ziurekit, koki idomu grozi radau..
va..
Kaži aš čia į temą ar nelabai, bet prisimeniau koks grožis buvo užderėjęs vasarą. O buvau numetus ant palangės ir pamiršus >Žiedų buvo gal 12, dideli ir žydėjo tikrai ilgai. Kas per kaktusas nežinau..
QUOTE(mama-gita @ 2011 02 06, 12:17)
Kaži aš čia į temą ar nelabai, bet prisimeniau koks grožis buvo užderėjęs vasarą. O buvau numetus ant palangės ir pamiršus >Žiedų buvo gal 12, dideli ir žydėjo tikrai ilgai. Kas per kaktusas nežinau..
oho nieko sau
QUOTE(VilkoSesuo @ 2011 02 02, 14:52)
labas, mergaites,
gal kas noretu kaktusiuko? prasyciau simboliskai kokia kapeika, kad gerai augtu
...
Vilnius
tiesa, dar turiu tokio pacio kaktuso mazu vaikuciu, taip pat galeciau atiduoti
gal kas noretu kaktusiuko? prasyciau simboliskai kokia kapeika, kad gerai augtu
...
Vilnius
tiesa, dar turiu tokio pacio kaktuso mazu vaikuciu, taip pat galeciau atiduoti
kaktusiuko nebera, liko tik vaikuciai
QUOTE(mama-gita @ 2011 02 06, 12:17)
tikrai, kad labai grazus!!!
QUOTE(mama-gita @ 2011 02 06, 13:17)
Kiek matau,tai žydi skiepytas Gymnocalycium michanovichii
QUOTE(@asta @ 2011 02 06, 17:28)
Vos liežuvio nenusilaužiau . Tebus man kaktusas ,patinka jie man, kokius 6 gal turiu, bet info - diiidelis 0
QUOTE(mama-gita @ 2011 02 06, 15:17)
Koks grožis , o jei dar ilgai žydi
Esate sukulentų žinovės, gal parašytumėte mano auginamų pavadinimus
Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2011 02 06, 18:28)
Tai iš vaikučių toks nebūtų?
QUOTE(mama-gita @ 2011 02 06, 18:10)
Vos liežuvio nenusilaužiau . Tebus man kaktusas ,patinka jie man, kokius 6 gal turiu, bet info - diiidelis 0
Lietuviškai vadinasi Nuogenis Įvesk pavadinimą į google ir rasi info apie auginimą. Šiaip jam nieko ypatingo nereikia,tik žiemą aukštesnės temperatūros nei kitiems (nors aš visus vienodai per žiemą laikau) ir šiek tiek vandens,kai pamatai,kad pradeda labai raukšlėtis. Tiesa nemėgsta,kad juos visą dieną kepintų tiesioginė saulė. O skiepyti ypač.
QUOTE(jediara @ 2011 02 06, 18:22)
Esate sukulentų žinovės, gal parašytumėte mano auginamų pavadinimus
Papildyta:
Papildyta:
Nelabai aš didelė lapinių sukulentų žinovė,bet bent bendras gimines įvardinsiu
Crassula,Huernia,Crassula ir prekyje Senecio rowleyanus (labai gražiai žydintis )
Beja nuotrauka labai labai
Iš vaikučių kaktusas tiks būtų,vaiką galima ir nuo skiepyto nuimti,puikiai prigis,išleis šaknis ir augs bei žydės. Sunkiau bus tik su spalvotais(raudonais,geltonais,oranžiniais),jie apskritai trumpaamžiai ir vaikų dauginti neverta,be to kažin ar ir pavyks.
Ačiū @asta
QUOTE(@asta @ 2011 02 06, 20:03)
Senecio rowleyanus (labai gražiai žydintis )
Net pasigooglinau. Uzsimaniau siu karoliuku