Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 59

QUOTE(zmogs @ 2010 10 04, 10:21)
Jurginus rudenį pamačius visada imu įkalbinėt save juos augint ir per žiemą rūsy laikyt, bet paskui praeina smile.gif

Tai dziaukis, kad praeina, nes paskui galvosi kaip ju atsikratyt. tas iskast/ikast tikrai davaro kazkuri rudeni...

As dali isdalinau pavasari, o likusius dabar iskasus isdalinsiu, kad pavasari nekiltu pagunda kokia durna zemen kist.

O vietoj ju jau planuoju nauja gelyna, kuris reikalaus minimalios prieziuros.

Vakar kardeliu prisikasiau kruva, tai siandien rankos sugrube nuo salcio. Pradejau gailet saves kazkaip blush2.gif

Aplamai visadien vakar lauke dirbau, tai vakare jau puskavau nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 10 04, 12:08)
4u.gif  sveikutės,aš taip durnai paklausiu,bet  mirksiukas.gif
juk žolę dar  galima ir po šalnų pjauti?  ax.gif

Žinoma galima, žiemai žolė turi būti ne aukštesnė kaip 10cm, o dar geriau žemesnė.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 10 04, 11:53)
pasikartosiu, kad mėnulis mergelėje - liuks. (čia kolegė pašnibždėjo man  blush2.gif )
rytoj ir poryt.

žemas žalias eraičinas.

Ta proga suplanavau poryt didelių augalų persodinimus, vyrą susiorganizavau į pagalbą - ir kaip tyčia susirgau doh.gif

Sunku patikėt, kad eraičinas, toks minkštutis atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 10 04, 12:38)
Tai dziaukis, kad praeina, nes paskui galvosi kaip ju atsikratyt. tas iskast/ikast tikrai davaro kazkuri rudeni...

As dali isdalinau pavasari, o likusius dabar iskasus isdalinsiu, kad pavasari nekiltu pagunda kokia durna zemen kist.

O vietoj ju jau planuoju nauja gelyna, kuris reikalaus minimalios prieziuros.

Vakar kardeliu prisikasiau kruva, tai siandien rankos sugrube nuo salcio. Pradejau gailet saves kazkaip  blush2.gif

Aplamai visadien vakar lauke dirbau, tai vakare jau puskavau  nestuke.gif  doh.gif

Taigi, bet rudenį atrodo,va imčiau ir įkasčiau, ką čia reiškia? lotuliukas.gif Norisi tų šiltų ryškių spalvų. Dabar tyrinėju astrus, gal iš jų kažkiek spalvų rudeniui susiorganizuosiu smile.gif
Aš kardelius negailestingai palikau dirvoj, palaidojau tskant. blush2.gif Buvau tik vienam sezonui specialiai nupirkus. Jeigu dar kuri norėtumėt juos išgelbėt - mielai padovanočiau.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 10 04, 15:06)
Ta proga suplanavau poryt didelių augalų persodinimus, vyrą susiorganizavau į pagalbą - ir kaip tyčia susirgau  doh.gif

Sunku patikėt, kad eraičinas, toks minkštutis atrodo smile.gif
Papildyta:

Taigi, bet rudenį atrodo,va imčiau ir įkasčiau, ką čia reiškia?  lotuliukas.gif Norisi tų šiltų ryškių spalvų. Dabar tyrinėju astrus, gal iš jų kažkiek spalvų rudeniui susiorganizuosiu smile.gif
Aš kardelius negailestingai palikau dirvoj, palaidojau tskant. blush2.gif Buvau tik vienam sezonui specialiai nupirkus. Jeigu dar kuri norėtumėt juos išgelbėt - mielai padovanočiau.

sveik labai greit 4u.gif

eračinas toks "minkštas", kaip ežiukas biggrin.gif

kardelius ir aš pernai palaidojau kelis šimtus.
o vat dėl jurginų - kaip čia pasakius ...
nuo poreikių priklauso: kam reikia - tas su malonumu kasinėja, o kam nereikia, ar nebereikia - tuos ''davaro durna pagunda" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 10 04, 17:40)

kardelius ir aš pernai palaidojau kelis šimtus.

