As visai noreciau sudalyvauti, tik nezinau kuris bliudas tiktu. Siaip biski apleidau savo kaktusyna, ne labai parodines isvaizdos
QUOTE(Tina* @ 2011 03 03, 11:44)
As visai noreciau sudalyvauti, tik nezinau kuris bliudas tiktu. Siaip biski apleidau savo kaktusyna, ne labai parodines isvaizdos
Kodėl galvoji,kad gali netikt Juk buvai ne kartą parodoje,matei kaip viskas atrodo. Junkis be jokių pašalinių minčių
O pas tave bliūduose pagal šeimas susodinti?
Kai kuriuose - taip.
QUOTE(Tina* @ 2011 03 03, 12:02)
Kai kuriuose - taip.
Tai šaunu traukiu tokiu atveju tave į dalyvaujančių sąrašus
Kaip puiku, kad renginys Kaune ir dar netoli namu "Megoje"
QUOTE(@asta @ 2011 03 02, 22:09)
Dar vienas dalykas, ieškome senoviškų duonos kubilų, geldų, didelių rėčių, medinių skrynių, medinių lagaminų ir visko kas panašu į tokias talpas. Juose padarysim mini ekspozicijas ir jas išstatysim ant takų, pakabinsim ore, prie sienos ir t.t. Kas turit, gal galit paskolint
O mano dėžė iš rudeninės parodos netiks? Kompoziciją išardžiau, nes reikėjo persodinti visus.
Į sąrašus gali mane įtraukti, tik su atvežimu reikės kažką sugalvoti
QUOTE(anril @ 2011 03 03, 23:54)
O mano dėžė iš rudeninės parodos netiks? Kompoziciją išardžiau, nes reikėjo persodinti visus.
Anril, taigi nuvešim tavo turtą į Kauną
QUOTE(anril @ 2011 03 03, 22:54)
Kaip tiks,ir labai puikiai Jeigu gali,padaryk tą dėžutę vėl Labai šaunu,kad dalyvausi,o su atvežimu ką nors sugalvosim prašysim vilniečių pagalbos
QUOTE(@asta @ 2011 03 03, 12:34)
Tai šaunu traukiu tokiu atveju tave į dalyvaujančių sąrašus
Na gal pirmiau komisijai apziuret reiketu juos. Siaip turiu viena labai grazia neoporteria, didziule, juodaspygle. Va ji gal ir tiktu. Tik velgi - siek tiek i sviesos saltini palinkus. Parodai augalai man turi but idealus, tai as labai priekabiai ziuriu.
Paskui turiu viena labai komiska mammi. Galetu ji juokingiausio kaktuso priza laimet kiek sveciu buna, tai visi is jos pasisaipo
QUOTE(Tina* @ 2011 03 04, 17:36)
Na gal pirmiau komisijai apziuret reiketu juos. Siaip turiu viena labai grazia neoporteria, didziule, juodaspygle. Va ji gal ir tiktu. Tik velgi - siek tiek i sviesos saltini palinkus. Parodai augalai man turi but idealus, tai as labai priekabiai ziuriu.
Paskui turiu viena labai komiska mammi. Galetu ji juokingiausio kaktuso priza laimet kiek sveciu buna, tai visi is jos pasisaipo
Jei jau apie tai prakalbai,tai būtų visai faina apžiūrėti tavo kolekciją paprastai prieš parodą visada aplankom naujai prisijungiančius narius,kad padrąsint,viską papasakot ir padėt išsirinkti būsimus eksponatus
Bet kokiu atveju pageidauciau, kad eksponatus kazkas paimtu is mano namu ir paskui parveztu. Nes man su keliu menesiu ir be masinos nelabai imanoma ta padaryt.