Nu panasus noris tiket, kad cia echinocereusas. Dar tam olandisku kaktusu psl. paziurinesiu. Aciu
Man atrodo, gali tikėti Turiu aš jį atsisiuntusi - labai panašus į tavajį
Panasu, kad tai jis perziurejau ta olandu psl. ir radau.
Persodinau faucaria ir jos "lapai" minksti... Kas galetu buti? Gali buti nuo salcio, nes ji ant palanges buna, kartais langas atidaromas?
O mano skiepytasis ECHINOMASTUS mapimiensis krauną žiedą Keista, kad pats pirmasis pavasarį pajuto
QUOTE(Wilmaw @ 2011 02 16, 12:46)
Persodinau faucaria ir jos "lapai" minksti... Kas galetu buti? Gali buti nuo salcio, nes ji ant palanges buna, kartais langas atidaromas?
O gal dėl drėgmės trūkumo
QUOTE(Cinside @ 2011 02 16, 12:52)
O mano skiepytasis ECHINOMASTUS mapimiensis krauną žiedą Keista, kad pats pirmasis pavasarį pajuto
Kaip faina
labas,turiu stai toki nuoguli http://public.fotki....a/dscn3683.html
ar kas dar turit?
beda kad galvutes apacioje pradejo balti...o ieskau info apie si aktusiuka,kaip laistyt ,priziuret,nieko doro nerandu...gal kuri papasakos,man tundrai
ar kas dar turit?
beda kad galvutes apacioje pradejo balti...o ieskau info apie si aktusiuka,kaip laistyt ,priziuret,nieko doro nerandu...gal kuri papasakos,man tundrai
QUOTE(Wilmaw @ 2011 02 16, 12:46)
Ar tas minkstumas ne vandeningas? Jei taip - puva.
QUOTE(Cinside @ 2011 02 16, 12:52)
O mano skiepytasis ECHINOMASTUS mapimiensis krauną žiedą
Egzotiskai atrodo rudi ziedeliai
QUOTE(Tina* @ 2011 02 16, 22:02)
Egzotiskai atrodo rudi ziedeliai
Žiūrėsim kokie jie bus. Pernai pirktas kaktusas, rodos Bet kuriuo atveju, kad tik sužydėtų ir neužsilenktų iki to laiko
Man visi žali ir rudi Iš eilinių spalvų tai geltoni Nors nei vienas pas mane taip nežydi kol kas
mano du naujokeliai
Uploaded with ImageShack.us
tik nesuprantu,kam pardavejai taip zaloja kaktusiuskus,priklijuodami tuos daiktus
tik nesuprantu,kam pardavejai taip zaloja kaktusiuskus,priklijuodami tuos daiktus
QUOTE(Cinside @ 2011 02 16, 14:52)
Įtariu, kad ziedui skleidziantis reiktu ant arbatos įsiprasyti
Bet fotoreportažo tai tikrai nusipelnėme iš sužydėjimo vietos
Laura , tavo grobis - jega, bet tie mėėėėėlyni sausiukai ... kaifas.
QUOTE(Crassula @ 2011 02 17, 10:50)
Įtariu, kad ziedui skleidziantis reiktu ant arbatos įsiprasyti
jo,as ir pati kaifuoju nuo tu daiktu bet kad pats kaktusiukas patiko,tai negalejau atsispirti...
beje,o ar zydi nors vienas is ju?