Merginos, patarkit prasau man neismaneliai. Tiesa ar ne, kad kaktusai skiepyti daug greiciau auga, ir auginasi vaikucius? Nekalbu apie iskiepytus gymnus is PC.
Mano sarase Puna bonniae, Mammillaria theresae... ir deja jie skiepyti (seip nemegstu skiepytu), bet neturiu kitos iseities, tai teks pirkti tokius. Gal sakau, daug nepralosciau, jei tokius isigyciau Gal greiciau uzaugtu, gal ir vaikuciu turetu?
o tada jau bandyciau nuimti ir isaknydinti
As irgi noreciau prisijunkti... Lekiu rinktis
QUOTE(..vijana.. @ 2010 12 05, 12:40)
Merginos, patarkit prasau man neismaneliai.
Atsargiai su tais nuėmimais nuo poskiepio...lepesni kaktusai gana sunkiai tai perneša ir ne visi prigyja...kaip pvz- Augė bandė ant savo šaknų tupdyt aztekiumą,nepavyko.Daivikė turėjo mam.theresae bet ten irgi problemų buvo su pačiu poskiepiu,nežonau kaip baigėsi,ar bandė ant savo šaknų tupdyt.Gal pati prisijungs,parašys.
QUOTE(Kaktusine @ 2010 12 05, 13:05)
Galim
Ačiū,kad apsiėmi iki kada galim rinktis?
Iki vasario 1 dienos visi užsakymai galėtų būti mano pašte
QUOTE(@asta @ 2010 12 05, 16:30)
Atsargiai su tais nuėmimais nuo poskiepio...lepesni kaktusai gana sunkiai tai perneša ir ne visi prigyja...kaip pvz- Augė bandė ant savo šaknų tupdyt aztekiumą,nepavyko.Daivikė turėjo mam.theresae bet ten irgi problemų buvo su pačiu poskiepiu,nežonau kaip baigėsi,ar bandė ant savo šaknų tupdyt.Gal pati prisijungs,parašys.
Kaaa daryyt :)gal surizikuoti nu baisiai ju norisi
QUOTE(..vijana.. @ 2010 12 05, 17:31)
Kaaa daryyt :)gal surizikuoti nu baisiai ju norisi
Jei kaina negąsdina,rizikuok
buvo bandymas ne vienas , keli pavyko
Bet iš siųstų irgi keli buvo? Pamenu čia pirktinį astrofytumą,tiksliau jo vaikus šaknydinai...vienas sėkmingai auga pas mane
pas mus pirktiniai tiksliau geriau prigyja , astekumas parsiųstas buvo leisgyvis, tai gal dėl to ir nesigavo
pavasarį dar yra keli eilėje , bandysim nuiminėti , bet šiuo laiku tegu ilsisi , ir užsakymo šiuo laiku nenoriu
pavasarį dar yra keli eilėje , bandysim nuiminėti , bet šiuo laiku tegu ilsisi , ir užsakymo šiuo laiku nenoriu
Nenuiminėčiau aš kaktusų nuo poskiepio- jei jau patys patyrę patyriausi kaktusininkai juos skiepija, juk jiems tikrai nera problemos suprasti ir sudaryti augimo sąlygas kaktusams.
Na, ir jei prigija- jie auga lėčiau ar tai iš vis metų metai laikosi ties tuo pačiu dydziu. O kur dar apskritai jei tai buvo silpnesnis sėjinukas ?
Aišku, negražu tie poskiepiai, bet...reik apsispręsti- ar ant kuolo ir auga, ar padvėsęs , bet ne ant kuolo.
NUUUU< šiandien man jau atsijungę batareikos
Varau kaktusų rinktis AČIŪ KAKTUSINE
Na, ir jei prigija- jie auga lėčiau ar tai iš vis metų metai laikosi ties tuo pačiu dydziu. O kur dar apskritai jei tai buvo silpnesnis sėjinukas ?
Aišku, negražu tie poskiepiai, bet...reik apsispręsti- ar ant kuolo ir auga, ar padvėsęs , bet ne ant kuolo.
NUUUU< šiandien man jau atsijungę batareikos
Varau kaktusų rinktis AČIŪ KAKTUSINE
O aplamai kaip pas jus auga uzsienietukai? pas mane dauguma vis dar maziukai, bet as neprarandu vilties. Nes buvo jau ir zydejusiu