Turėtų širdį skaudėti..... cool.gif
Atsakyti
o aš vis kratausi tų kvietku kur įkast iškast reikia, nu gražu man ir kardeliai, ir jurginų užsimanau, laimė, kad tik tada kai žydi smile.gif, bet vis laikausi, neturiu kur susodint, o ir iškasinėjimas nevilioja, nors šakė mano mylimiausias įrankis smile.gif .

susiruošiau pasodint tulpes, žiurkė prasisuko per visus didžiausius svogūnus, na nieks nekaltas, bet pavasris matyt liks be mylimiausių žiedų. ech, geriau jau būčiau neiškasus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 10 04, 14:38)
Aplamai visadien vakar lauke dirbau, tai vakare jau puskavau  nestuke.gif  doh.gif

gero diržo mamytei reik ax.gif ,saugot letenėles reik ,o ne atšalt ,tikrai turėtum gailėtis savęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 04 spalio 2010 - 16:21
QUOTE(jediara @ 2010 10 04, 15:59)
Turėtų širdį skaudėti..... cool.gif

ne. schmoll.gif
man jie nekainavo, sodinau vos ne vasaros vidury, bandziau eksperimento tvarka, tskant smile.gif
o ir abejinga as kardeliams, tiksliau, ju auginimui rolleyes.gif
siaip skynimui tai tikrai fantastiskos geles wub.gif
spejo keletas prazysti, ir tiek ziniu.
Papildyta:
QUOTE(jot.ka @ 2010 10 04, 16:02)
ech, geriau jau būčiau neiškasus  smile.gif

kokia tingine biggrin.gif

ka padarysi - tai ziema, tai grauzikai, tai katinai sunes, tai kenkejai ligos - daug turim priesu mes, sodininkeles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 10 04, 16:21)

kokia tingine  biggrin.gif

ka padarysi - tai ziema, tai grauzikai, tai katinai sunes, tai kenkejai ligos - daug turim priesu mes, sodininkeles biggrin.gif

joo, tingiu kartais, bet tada dažniausiai padarau atradimą, ogi galiu ir be to augalo gyvent smile.gif, juk ir gražesnių yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 10 04, 01:17)

tikra rudeniška spalvų simfonija,pritariu leliumai ,jog varpiniai su šilokais thumbup.gif . Beje ,o kadagys čia meta senuosius spyglius ar kokia liga ,kad toks nurudęs , mano žirniavaisis puskiparisis irgi panašiai nurudavo ,tai nupurškiau su fungicidais,bet abejoju ar bepadės... verysad.gif
Papildyta:
[quote=rokoko,2010 10 04, 18:21]

o ir abejinga as kardeliams, tiksliau, ju auginimui rolleyes.gif
siaip skynimui tai tikrai fantastiskos geles wub.gif

sutinku su tavim man irgi kardeliai tik skynimui tinkami , po kelių metų auginimo atsisakiau jų visiškai ,nes viena veislė nukonkuravo kitas... atsibodo iškasinėjimas ,dabar belieka žavėtis kaip kiti gražina savo aplinką jais ,jurginais ir kitom iškasamom gėlytėm blush2.gif .
beje , dėkinga esu Knifofijai už daugiamečius augaliukus ,kurie sėkmingai nukonkuravo tuos prie kurių reikėdavo,, knistis,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 04 spalio 2010 - 16:42
Sveikos 4u.gif Gal galit patart del kiecio. Nezinau kaip su juo elgtis. Jau, kad isbujojo i didziausia kruma. doh.gif Noriu perskelt ir dali pasodint visiskam pavesy. Kazi ar jis augs pavesyje ir ar galiu tai daryt dabar, ar laukt pavasario. Pas mus vis dar silta. Ryt +18 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 10 04, 17:17)
gero diržo mamytei reik  ax.gif ,saugot letenėles reik ,o ne atšalt ,tikrai turėtum gailėtis savęs  mirksiukas.gif

blush2.gif tai kad nenusedziu vietoj.
Atsakyti