Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2011 02 06, 21:01)
Net pasigooglinau. Uzsimaniau siu karoliuku  wub.gif

Pavasariop jie pasirodo prekyboje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 02 06, 23:04)
Pavasariop jie pasirodo prekyboje  mirksiukas.gif

Net negalvojau, kad tie "karoliukai" žydi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 02 06, 21:04)
Pavasariop jie pasirodo prekyboje  mirksiukas.gif

prekybcentriuose ar kokia paroda turi galvoj?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 02 06, 22:31)

LABAS AS AUGINU TOKIUS KAROLIUKUS NESENAI I VILNIU ISIVEZE VAZONELI PARDAVIAU JIE LABAI GRAZUS IR JIE VADINASI KAROLINE ZILE . parduotuvej labai retai buna pirkti esu maciusi tik viena karta senai ermitaze .
Atsakyti
QUOTE(~~deimantukas~~ @ 2011 02 06, 23:29)
LABAS AS AUGINU TOKIUS KAROLIUKUS NESENAI I VILNIU ISIVEZE VAZONELI  PARDAVIAU JIE LABAI GRAZUS IR JIE VADINASI KAROLINE ZILE . parduotuvej labai retai buna pirkti esu maciusi tik viena karta senai ermitaze .

Idomu del formos, sioj nuotraukoj jie tokie gan graziai apvalus, o maniskiai tokie daugiau pailgi, cia del auginimo salygu ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2011 02 07, 01:54)
Idomu del formos, sioj nuotraukoj jie tokie gan graziai apvalus, o maniskiai tokie daugiau pailgi, cia del auginimo salygu ar kaip?

Mano yra ir tokie, ir tokie- skiriasi veisles. As tai noriu marguuuuu... Dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2011 02 07, 08:07)
Mano yra ir tokie, ir tokie- skiriasi veisles. As tai noriu marguuuuu... Dabar smile.gif

yra ir margu? blink.gif nu tai ir as noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 02 06, 21:31)

Parduotuvėse. Mačiau ne kartą. O parodoj lyg ir buvo kažkada,kažkurioj unsure.gif nebepamenu jau unsure.gif
Atsakyti
Tina - jeigu negausi - galėsiu suveikt tau karoliukų mirksiukas.gif Parašyk į a.ž. cool.gif
Atsakyti
mano karoliukai pernai irgi žydėjo, visai įdomūs žiedukai, ir laikėsi ilgai. O variegatos ir aš noriuuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 07, 11:52)
Tina - jeigu negausi - galėsiu suveikt tau karoliukų mirksiukas.gif Parašyk į a.ž. cool.gif

aciu uz pasiulyma 4u.gif
Atsakyti
gal kam bus ydomu.
http://xneox.com/spa...da-anksciau.php
Atsakyti