O aš po nežinau kiek metų pertraukos ermitaže pora kaktusų "nuroviau". Užėjau šeip sau, o ten echinofosulosas nemažas, matosi, kad jau žydintis, ir ilgais ilgais "riebiais" spygliais feras, sako imk mus
QUOTE(Kaktusine @ 2011 02 08, 01:23)
O aš po nežinau kiek metų pertraukos ermitaže pora kaktusų "nuroviau". Užėjau šeip sau, o ten echinofosulosas nemažas, matosi, kad jau žydintis, ir ilgais ilgais "riebiais" spygliais feras, sako imk mus
O taip, o taip- prtekybos centruose uzmegsti pokalbiai kartais taip ir baigiasi:
Imk mane, iiiiimk mane nu ir pasiemi bet nesaugu gi taip
Užtai dabar kaip puikiai žiemojam, elektros nėra, vandens tuo pačiu irgi, o ir kam jis žiemojantiems kaktusams, pečiaus kurti negali, vėsiai šalta - visos sąlygos Sėdim sau su spygliais žvakių šviesoje, romantika.....
QUOTE(Kaktusine @ 2011 02 07, 23:23)
As vasara vis uztaikydavau ant echinofosulu. Albume juos sudejus esu.
Na pagaliau iš čekų išsirinkau ko noriu
Ką šiemet jūs užsisakinėjat?
Ką šiemet jūs užsisakinėjat?
QUOTE(Tina* @ 2011 02 08, 20:28)
As vasara vis uztaikydavau ant echinofosulu. Albume juos sudejus esu.
Aš ir vis užtaikydavau,bet kažkodėl nemoku jų auginti,kiek esu pirkus,tiek visi užsilenkė visa laimė,kad bent keli siųsti kolkas auga,bet ir tai galėtų geriau
QUOTE(Kaktusine @ 2011 02 08, 21:52)
Užtai dabar kaip puikiai žiemojam, elektros nėra, vandens tuo pačiu irgi, o ir kam jis žiemojantiems kaktusams, pečiaus kurti negali, vėsiai šalta - visos sąlygos Sėdim sau su spygliais žvakių šviesoje, romantika.....
Oi -- is pavydo pazaliuosiu --- kokia rrrrromantika pumpurus sukrausit taip vakarodami
As tai kazkaip niekad Echinofossulocactus per daug uzsakymuose negriebdavau, be ziuriu ju jau turiu kokis penkis skirtingus- ir kuo toliau, tuo meiliau su jais pasikalbam,pasikalbam... gal as vel pasuksiu kaktusininkystes link nuo sukulentu.... Su laistymu lengviau ir siaip kaktusai maziau siurprizu pridaro.
bet kooookia didele laime gyventi tarp kaktus
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2011 02 08, 22:35)
Oi siemet pagal plana prisisakysiu... astrofitumu ... na toks senstel4jes isejas is mado skonis. Sakyciau, net pavirsutiniskas ir prasciokiskas.
Na, bet dar neissiunciau saraso Kaktusinei. Nesuprantu, kas darosi man... Reiktu sakyti, visko jau uztenka, bijau, kad vien is iprocio as cia vis prekinuos.... Jau to trapaus dziaugsmo dziuvesius isviniojant is popieruku nerdaug belike... O atsimenat karscius ir dziuvesius zemiuotus ???
O is Pavelkos koooooki dziuvesena krasula esu gavus... Dziuvesis cempionas--- ale geriausiai praziemojo siemet is visu krasulu
Nu, gal vistik nenusisukti nuo sukulentiniu zolyciu
Sveikos gelyciu myletojos,
nezinau ar i ta tema pataikiau, ar jus kalbat tik apie kaktusus ar ir kitus sukulentus.
Gavau nuostabu augaleli dovanu , radau, kad jis yra sukulentas pavadinimu Ramdis, tik va beda, lapelius meta, jau tuoj liks tik vienas kotas Nezinau kaip ji priziureti, ka jis megsta, ko nemegsta . Padekit
nezinau ar i ta tema pataikiau, ar jus kalbat tik apie kaktusus ar ir kitus sukulentus.
Gavau nuostabu augaleli dovanu , radau, kad jis yra sukulentas pavadinimu Ramdis, tik va beda, lapelius meta, jau tuoj liks tik vienas kotas Nezinau kaip ji priziureti, ka jis megsta, ko nemegsta . Padekit
Ramdis sodinamas i akmenuota kaktusine zeme, yra purskiamas minkstu vanden4liu, ir dar tai augalas kuris turi isreiksta miego faze-- ir dabar jis jau turetu miegoti iki vasaros galo. Tai ir meta apatinius skroteliu lapukus... bet dabar reik ziureti kad neperdziutu ir neperlieti. O tai padeda daryti saikingai laistant ir purskiant migla.
Bet mano asmeniniai ramdziai siuo metu BAISUS, VADINAS ir as su jais ...
Bet mano asmeniniai ramdziai siuo metu BAISUS, VADINAS ir as su jais ...
QUOTE(Crassula @ 2011 02 09, 08:28)
mano ramdžiai irgi šiuo metu išvaizdos neturi, tik viršūnės likę. Laistau mažai, bet gal be reikalo, nes pas mamą daug gražesni, išbujoję. Ji nepaiso tų sukulentinių laistymų ir visai normaliai palieja. O aš matyt per daug padžiovinu
O kaip man patinka skaityt Crassulos kaktusinius postus jauciuos kaip namie nuo tokio tik mums kaktusistams pazistamo minciu destymo
O sitas ramdis pasirodo aeoniumas. Maniskis is tenerifes ziemoja puikiai, su lapeliais.
O sitas ramdis pasirodo aeoniumas. Maniskis is tenerifes ziemoja puikiai, su lapeliais.