aukšti kadagiai. Kad ir kaip norėjosi užuovėjos ir tankmės nuo akių, bet tokiam sklypeliui medžių pakraščiais neprisodinsi - juos reikia atitraukt nuo sklypo krašto 2-3metrus priklausomai nuo augumo, tad išsirinkau siaurus aukštus kadagius, įprastas pasirinkimas būna tujos, bet jų nemėgstu, puskiparisiai, bet jie man perdaug panašūs į tujas ir be to gali neatlaikyti tokių žiemų kaip pernykštė. Mano variantas - žiemą žaliai melsvi kadagiai gyvins kiemą, vasarą tikiuosi daug spalvotų kvepiančių rožių pietniame pakraštyje, o vakarinę eilutę čia buvau įkėlusi - kadagiai su šilokais tarpuose, dabar dar + vienadienės, irisai ir visur pavasariui - tulpės, krokai.