nes issiziojau pamaciusi nicka
Kaktusinė, kaktusiukam labai gerai palange, kuo daugiau jiems saulutes tuo geriau
QUOTE(Kaktusinė @ 2011 03 13, 19:25)
Kur man patartumėte dėti tą kaktusiuką?
Tik ant palangės,kur šviesu,bet ne visą dieną kepina saulė.
Nic`as tai mes dar turim vieną Kaktusinę
Straipsnis apie vieno parodų dalyvio kolekciją.
Dar kartą primenu apie būsimą parodą ir labai kviečiu visus norinčius joje sudalyvauti
Jeigu kyla kokių neaiškumų,klausimų ar baimių drąsiai klauskit čia ar per AŽ
Jeigu kyla kokių neaiškumų,klausimų ar baimių drąsiai klauskit čia ar per AŽ
Viena lietuviška, kita ne
Mano šioks toks straipsniukas apie priežiūrą yra Moters savaitgalio priede apie kambarinius augalus. Prašiau straipsnio kūrėjos, kad apie parodą būtinai parašytų, bet neįdėjo.
Mano šioks toks straipsniukas apie priežiūrą yra Moters savaitgalio priede apie kambarinius augalus. Prašiau straipsnio kūrėjos, kad apie parodą būtinai parašytų, bet neįdėjo.
QUOTE(Kaktusine @ 2011 03 14, 22:46)
Viena lietuviška, kita ne
apie ką tu čia?
Jau yra priedas prekyboje? O tu slapukė Reikėjo garsiai šaukti,kad lauktume straipsnio
Šiaip jie nelabai deda tokių reklamų,nes nėra abipusės naudos. Nors šiaip būtų visai neblogai su jais "susidraugauti" .
Apie Kaktusines.
Buvo, o ar dar yra net nežinau
Prašiau tiesiog paminėti, kad tokios būna, sakė prie sampaulijų įdės, nes prie kaktusų nėra vietos, žiūrėjau ten irgi neužmačiau.
Buvo, o ar dar yra net nežinau
Prašiau tiesiog paminėti, kad tokios būna, sakė prie sampaulijų įdės, nes prie kaktusų nėra vietos, žiūrėjau ten irgi neužmačiau.
QUOTE(Kaktusine @ 2011 03 15, 11:44)
Tai gal ir bus paminėta. Sanpaulijos juk taip pat parodoje dalyvauja
Gražus plakatas, labai norėčiau apsilankyt, o ir gėliukų įsigyt
QUOTE(@asta @ 2011 03 15, 13:30)
Tai gal ir bus paminėta. Sanpaulijos juk taip pat parodoje dalyvauja
Kad žurnalas kovo pradžioj išėjęs jau. Ten ir kaktusai ir sampaulijos, o apie parodą - nieko.
QUOTE(Kaktusine @ 2011 03 15, 15:13)
Kad žurnalas kovo pradžioj išėjęs jau. Ten ir kaktusai ir sampaulijos, o apie parodą - nieko.
manau taip ir turėjo būt...jiem iš to jokios naudos...o gaila