Ar renkatės kaktusus iš čeko? Aš taip
QUOTE(Tina* @ 2010 12 03, 11:11)
Ar renkatės kaktusus iš čeko? Aš taip
Darysi siuntimą?
Cinside kiek zinau renka uzsakyma. zadu per ja.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2010 10 26, 05:51)
Mūsų čekas 2011 jau sąrašą įdėjo
QUOTE(Cinside @ 2010 10 27, 06:08)
QUOTE(Tina* @ 2010 12 03, 16:06)
Cinside kiek zinau renka uzsakyma. zadu per ja.
Tikrai nedarau jokio užsakymo
Eina sau. Maniau, kad tu apsiemei, kai apie sarasa parasei. Sorry
Tada as galeciau imtis. Vistiek su lelium namie sedesiu, noris veiklos kazkokios. O gal kaktusine kaip kasmet imtusi?
Nu bet tai geras. As kad renkuos uztikrinta. Tikra varna
Papildyta:
Pacekavinau ka Kaktusine veikia, tai siuvineja kryzeliu sakau, galgi ir cia uzklys
Tada as galeciau imtis. Vistiek su lelium namie sedesiu, noris veiklos kazkokios. O gal kaktusine kaip kasmet imtusi?
Papildyta:
Pacekavinau ka Kaktusine veikia, tai siuvineja kryzeliu sakau, galgi ir cia uzklys
Kad aš tik apie sąrašą užsiminiau Jau fiziškai laiko neturiu niekam, tai tokio didelio darbo tikrai neapsiimčiau
QUOTE(Tina* @ 2010 12 03, 19:41)
Eina sau. Maniau, kad tu apsiemei, kai apie sarasa parasei. Sorry
Papildyta:
Papildyta:
Užsiimk, Tina, a? Akivaizdu, kad Kaktusinė labiau norėtų siulų , o ne kaktusų...
Na ji ten su ceku susibendravus. Reiks paklaust jos ka mano simet. Siaip as galeciau. Merginoms is olandu orchidejas parsiunciau ir visai liuks viskas pavyko.
Aš dėl viso pikto sąrašą peržiūrėjau ir šį tą išsirinkau(sąžiningai atplušėjau keletą vakarų iki išnaktų).Dabar ramiai lauksiu,gal vėl kuri pagelbės mums su atsisiuntimu
Sveikos
seniai bebuvau čia, užsukau kaip pajutus, kad minima esu
Kryžiuot kryžiuoju, siūlų neatsisakyčiau, bet jei nieks nesiims čekų užsakymo ir bus norinčių, apsiimti galėsiu ir šia veikla.
Kryžiuot kryžiuoju, siūlų neatsisakyčiau, bet jei nieks nesiims čekų užsakymo ir bus norinčių, apsiimti galėsiu ir šia veikla.
QUOTE(Kaktusine @ 2010 12 04, 22:13)
Sveikos
dėkui už pasiryžimą vėl administruoti kaktusų keliones
kaktusine, gal dar tu sikart, a? nezinau kaip amn su lelium seksis pradzioj gyvent. Kita karta as galesiu tave pakeist. darom uzsakyma?