Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 59

QUOTE(pilo @ 2010 10 09, 17:40)
Gal kas auginate acidanteras? Ar jau laikas jas iškasti? Rašo, kad po pirmųjų šalnų, bet dar žaliuoja, tai nekasu...

Aš jau iškasiau acidanteras.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 10 09, 18:05)
Aš jau iškasiau acidanteras.

Dėkui 4u.gif Skubėsiu kasti ir aš.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 10 07, 21:56)
Man tai velniuka primena atvaizdas tam kelme  smile.gif

Levandu kvapas galetu but ir stipresnis. Dievinu jas  wub.gif bet spintose jos man per mazai kvepia.

Ir as dievinu levandas wub.gif , bet i spintas nededu. Man atrodo, kad idet i spinta, reikia dar zydincias sudziovint. O zydincias taip gaila skint, norisi jom kuo ilgiau dziaugtis. O gal ir perzydejusias galima i spinta det?
Atsakyti
As zydincias skyniau ir dziovinau.

Nukarpiau jau daugiametes- bijunus, gaures, rodzersija ir kt., nes jauciu, kad tuoj nestuke.gif neleis man duotis lauke, o ir salta bus. Ar dabar reitu ant nukirptu bijunu pelenu papilt?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 10 09, 22:14)
As zydincias skyniau ir dziovinau.

Nukarpiau jau daugiametes- bijunus, gaures, rodzersija ir kt., nes jauciu, kad tuoj  nestuke.gif neleis man duotis lauke, o ir salta bus. Ar dabar reitu ant nukirptu bijunu pelenu papilt?

Aš dabar papyliau pelenų, nežinau ar gerai.
Kaip jūsų lady in black, ar žydi? Maniškė nė krust.
Užtat sidabrakrūmis atsigavo po karščių, žydi.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 10 09, 21:10)
Ir as dievinu levandas wub.gif , bet i spintas nededu. Man atrodo, kad idet i spinta, reikia dar zydincias sudziovint. O zydincias taip gaila skint, norisi jom kuo ilgiau dziaugtis. O gal ir perzydejusias galima i spinta det?

Aš dabar rudenį nugenėtas susidžiovinu, eteriniai aliejai kaupiasi visam augale.
QUOTE(zmogs @ 2010 10 10, 12:17)
Aš dabar papyliau pelenų, nežinau ar gerai.
Kaip jūsų lady in black, ar žydi? Maniškė nė krust.
Užtat sidabrakrūmis atsigavo po karščių, žydi.

Galima ir rudenį berti, tik nepadauginkit.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 10 10, 13:31)
Galima ir rudenį berti, tik nepadauginkit.

O šiaip kada geriausia, pavasarį?
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Gal ir velokai as cia su savo vaizdeliais,ale tik dabar fotkes sukeliau...tai keleta jums parodysiu -kokius vazoncikus turejau tongue.gif .

user posted image

user posted image

user posted image

.....derlius tongue.gif ,gaila,kad neturiu jau nunokusiu pomidorciku foto,prazioplinau.....man visai patiko ax.gif Buvo ryskiai geltoni.

user posted image.

O cia vaikai su kaitria saule kovojo lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
Prisiskaiciusi JUSU susidariau nuomone, kad jau VISOS kerpat levandas, nugi pasiemiau ir as savasias zirkles, paemiau zema starta link pastaruju, o jos...nu kad zydi, kad zydi...tai kaip tokias kirpt lotuliukas.gif lotuliukas.gif ai pavasari nuceckinsiu...

shanet
grazus vazoncikai wub.gif ...buvo biggrin.gif o paskutinej nuotraukoj kokie bacuriukai net su "dokumentais prie saves" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 10 10, 19:27)
o paskutinej nuotraukoj kokie bacuriukai net su "dokumentais prie saves" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2010 10 10, 20:02)
[b]Sveikos mirksiukas.gif

Gražūs augalai wub.gif , bet paskutinė foto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 10, 21:02)
Gražūs augalai  wub.gif , bet paskutinė foto  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti