Maniškiai irgi prie sienos, tik loviuose, kuriuose visi vazonikai sustatyti, tai kai palyja, reikia sekti, kad nepradėtų plaukti jie ten. O erkių ir lauke netrūksta, bjaurus parazitas
Ne ne , su stelažu patalpinčiau, žemės aprašymas šeip, kad nėra labai drėgna viduj. Vilioja pabandyt, bet ir baisoka.
O pas mane erkių nėra jau kelinti metai (tfu tfu tfu, bar bar bar). Kai atsivežiau į Kauną ir vasarą lauke gyvena, nebepuola bjaurybės. Net profilaktiškai nepurškiau. Reikia susimt šiemet ir atsakingai paruošt kaktusus vasarai
QUOTE(Cinside @ 2011 02 09, 18:56)
Kaupiuosi prisipirkt žemių ir persodint kokius 20-30 kaktusų.
Ir manęs toks darbas laukia,tik tiek,kad žemių jau turiu prisimaišius iš rudens....
QUOTE(Tina* @ 2011 02 09, 19:28)
O koks relaxas taves laukia mano mazoji soskyte situs mano hobius kolkas apribojo, tikiuos neilgam. Juk vaikai greitai auga???
Nori paguosiu? Kai pradės ropoti ir vaikščioti,laisvo laiko neturėsi visai,nes reikės saugoti,raišioti spinteles,kelti daiktus aukštyn ir dar jai visada bus labai smalsu ką mama daro Bet visada būna išimčių (čia paguoda turėtų būt ) Mano vyresnis neropojo,į spinteles nelandžiojo,tai buvo ramu,bet už tai mažasis už abu pasidarbavo ir gėlytės tuo periodu tikrai buvo apleistos
QUOTE(elitarai @ 2011 02 09, 19:36)
Močiutės gerai,bet deja neapturėjau tokio malonumo....
Pirmasis Gymnocalucium`as,o antro nežinau,nepažįstu
QUOTE(Kaktusine @ 2011 02 09, 19:40)
Jau taip laukiu pavasario, kišt rankas į žemes, laukt žiedų ir augalų prabudimo ir augimo, ir daug žalios spalvos, ech....
Echhh
QUOTE(Cinside @ 2011 02 09, 19:59)
Mačiau,kad rašo skaičius,o tada kompe ar sąsiuvinyje pagal numerius susirašo pavadinimus,bet reikia susirasti tokį markerį,kuris nebluktų...arba ant dugno rašyti
QUOTE(Wilmaw @ 2011 02 09, 20:53)
pas viena mamiliarija radau pumpuriuku
Kai kurios žydi žiemą. Pvz.mam.Gracilis
QUOTE(Cinside @ 2011 02 09, 21:04)
O pas mane erkių nėra jau kelinti metai (tfu tfu tfu, bar bar bar). Kai atsivežiau į Kauną ir vasarą lauke gyvena, nebepuola bjaurybės. Net profilaktiškai nepurškiau.
O aš šiemet pirma žiema,kai radau ant poros skydamarius gal pasikeitusi žiemojimo vieta ir sąlygos padarė neigiamą įtaką
As tai nusifotkinau lovius ir kompe salia kaktusu ant tos foto susirasiau pavadinimus.
[attachmentid=209634]
tik sumazinau cia, tai neisiskaito.
[attachmentid=209634]
QUOTE(Tina* @ 2011 02 10, 13:26)
As tai nusifotkinau lovius ir kompe salia kaktusu ant tos foto susirasiau pavadinimus.
[attachmentid=209634]
[attachmentid=209634]
Puiki idėja ir labai gražūs augalai
Aš labai svarstau ar nešiu ir šiemet kaktusus į lauką.Pernai būdami lauke labai atgijo,paaugo-apsidžiaugiau.Nuo vidurvasario teko pernešti į šiltnamį,tai dabar turiu skydamarių problemą,kurios niekad neturėjau.Ir užpuolė naujokėlį ir numylėtinį kaktusus. Jau nebežinau kaip su tais gyviais kovoti,kad plačiau neįsisuktų.
QUOTE(elitarai @ 2011 02 10, 13:44)
Tina perziurejau tavo foto vakar,saunuole,kiek daug geliu,ir kaip suspedavai tiek apeiti?visi augaliukai taip graziai nuauge,priziureti ,man reiketu susiimti ir savuosius persodinti.
Kad as tikrai nemazai savo augaliuku per ta nespejima apleidau Reik jau mazint...
Aš dėl kaktusų užsakymo,kada jis vyks,link pavasario?Ar nedaskaičiau ko
QUOTE(eliss @ 2011 02 11, 10:57)
Aš dėl kaktusų užsakymo,kada jis vyks,link pavasario?Ar nedaskaičiau ko
Aš tai suskaičiau, kad iki vasario 13d reikia siųst užsakyma kaktusinei
Šiandien kaip tik išsiunčiau
Sveiki, kas gi kaktusiukams daros, cia juos uzpuole kas nors?
QUOTE(bimbaM @ 2011 02 11, 15:21)
labiausiai panašu, kad užpuolė kalkėtas vanduo... Liejat ant kaktusiuko, o tai nėra gerai...
Šiaip nelabai gerai matosi foto, bet jeigu nera jokių voratinkliukų, o tik dėmės atsirado, tai tada kaip ir sakiau...