kiek daug levandų gerbėjų ,o man kažkaip jų kvapas nepatinka , merginos,gal jūs galit patarti ar įmanoma kaip nors per žiemą išlaikyti begonijas įšaknydintas iš ūgliukų ,nes buvau prisipirkus tai iki šiol žydėjo kaip išprotėję ,bet išraudama savo paaugintas ,pamačiau ,jog pirktinės neturi suformavusios gumbelių
Sveikos merginos,reikia jūsų konsultacijos ar dar ne per vėlu sodinti Eremūrus,ypač kai šiandien ryte taip žolė nubalo
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 10 08, 11:21)
jei su dideliu žemės gumulu, tai dar galima sodinti ,bet reikia apmulčiuoti durpėm ,na bent aš taip daryčiau
Bėda ta,kad gavau dovanų nuogas bulvytes,todėl ir abejoju ar jos spės įsitvirtint
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 10 08, 12:02)
kiek daug levandų gerbėjų ,o man kažkaip jų kvapas nepatinka , merginos,gal jūs galit patarti ar įmanoma kaip nors per žiemą išlaikyti begonijas įšaknydintas iš ūgliukų ,nes buvau prisipirkus tai iki šiol žydėjo kaip išprotėję ,bet išraudama savo paaugintas ,pamačiau ,jog pirktinės neturi suformavusios gumbelių
aš tai vienintelę likusią gyvą begoniją perkėliau į vazoną ant palangės namo.
apšalus tokia, bet lygtai gyva, gal ir gražiai žydės peržiem, ką manot? Tik jas laistyt dažnai reikia
mano irgi buvo dar gražios ,su skaudančia širdim roviau jas ,nes pats laikas svogūnines į tą vietą sodint, žemes truputį apvaliau nuo gumbelių ,stiebus palikau nedidelius ,nes po kiek laiko ,kai apdžiūna jie lengvai atsidalina nuo gumbo ir tokias dedu į popierinius maišelius ir į ....šaldytuvą ,į vaisių skyrių ,nes kai laikiau kambario temperatūroj tai perdžiūna ,o paskui literatūroj radau tokį sandėliavimo būdą ,tai jau kelinti metai sėkmingai išlaikau ir gumbai iš nedididelių jau pasiekę kumščio dydį ,tai tenka dalinti ..kovo mėn. sodinu į durpes negiliai ir laukiu žiedų
QUOTE(@asta @ 2010 10 08, 12:26)
Bėda ta,kad gavau dovanų nuogas bulvytes,todėl ir abejoju ar jos spės įsitvirtint
Sodink kuo greičiau, o mulčiuok tik žemei įšalus.
QUOTE(Knifofija @ 2010 10 08, 13:02)
Sodink kuo greičiau, o mulčiuok tik žemei įšalus.
Ačiū labai lekiu sodint
QUOTE(pilo @ 2010 10 09, 17:40)
Gal kas auginate acidanteras? Ar jau laikas jas iškasti? Rašo, kad po pirmųjų šalnų, bet dar žaliuoja, tai nekasu...
Reikia