jau žydi
pavydžiu
Sveikos merginos,
Vis skaitinėju jūsų temelę ir nusprendžiau irgi "atgaivinti" savo kaktusiukų kolekciją. Deja, per visus kraustymusis praktiškai nieko neliko. Tai dabar renku iš naujo
Šiandien nufotografavau visus ką turiu, bet nežinau jų pavadinimų. Jei turėsit laiko žvilgtelkit į albumuką prašau ir parašykite kokie jų pavadinimai (žinoma jei galit ) . Mano albumukas čia http://public.fotki....ai/kaktusiukai/
Ačiū iš anksto
Vis skaitinėju jūsų temelę ir nusprendžiau irgi "atgaivinti" savo kaktusiukų kolekciją. Deja, per visus kraustymusis praktiškai nieko neliko. Tai dabar renku iš naujo
Šiandien nufotografavau visus ką turiu, bet nežinau jų pavadinimų. Jei turėsit laiko žvilgtelkit į albumuką prašau ir parašykite kokie jų pavadinimai (žinoma jei galit ) . Mano albumukas čia http://public.fotki....ai/kaktusiukai/
Ačiū iš anksto
labas noriu paklausti ar i geliu paroda iejimas mokamas ??? niekada nesu buvusi bet noreciau
QUOTE(~~deimantukas~~ @ 2011 03 12, 14:31)
labas noriu paklausti ar i geliu paroda iejimas mokamas ??? niekada nesu buvusi bet noreciau
Taip,mokamas. Parodai paruošti reikia pinigų. Pradedant patalpomis,inventoriumi ir kitomis daugiau mažiau reikalingomis priemonėmis
QUOTE(@asta @ 2011 03 12, 17:34)
Taip,mokamas. Parodai paruošti reikia pinigų. Pradedant patalpomis,inventoriumi ir kitomis daugiau mažiau reikalingomis priemonėmis
o kiek mazdaug kainuoja bilietas i paroda . ar parodoj galima nusipirkti gelyciu ar tik apziureti ??? nesu buvusi ydomu viskas
QUOTE(~~deimantukas~~ @ 2011 03 12, 22:18)
o kiek mazdaug kainuoja bilietas i paroda . ar parodoj galima nusipirkti gelyciu ar tik apziureti ??? nesu buvusi ydomu viskas
Tikslios kainos negaliu pasakyti,dar nežinau. Informaciją paskelbsiu vėliau
Veikia ir "turgelis",kuriame prekiaujama augalais,persodinimui skirtu substratu,trąšomis ir pan. Šiemet jis bus didesnis,ne tik augalų bus galima įsigyti Parašom apsilankyti ir pamatyti
QUOTE(@asta @ 2011 03 13, 10:31)
Tikslios kainos negaliu pasakyti,dar nežinau. Informaciją paskelbsiu vėliau
Veikia ir "turgelis",kuriame prekiaujama augalais,persodinimui skirtu substratu,trąšomis ir pan. Šiemet jis bus didesnis,ne tik augalų bus galima įsigyti Parašom apsilankyti ir pamatyti
labai noreciau apsilankyti , labai patinka geles kambrines .
Sveikos,aš dar naujokė, žalia čia visai . Turiu taipogi klausimą. Internete radau visokių tekstų apie kaktusų laikymą. Nesenai persikrausčiau, tai dauguma kaktusų liko bute, arba neišgyveno, tai šiandieną vieną pagranduką naują nusipirkau. Anksčiau aš į juos nekreipdavau dėmesio kur jie laikomi ar ant palangės ar ant spintelės kažkaip nebuvo svarbu bet dabar labai noriu juos išauginti gražius ir sveikus. Kur šiuo metu man tą kaktusą dėti , ant palangės kiek skaičiau jiems netinka, o ant spintelės jai pas mane būtų mažai šviesos . Kur man patartumėte dėti tą kaktusiuką?