QUOTE(Tina* @ 2011 02 16, 23:02)
Ar tas minkstumas ne vandeningas? Jei taip - puva.
Tai kad jau neliko faucarijos "lapu" supuvo beveik visa.... Yra tikimybe kad dar isaugs koks vaikas?
QUOTE(Wilmaw @ 2011 02 18, 20:56)
Tai kad jau neliko faucarijos "lapu" supuvo beveik visa.... Yra tikimybe kad dar isaugs koks vaikas?
Kažin...
QUOTE(Wilmaw @ 2011 02 18, 21:04)
na dar neismesiu gal isgyvens netycia...
Pabandyk,tik atskirk tuos,kurie tikrai supuvę.
Sveiki, turiu klausima.
Turiu toki kaktusa, net nezinau jo pavadinimo ir jis man pradejo visas va taip balti. Bet jis kietas, tvirtas, nevysta stovi graziai kaip ir anksciau. bet nebeleidzia nauju lapeliu. Ar cia kokia liga jam, ar siaip kas nepatinka. Ka man su juo daryti, ar reikia ji kazkaip gaivinti? ar galbut cia normalu?
Aciu
Turiu toki kaktusa, net nezinau jo pavadinimo ir jis man pradejo visas va taip balti. Bet jis kietas, tvirtas, nevysta stovi graziai kaip ir anksciau. bet nebeleidzia nauju lapeliu. Ar cia kokia liga jam, ar siaip kas nepatinka. Ka man su juo daryti, ar reikia ji kazkaip gaivinti? ar galbut cia normalu?
Aciu
pas mano toki pati irgi ta pati problema
Isigijau savo siltnamiuka ir seklu... ir jau 4 dieneles daiginu turesiu groziu
Jeigu visos seklytes sudygs, galesim mainytis, arba parduoti uz simboline kaina
QUOTE(Zydriuke @ 2011 02 20, 13:59)
Isigijau savo siltnamiuka ir seklu... ir jau 4 dieneles daiginu turesiu groziu
O is kur seklas pirkai?
QUOTE(rimusia @ 2011 02 20, 12:25)
O is kur seklas pirkai?
is ebay, is dvieju skirtingu pardaveju
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 02 20, 14:28)
Sveiki, turiu klausima.
Aciu
Aciu
Opuncija čia. Bijau , kad tie balimai joms naturali senstancios odos pasekmė- joms ir gamtoj taip buna.
Bet, aisku, galiu ir klysti.
Crassula, tikra tiesa - cia medejimas - senejimas, nieko jau nepakeisi.