Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 59

QUOTE(Feniksas45 @ 2010 10 04, 18:37)
o ir abejinga as kardeliams, tiksliau, ju auginimui  rolleyes.gif
siaip skynimui tai tikrai fantastiskos geles wub.gif
sutinku su tavim man irgi kardeliai tik skynimui  tinkami , po kelių metų auginimo atsisakiau jų visiškai ,nes viena veislė nukonkuravo kitas... atsibodo iškasinėjimas ,dabar belieka žavėtis kaip kiti gražina savo aplinką jais ,jurginais ir kitom iškasamom gėlytėm  blush2.gif .
beje , dėkinga esu Knifofijai už daugiamečius augaliukus ,kurie sėkmingai nukonkuravo tuos prie kurių reikėdavo,, knistis,,

O aš, kol kas blush2.gif , negaliu atsisakyti jų sodinimo, bet kai rudenį reikia iškasti, tai tikrai pykstu doh.gif
Atsakyti
Gal kas turite pono Amsiejaus telefono numeri?
Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2010 10 05, 10:54)
Gal kas turite pono Amsiejaus telefono numeri?
Buciau labai dekinga  smile.gif

Algirdo Amšiejaus ūkis
Obelynės g. 10, 53348 AKADEMIJA, LIETUVA Tel: (686) 47916
(621) 23404 el. paštas: algirdasamsiejus@jahoo.com
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 10 04, 22:01)
Sveikos 4u.gif Gal galit patart del kiecio. Nezinau kaip su juo elgtis. Jau, kad isbujojo i didziausia kruma.  doh.gif  Noriu perskelt ir dali pasodint visiskam pavesy. Kazi ar jis augs pavesyje ir ar galiu tai daryt dabar, ar laukt pavasario. Pas mus vis dar silta. Ryt +18 rolleyes.gif

Skelk drąsiai, kėtis nelepus.
QUOTE(Tina* @ 2010 10 04, 22:08)
blush2.gif tai kad nenusedziu vietoj.

Saugok save, pavasarį atsigriebsi, dabar tau bet koks atšalimas pakenkti gali, o ir būsimam sodininkui-gėlininkui nepageidautinas mamos sirgimas.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 10 04, 13:57)
Žinoma galima, žiemai žolė turi būti ne aukštesnė kaip 10cm, o dar geriau žemesnė.

4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 10 05, 10:32)
Saugok save, pavasarį atsigriebsi, dabar tau bet koks atšalimas pakenkti gali, o ir būsimam sodininkui-gėlininkui nepageidautinas mamos sirgimas.

Aciu uz rupesti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos sodininkes smile.gif
Turiu klausima del levandu, gal kuri auginate, as jas siandien nukirpau, palikau trecdali, tik galvoju ar ne per velai? ar nenusals? ir kada geriausia jas persodinti, rudeni ar pavasari? Mano jos pirmametes.
Ir dar, berasant prisiminiau del narcizu, as buvau kazkada rasiusi, kad mano issalo, bet dabar mastau, gal per mazai ikasiau i zeme g.gif ar galejo taip buti?
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2010 10 05, 17:53)
Turiu klausima del levandu, gal kuri auginate, as jas siandien nukirpau, palikau trecdali, tik galvoju ar ne per velai? ar nenusals? ir kada geriausia jas persodinti, rudeni ar pavasari? Mano jos pirmametes.
Ir dar, berasant prisiminiau del narcizu, as buvau kazkada rasiusi, kad mano issalo, bet dabar mastau, gal per mazai ikasiau i zeme  g.gif ar galejo taip buti?

Jei nėra būtinybės persodink pavasarį, levandos jautrokos žiemai. Nukirpai laiku. Narcizams pasodinimo gylis nelabai turi reikšmės, nebent labai vėlai pasodinai ir jie nespėjo įsišaknyti.
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2010 10 05, 16:53)
Ir dar, berasant prisiminiau del narcizu, as buvau kazkada rasiusi, kad mano issalo, bet dabar mastau, gal per mazai ikasiau i zeme  g.gif ar galejo taip buti?

as irgi auginu levandas is seklu ax.gif . Pernai velai rudeni sejau, siemet zydejo, jau du kartus nugenejau, o svarbiausia, isitikinau, kaip jos zaibiskai medeja. Kai kuriu kamienai jau pirsto storumo doh.gif . Negenint tikrai medziais pavirstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 05 spalio 2010 - 17:48
QUOTE(vida777 @ 2010 10 05, 17:47)
as irgi auginu levandas is seklu  ax.gif . Pernai velai rudeni sejau, siemet zydejo, jau du kartus nugenejau, o svarbiausia, isitikinau, kaip jos zaibiskai medeja. Kai kuriu kamienai jau pirsto storumo  doh.gif . Negenint tikrai medziais pavirstu.

pas mane pacios uzsisejo, negenejau ziemai, tai pavasrai pilna daigeliu. siemet nepatiko man levandos, isvesejo lapai, ziedu maziau, nuzydejo per 2 svaites, sumedejo ir priaugino antro derliaus saku. nei pernai nei uzpernai tokiu dalyku nebuvo. gal metai tokie, karsti, slapi, man net tradeskantes ziedynai sudygo ant stiebo, auga antras aukstas, budlejos ziedynuose irgi seklos dygsta.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 10 05, 18:18)
Jei nėra būtinybės persodink pavasarį, levandos jautrokos žiemai. Nukirpai laiku. Narcizams pasodinimo gylis nelabai turi reikšmės, nebent labai vėlai pasodinai ir jie nespėjo įsišaknyti.

Aisku... Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2010 10 05, 18:01)
pas mane pacios uzsisejo, negenejau ziemai, tai pavasrai pilna daigeliu. siemet nepatiko man levandos, isvesejo lapai, ziedu maziau, nuzydejo per 2 svaites, sumedejo ir priaugino antro derliaus saku. nei pernai nei uzpernai tokiu dalyku nebuvo. gal metai tokie, karsti, slapi, man net tradeskantes ziedynai sudygo ant stiebo, auga antras aukstas, budlejos ziedynuose irgi seklos dygsta.

kazkoks fantastinis sodas pas tave biggrin.gif .
Atsakyti