Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 59

QUOTE(shanet @ 2010 10 10, 19:02)
[b]Sveikos mirksiukas.gif
Gal ir velokai as cia su savo vaizdeliais,ale tik dabar fotkes sukeliau...tai keleta jums parodysiu -kokius vazoncikus turejau tongue.gif .

user posted image

Labai grazus vazonas. Ar pirkote toki ar gaminote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 10 10, 16:30)
O šiaip kada geriausia, pavasarį?

Taip, anksti pavasarį, kai tik pašalas išeina.
QUOTE(sobieska @ 2010 10 10, 19:27)
grazus vazoncikai wub.gif ...buvo biggrin.gif o paskutinej nuotraukoj kokie bacuriukai net su "dokumentais prie saves" lotuliukas.gif

Kol nepasakei, nemačiau aš tų dokumentų.
Atsakyti
Pirkti buna situ vazonu.
Atsakyti

shanet
grazus vazoncikai wub.gif ...buvo biggrin.gif o paskutinej nuotraukoj kokie bacuriukai net su "dokumentais prie saves" lotuliukas.gif

lens.gif ......ach tu doh.gif joklmn ,nu nepastebejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dekavoj uz pagyras tongue.gif .

Ingole,taip-pirkom Rietavo turguj.....sunkus velnias cool.gif
Atsakyti
Gelynas po antrosios dideles salnos:
(nera kada ryte pries darba su fotiku lakstyti laukan, cia pro langa fotografuota)
user posted image

placiau vaizdas
user posted image

siandien nukirpau jurginus ir likusius bijunus- juos, beje, irgi barsciau pelenais, nes puvinys kankina kasmet (siemet jau maziau nei pernai).
Vakare pasiskaiciau, kad ir sluot. flioksams pelenai gerai - nuo miltliges profilaktika. tik manieji fliksai dar visiskai zaliuoja, ka tik baige zydet biggrin.gif
ir zieminius cesnakus sodindama i zeme pelenu iterpiau.

Tokiu stipriu salnu visiskai nepaise rozes - nei didzioji vijokline, nei mazosios. Saulakiai ''sunshine loraine'' irgi pusetinai padorus dar - ot gerai. liko dar astilbes, alunes, dar kazkas.

visos vienmetes irgi nukirptos, vazonai laukia siltnamy, kada turesiu laiko zemes iskrapstyt - galvoju ju neismest (siemet kanos augo vazonuose su zememis, kuri buvo pernai naudojama balkono loveliams). tiek ten visokio gerio: gruntas, hidrogranules, trasos, kai kur molio granules ir dar..

Jurginu, tiesa, nekasiau.
pries savaite apkaupiau zemem apacias - tai kakleliai su pumpurais apsaugoti. iskasiu kada atsiras noro ir laiko spalio antroj pusej. bus jiems i sveikata dar pabresti ir pasigrudinti. Na, ir pelenu irgi pakrapnojau ant tu kaubureliu - jei visur, tai visur biggrin.gif
(Iskasiau keleta vnt dovanojimui - na nedideli dar gumbai, tikejausi didesniu..)
Atsakyti
As tai jurginus jau issikasiau, baisiniai gumbai, po viena kera vos iki rusio pati datysiau, maniau prasysiuosi vyriskiu pagalbos, bet susitvarkiau rolleyes.gif
Kaip man nepatinka vaizdai po salnu doh.gif ,gaila buvuvsio grozio, del tos priezasties as ir dauguma melsviu jau nuceckinau, palikau dar tas storais lapais.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 10 11, 06:15)
            Kaip man nepatinka vaizdai po salnu doh.gif ,gaila buvuvsio grozio, del tos priezasties as ir dauguma melsviu jau nuceckinau, palikau dar tas storais lapais.

čia matyt kaip su levandom lotuliukas.gif , kaip kam. o man tas sustingęs ir apšąlęs gėlynas ankstyvą rytą tooooks gražus, kad negaliu smile.gif , pro langą kasryt žiūriu ir neatsigrožiu,gaila kad toks trumpas tas grožis, ilgėliau šalnos aišku jau sugadina viską, tenka ir su melsvių lapais atsisveikint biggrin.gif , bet tokie vaizdeliai kaip pas rokoko man rudenį labai gražu, vis dar gražu, vis dar spalvota, o po to jau džiugins šerkšnoti vaizdai smile.gif.
Atsakyti
OOOOO, nieko nera graziau uz serksna wub.gif , bet salnos-zudikes schmoll.gif ...atrodo dirbai, puoselejai, grozejaisi, o cia sast per viena nakti (kai kuriem augalams)ir poviskam, gerai, kad as tokius vaizdus galiu matyt tik savaitgaliais, turbut eiciau su sluoste nuo kiekvieno dar gyvo lapo valyciau ta balta gruoda biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti dėl pelenų, ar yra skirtumas kokiais pelenais barstyti, nes pas mane ir jau yra jų, rasčiau kur išbarstyti, bet deginta ir spygliuočių ir lapuočių malka. Gal galima dar priminti, kokiems augalams tinka pelenai.
Atsakyti
Prisiskaiciusi JUSU susidariau nuomone, kad jau VISOS kerpat levandas, nugi pasiemiau ir as savasias zirkles, paemiau zema starta link pastaruju, o jos...nu kad zydi, kad zydi...tai kaip tokias kirpt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ai pavasari nuceckinsiu...

Ir busi labai teisingai padarius. Visos geles geriau ziemoja nekirptos, o dar levandos ne is tu lengvai ziemojanciu...
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 10 11, 00:05)

siandien nukirpau jurginus ir likusius bijunus- juos, beje, irgi barsciau pelenais, nes puvinys kankina kasmet (siemet jau maziau nei pernai).
Vakare pasiskaiciau, kad ir sluot. flioksams pelenai gerai -  nuo miltliges profilaktika. tik manieji fliksai dar visiskai zaliuoja, ka tik baige zydet  biggrin.gif
ir zieminius cesnakus sodindama i zeme pelenu iterpiau.

Aš taip pat pelenus naudoju - lelijoms jie taip pat tinka ax.gif Barstau ant gėlyno visai nekraipdama dėmesio - jie durpių briketų, ar medienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 11, 11:43)
Aš taip pat pelenus naudoju - lelijoms jie taip pat tinka  ax.gif Barstau ant gėlyno visai nekraipdama dėmesio - jie durpių briketų, ar medienos  ax.gif

Durpiniai pelenai menkaverčiai, bet geriau negu nieko.
Atsakyti