Mergaitės, Vilniaus ermitaže liko ~5vnt. echinofossulocactus`ų
Man jie be galo gražūs
Kaina ~5ltl. Standartinio dydžio.
QUOTE(Zydriuke @ 2011 02 03, 19:12)
gal nelietuviskai issireiskiau
va toks daiktelis
Yra sildomi elektra ir yra paprasti, tiesiog mastau, ar reik ar ne, nes ten sildomas visas padas, ant kurio po to dedami tie atskiri "kambariukai". Ir kur matosi raudoni daikciukai ant virsau, ten ventiliatoriai mano svajone ir sia savaite jau isigysiu
va toks daiktelis
Yra sildomi elektra ir yra paprasti, tiesiog mastau, ar reik ar ne, nes ten sildomas visas padas, ant kurio po to dedami tie atskiri "kambariukai". Ir kur matosi raudoni daikciukai ant virsau, ten ventiliatoriai mano svajone ir sia savaite jau isigysiu
O kur tokį grožį galima būtų isigyti? Jaučiu ant LT žemelės tokių nėra?
Kaupiuosi prisipirkt žemių ir persodint kokius 20-30 kaktusų.
O koks relaxas taves laukia mano mazoji soskyte situs mano hobius kolkas apribojo, tikiuos neilgam. Juk vaikai greitai auga???
QUOTE(Cinside @ 2011 02 09, 19:56)
Kaupiuosi prisipirkt žemių ir persodint kokius 20-30 kaktusų.
Kai tai padarysi, ateik užkrėsti čia ir mane kai kuriems visai to reikėtų, nors pirmąjį žingsnį žengiau ir žemių jau turiu.
Jau taip laukiu pavasario, kišt rankas į žemes, laukt žiedų ir augalų prabudimo ir augimo, ir daug žalios spalvos, ech....
As ir laukiu pavasario. Siandien lauke apejau visus augaliukus, sniegas nutirpes, pavasario zenklu ieskojau
Gerai, kai turit nuosavos žemės kur tas rankas kišt
Aš tai šiandien po darbo važiuodama stebėjausi, kad sniego beveik nelikę. Toooooks gėris. Gaila, kad sekmadienį -24 kol kas pranešą Reik tikėtis, neilgam.
O man tai verkiant reikia sodinti. Yra tokių, kurie kelis metus tuose mažiukuose vazonuose... Tai ir neauga sparčiai, nes nėra kur... Kankinu aš juos kaip visad Tai ryt į senukus važiuosiu žemių ieškot.
Ir ne tik kaktusai verkia, bet ir mandarinas mano, pasiflora...
Ir vis suku galvą kaip tas etiketes ant kaktusų klijuot. Nudegina saulė man viską. Taip ir turiu dabar krūvą kaktusų X, kažkada buvusių ne dvorniais, o veisliniais
Aš tai šiandien po darbo važiuodama stebėjausi, kad sniego beveik nelikę. Toooooks gėris. Gaila, kad sekmadienį -24 kol kas pranešą Reik tikėtis, neilgam.
O man tai verkiant reikia sodinti. Yra tokių, kurie kelis metus tuose mažiukuose vazonuose... Tai ir neauga sparčiai, nes nėra kur... Kankinu aš juos kaip visad Tai ryt į senukus važiuosiu žemių ieškot.
Ir ne tik kaktusai verkia, bet ir mandarinas mano, pasiflora...
Ir vis suku galvą kaip tas etiketes ant kaktusų klijuot. Nudegina saulė man viską. Taip ir turiu dabar krūvą kaktusų X, kažkada buvusių ne dvorniais, o veisliniais
Pas mane jau irgi keletas dvorniu atsirado, nes nebeatsirenku
O ir netekciu ne viena
Oi apleidau as savo kaktusyna. Isejus dekretiniu dar puoliau persodinet, inventorizuot. Ir pamaciau kiek ju praradau. Vis nebudavo laiko per darbus ajis tinkamai pasirupint...
O ir netekciu ne viena
Oi apleidau as savo kaktusyna. Isejus dekretiniu dar puoliau persodinet, inventorizuot. Ir pamaciau kiek ju praradau. Vis nebudavo laiko per darbus ajis tinkamai pasirupint...
QUOTE(Cinside @ 2011 02 09, 20:59)
Taip ir turiu dabar krūvą kaktusų X, kažkada buvusių ne dvorniais, o veisliniais
Pas mus dar čiuožykla nebloga, netrūksta nei sniego, nei ledo.
Klijavau aš ir etiketes, ir numeriukus klijavau, tipo inventorizaciją vedžiau.. Ir nieko man neišėjo - arba saulė, arba pasimetę įrašai, arba persodinant apsikeitę vazonai su numeriais, arba lietus atklijuodavo viską. Nusprendžiau nevargti, nesirūpint per daug vardais. Geriau jau man jie, kas bebūtų - veislinis ar dvornius, tegu gausiau žydi
Dabar vis galvoju, gal vasarą juos į šiltnamį pabandyt apgyvendint, nes balkone lietaus jei daug, tai saugot nuo permirkimo reik. Jis toks ne iš super drėgnųjų, žemė daugiau laidi ir smėlinė, drėgmės daug nekaupia. Nieks nebandėt?
As tai jau savuosius kaktusiukus persodinau... Apziurejau visus ir pas viena mamiliarija radau pumpuriuku Tik kazkaip anksti jis islindo...
Aš tai atvirai auginu. Šiltnamyje, man rodos, daugiau bėdų, kaip parazitų neprisigaudyt, pvz.: erkės veisiasi gerai tokiomis sąlygomis.
Manieji iš vienos pusės prie sienos stovi. Tai jei ne iš tos pusės lyja - nesušlampa. Nesupūdžiau dar nei vieno Ir vargo mažiau, laistyt rečiau reikia
Dabar paskaičiau dar kartą.. Gal tu nori su vazonais į žemę įsodinti? Tada jau patirties vargu ar kas turės. Man rodos, labai daug vargo kol susodini, o po kelių mėnesių vėl traukt...
Manieji iš vienos pusės prie sienos stovi. Tai jei ne iš tos pusės lyja - nesušlampa. Nesupūdžiau dar nei vieno Ir vargo mažiau, laistyt rečiau reikia
Dabar paskaičiau dar kartą.. Gal tu nori su vazonais į žemę įsodinti? Tada jau patirties vargu ar kas turės. Man rodos, labai daug vargo kol susodini, o po kelių mėnesių vėl traukt...