QUOTE(Crassula @ 2010 12 05, 21:53)
Nenuiminėčiau aš kaktusų nuo poskiepio- jei jau patys patyrę patyriausi kaktusininkai juos skiepija, juk jiems tikrai nera problemos suprasti ir sudaryti augimo sąlygas kaktusams.
Na, ir jei prigija- jie auga lėčiau ar tai iš vis metų metai laikosi ties tuo pačiu dydziu. O kur dar apskritai jei tai buvo silpnesnis sėjinukas ?
Aišku, negražu tie poskiepiai, bet...reik apsispręsti- ar ant kuolo ir auga, ar padvėsęs , bet ne ant kuolo.
NUUUU< šiandien man jau atsijungę batareikos
Varau kaktusų rinktis AČIŪ KAKTUSINE
Na, ir jei prigija- jie auga lėčiau ar tai iš vis metų metai laikosi ties tuo pačiu dydziu. O kur dar apskritai jei tai buvo silpnesnis sėjinukas ?
Aišku, negražu tie poskiepiai, bet...reik apsispręsti- ar ant kuolo ir auga, ar padvėsęs , bet ne ant kuolo.
NUUUU< šiandien man jau atsijungę batareikos
Varau kaktusų rinktis AČIŪ KAKTUSINE
ant poskiepio nenoriu kaktusiukų nors tu ką , per kelis siuntimus gavau , nors nebuvo pažymėta , kad bus šitaip, na tai ir nusodint bandau
QUOTE(Tina* @ 2010 12 05, 22:01)
O aplamai kaip pas jus auga uzsienietukai? pas mane dauguma vis dar maziukai, bet as neprarandu vilties. Nes buvo jau ir zydejusiu
kai kurie auga , o kai kurie taip ir stovi , pastebėjau kad kuo vėliau į rudenį siusti , tuo prasčiau auga