Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionų meilė

QUOTE(Coffee bean @ 2010 10 07, 21:56)
Gal g.gif pastebejau ir as tokia tendencija..
Bet prisipazinkite nera pats svelniausias zenklas, tai ir gaunasi: susipazinti lengva, o islaikyti santykius sunku..

g.gif va va ir aš tą pastebėjau kad kažko tai sunku išlaikyti santykius.. bet kodėl ką mes ne taip darom? unsure.gif
Atsakyti
Nieko daryt ir nereikia .Jei skorpionui nusibosta zmogus ,jis ji paleidzia ne nemirktelejes ...tegul eina ...taip ar taip jis nereikalingas .
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2010 10 05, 15:07)
jus visus sekso partnerius meilem vadinat? lotuliukas.gif zmogus MEILES nori lotuliukas.gif

Ne ,tikrai neesu jusu mados .As nekiloju koju visiems kas papraso ir to meile nevadinu .
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2010 10 07, 23:52)
g.gif  va va ir aš tą pastebėjau kad kažko tai sunku išlaikyti santykius.. bet kodėl ką mes ne taip darom?  unsure.gif

todel kad jums sunku taikytis prie kito zmogaus smile.gif
QUOTE(=Tamara= @ 2010 10 09, 14:03)
Nieko daryt ir nereikia .Jei skorpionui nusibosta zmogus ,jis ji paleidzia ne nemirktelejes ...tegul eina ...taip ar taip  jis nereikalingas .
Papildyta:

Ne ,tikrai neesu jusu mados .As nekiloju koju visiems kas papraso  ir to meile nevadinu .

o jus mano mada zinote?as suprantu kad karuna galva spaudzia, bet paskaicius jusu postus greiciau galima susidaryti vaizda kad jus tas kojas kilnojate ir skeciate biggrin.gif jus viena siame forume tokia teisinga ir super neklystanti. gal del to tiek niku reikejo pakeist biggrin.gif
Atsakyti
[quote==Tamara=,2010 10 09, 14:03]
Nieko daryt ir nereikia .Jei skorpionui nusibosta zmogus ,jis ji paleidzia ne nemirktelejes ...tegul eina ...taip ar taip jis nereikalingas .
Papildyta:
drinks_cheers.gif

[quote=wit,2010 10 09, 15:49]
blush2.gif

Atsakyti

[quote=lagita,2010 10 09, 20:56]
[quote==Tamara=,2010 10 09, 14:03]
Papildyta:
drinks_cheers.gif

[quote=wit,2010 10 09, 15:49]
blush2.gif
[/quote]
jusu manymu, visi kiti zenklai buna su nusibodusiu neidomiu zmogumi? biggrin.gif tik skorpionai ne ? biggrin.gif
Atsakyti
nea..mano manymu visi ženklai yra įdomūs su savais principais...tik pas skorpioną jie didesni blush2.gif iš tikrųjų man nesunku aš galiu prisitaikyti prie kito bet jei jaučiu matau kad prie manęs nesitaiko net nesitengia tai ate ate... g.gif man trūksta kantrybės... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2010 10 10, 13:34)
nea..mano manymu visi ženklai yra įdomūs su savais principais...tik pas skorpioną jie didesni  blush2.gif  iš tikrųjų man nesunku aš galiu prisitaikyti prie kito bet jei jaučiu matau kad prie manęs nesitaiko net nesitengia tai ate ate...  g.gif  man trūksta kantrybės...  unsure.gif

na manau sitas daugumai zmoniu galioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 09, 16:49)

o jus mano mada zinote?as suprantu kad karuna galva spaudzia, bet paskaicius jusu postus greiciau galima susidaryti vaizda kad jus tas kojas kilnojate ir skeciate  biggrin.gif jus viena siame forume tokia teisinga ir super neklystanti. gal del to tiek niku reikejo pakeist  biggrin.gif

Atleiskite ponia panele ,cia jus pirma prisikabinote prie manes su savo fantazijomis apie mano kilojamas kojas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 10 10, 17:46)
Atleiskite ponia panele ,cia jus pirma prisikabinote prie manes su savo fantazijomis apie mano kilojamas kojas  biggrin.gif

nesusireiksmink biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 10, 09:14)
jusu manymu, visi kiti zenklai buna su nusibodusiu neidomiu zmogumi? biggrin.gif tik skorpionai ne ?  biggrin.gif

Jus kazkokia keista ,svelniai tariant biggrin.gif ,visi zenklai savo temose rasineja ,kad jie tokie ir kitokie ,kaip jie daro ir kaip nedaro .Bet pagal jus -skorpionai neturi teises rasyti apie save lotuliukas.gif
Ir vis jums vaidenasi ta karuna skorpionine .Na jei ji yra ,tasi yra ,nieko cia nepadarysi .Skorpionas ir Afrikoje skorpionas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2010 10 10, 18:49)
nesusireiksmink  biggrin.gif

O kas man neleis? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 10 10, 17:51)
Jus kazkokia keista ,svelniai tariant  biggrin.gif  ,visi zenklai savo temose rasineja ,kad jie tokie ir kitokie ,kaip jie daro ir kaip nedaro .Bet pagal jus -skorpionai neturi teises rasyti apie save    lotuliukas.gif
Ir vis jums vaidenasi ta karuna skorpionine .Na jei ji yra ,tasi yra ,nieko cia nepadarysi .Skorpionas ir Afrikoje skorpionas  biggrin.gif
Papildyta:

O kas man neleis?  lotuliukas.gif

norit atrodyt kieta o atrodot juokinga biggrin.gif visa kita ok biggrin.gif
del skorpionu-nepatingekit , paskaitykit visas temas, idomiu diskusiju budavo smile.gif tik po jusu eiliniu nusikalbejimu, kiti skorpionai dave tau kelia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 10, 18:58)
norit atrodyt kieta o atrodot juokinga  biggrin.gif visa kita ok biggrin.gif
del skorpionu-nepatingekit , paskaitykit visas temas, idomiu diskusiju budavo smile.gif tik po  jusu eiliniu nusikalbejimu, kiti skorpionai dave tau kelia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kas sako ,kad noriu atrodyti protingesne ,nei esu? biggrin.gif Nesinervinkite ,visteik skorpionai kaip buvo patys [paciausi zodiake ,taip ir liks .Norit jus to ar ne lotuliukas.gif
O jus dar nesupratote ,kad per jus zmones isbegiojo (skorpionai ) ,nes tokio arsumo ju atzvilgiu dar neesu skaicius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 10 spalio 2010 - 17:04