QUOTE(kkarile @ 2010 09 27, 11:28)
O dabar megeja su savo klausimeliu...kaip jums atrodytu medziai vienoje eileje (cia kaip tvora turetu buti): obelis, vysnia, obelis, vysnia ir dar tarpuose krumas pvz. silauoges
Anot pono Kanco, cituoju nepazodziui: tai nera gerai. Pas reta kuri rasi vienos rusies medzius eileje, paprastai buna chaosas. Bet sodui to taikyt gal nereikia?
QUOTE(zmogs @ 2010 09 27, 12:44)
Einu apžiūrėti savosios alyvos. Jei jau Knifofija sako genėt, gal man iš jos labiau medelis gautųsi, nei krūmas
Vat kaip užkrečiama idėjomis, Tina
Tai pradedam genet nuo pavasario ir atliksim maza tyrima kas gaunas
Ar is rudens geriau? Savaja as dar tik i zeme kisiu.
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2010 09 27, 14:27)
Šiušelė dar turi žaliuoti.
Tikrai ne koks sumanymas, jau kažkuri minėjo, grupuok.v
Taip ir maniau, kad nelabai kas ten su ja
na gal pavasari atzels dar... o toks grazus augaliukas.
Papildyta:
O jau ta dizaineriu ir dizaino tema tai net nenoriu diskutuot daugiau, nes:
1) Ne visada suprantu aukstosios mados vikruntasus ir kame ten tas grozis pradedamas ir baigiamas iziurret, kai manekenems luzta kojos nuo bjauriu aukstakulniu, o per kazkokius medziagu draiskalus svieciasi anoreksiniai kunai.
2) Ne visada suprantu siuolaikiniu sodu laukiniu pievu sabakstynus - kuo didesnis zoliu miksas ir sienaujamos pievos vaizdas, tuo graziau, tuo jau menas didesnis.
3) Interjeras ir atskiros be proro brangios jo detales kartais kelia net ne nuostaba, o toki nenusakoma jausma, kad tycia koks vienas sugalvojo jog tai otkutiur ir visi turi ziuret ir sakyt: o kaip grazu, o kaip noriu, o kaip man reikia...
Todel lieku prie paprasto, kasdienio ir lietuvisko (ne kaimisko! reik nustot det lygybe kaimas=Lietuva) mums suprantamo grozio suvokimo. Man tikrai yra nemazai graziu sodybu LT. O kam mums per prievarta kist tas svetimas kulturas pas save - angliskas, kiniskas ir stebetis kodel nesigauna, kodel neprigija?
Labai noreciau, kad kada nors pagaliau isdristume pasakyt, kad grazi ir musu lietuviskoji svajoniu sodu kultura.
O dabar matau isdidzias dizaineriu sypsenas pro usa skaitancias mano posta: tundra tu tundra
Bet man NEBAISU pasakyti, kad as mastau butent taip. Ir nepadlaiziauju. Giriu tai kas man grazu. O groziu man alsuoja Knifofijos ir Sobieskos sodybos. Be jokiu svetimu kulturu, naturaliai lietuviskos (ne kaimietiskos!)