Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

jau žydi wub.gif
pavydžiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Vis skaitinėju jūsų temelę ir nusprendžiau irgi "atgaivinti" savo kaktusiukų kolekciją. Deja, per visus kraustymusis praktiškai nieko neliko. Tai dabar renku iš naujo blush2.gif
Šiandien nufotografavau visus ką turiu, bet nežinau jų pavadinimų. Jei turėsit laiko žvilgtelkit į albumuką prašau ir parašykite kokie jų pavadinimai (žinoma jei galit 4u.gif) . Mano albumukas čia http://public.fotki....ai/kaktusiukai/

Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
pasirodau ir aš su pirmu žiedeliu.Keista,kad tik vienas,šiaip visada daug žiedų būdavo,na,gal dar bus,anksti dar smile.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aupo @ 2011 03 09, 15:56)

Kokia grazi karunele wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū merginos labai labai už pagalbą nustatant mano kaktusiukų pavadinimus. Siunčiu daug daug balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas noriu paklausti ar i geliu paroda iejimas mokamas ??? niekada nesu buvusi ax.gif bet noreciau
Atsakyti
QUOTE(~~deimantukas~~ @ 2011 03 12, 14:31)
labas noriu paklausti ar i geliu paroda iejimas mokamas ??? niekada nesu buvusi  ax.gif bet noreciau

Taip,mokamas. Parodai paruošti reikia pinigų. Pradedant patalpomis,inventoriumi ir kitomis daugiau mažiau reikalingomis priemonėmis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 03 12, 17:34)
Taip,mokamas. Parodai paruošti reikia pinigų. Pradedant patalpomis,inventoriumi ir kitomis daugiau mažiau reikalingomis priemonėmis  4u.gif

o kiek mazdaug kainuoja bilietas i paroda . ar parodoj galima nusipirkti gelyciu ar tik apziureti ??? nesu buvusi ydomu viskas

Atsakyti
QUOTE(~~deimantukas~~ @ 2011 03 12, 22:18)
o kiek mazdaug kainuoja bilietas  i paroda . ar parodoj galima nusipirkti gelyciu  ar tik apziureti ??? nesu buvusi ydomu  viskas

Tikslios kainos negaliu pasakyti,dar nežinau. Informaciją paskelbsiu vėliau
Veikia ir "turgelis",kuriame prekiaujama augalais,persodinimui skirtu substratu,trąšomis ir pan. Šiemet jis bus didesnis,ne tik augalų bus galima įsigyti 4u.gif Parašom apsilankyti ir pamatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 03 13, 10:31)
Tikslios kainos negaliu pasakyti,dar nežinau. Informaciją paskelbsiu vėliau
Veikia ir "turgelis",kuriame prekiaujama augalais,persodinimui skirtu substratu,trąšomis ir pan. Šiemet jis bus didesnis,ne tik augalų bus galima įsigyti  4u.gif  Parašom apsilankyti ir pamatyti  4u.gif

labai noreciau apsilankyti , labai patinka geles kambrines .
Atsakyti
Sveikos,aš dar naujokė, žalia čia visai biggrin.gif . Turiu taipogi klausimą. Internete radau visokių tekstų apie kaktusų laikymą. Nesenai persikrausčiau, tai dauguma kaktusų liko bute, arba neišgyveno, tai šiandieną vieną pagranduką naują nusipirkau. Anksčiau aš į juos nekreipdavau dėmesio kur jie laikomi ar ant palangės ar ant spintelės kažkaip nebuvo svarbu tongue.gif bet dabar labai noriu juos išauginti gražius ir sveikus. Kur šiuo metu man tą kaktusą dėti g.gif , ant palangės kiek skaičiau jiems netinka, o ant spintelės jai pas mane būtų mažai šviesos schmoll.gif . Kur man patartumėte dėti tą kaktusiuką?
Atsakyti